تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836358609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افزايش پهناي ‌باند اينترنت كشور قرباني هزينه‌هاي اضافي است؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: افزايش پهناي ‌باند اينترنت كشور قرباني هزينه‌هاي اضافي است؟
با وجودي كه هر هفته اخباري به نقل از مسوولان مبني بر افزايش و توسعه مسيرهاي شبكه فيبر نوري و افزايش سرعت، ظرفيت و كيفيت اينترنت مطرح و اين وعده داده مي‌شود كه ديگر با مشكلي با عنوان اختلالات اينترنتي روبه‌رو نخواهيم بود چراكه درصورت بروز قطعي، ارتباط به‌واسطه پشتيباني مسيرهاي فيبر نوري از چند مسير و بلافاصله از مسير جايگزين برقرار مي‌شود، اما اختلالات و سرعت كم اينترنت، هر از چندگاهي معضلي پايان‌ناپذير براي كاربران محسوب مي‌شود.

به گزارش ايسنا، در هفته‌هاي گذشته دوباره اختلالات اينترنتي با شدت بيش‌تري بروز كرد و اين در حالي بود كه در همين ايام، مدير كل مهندسي عمليات شبكه ديتاي شركت ارتباطات زيرساخت عنوان كرد كه ظرفيت پهناي باند زيرساخت به‌طور كامل برقرار است.

حسن كريمي اظهار كرد: هم‌اكنون شاخص‌هاي كيفيت خدمات در وضعيت مناسبي است و بدون هيچ مشكلي تمامي ظرفيت 291 STM1 اينترنت در كشور در حال كار است و شركت ارتباطات زيرساخت برنامه افزايش 180 درصدي ظرفيت اينترنت بين‌الملل را در سال جاري در دست اجرا دارد كه بر اساس برنامه زمان‌بندي در حال اجراست.

پس از آن، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درباره علت قطعي و يا كم شدن سرعت اينترنت در روزهاي اخير در كشور گفت: ما مشكلات مقطعي در اين زمينه داشته‌ايم از جمله اين كه مثلا در خليج فارس كابل به خاطر برخورد كشتي‌ها قطع شده بود.

رضا تقي‌پور اظهار كرد: ما تلاش كرده‌ايم اين مشكل را در نصف روز برطرف كنيم چراكه بر اساس اين برخورد، كابل‌ها پاره شده است.

او با بيان اين كه ما حتي عكس‌هاي پاره ‌شده كابل‌ها را نيز در راستاي قانع كردن در اختيار رسانه‌ها‌ قرار داده‌ايم، تصريح كرد: يكي ديگر از مشكلاتي كه با آن روبه‌رو بوده‌ايم، در مسير شمال ورودي اينترنت به كشور از مسير روسيه بود كه يكي از ايستگاه‌ها به آتش‌سوزي دچار شده بود كه در طي يك روز تلاش كرديم كه اين مشكل برطرف شود.

اكنون سرعت اينترنت نسبت به هفته‌هاي گذشته بهبود يافته و از افزايش ظرفيت پهناي باند اينترنت بين‌الملل كشورمان به 64 لينك STM1 برابر با ده گيگ خبر داده شده است كه به اين ترتيب ظرفيت اينترنت شبكه زيرساخت به 291 STM1 برابر با 45 گيگ افزايش يافت.

معاون شركت ارتباطات زيرساخت در اين باره گفته بود: پروژه ارتقاي كيفيت شبكه زيرساخت از پروژه‌هاي مهم در سال جاري محسوب مي‌شود كه با شروع شدن آن كارهاي نگه‌داري شبكه با استفاده از استانداردهاي جهاني صورت مي‌گيرد كه با اين پروژه مي‌توانيم SLA را در سطح بسيار مناسب‌تري‌ به مشتريان زيرساخت ارائه دهيم.

اما به عقيده كارشناسان اين سوال وجود دارد اگر متوليان نمي‌خواهند هزينه‌هاي اضافي را براي توسعه كيفي خدمات درباره ارائه پهناي باند مناسب دسترسي به شبكه جهاني اينترنت براي كاربران داخلي صرف كنند، چرا هزينه‌هاي صرف شده براي افزايش پهناي باند اينترنت كشور و نيز توسعه ارتباطات زيرساخت آنطور كه بايد و در مواقع مورد نياز عمل نكرده است؟

محمود خسروي - مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت - مي‌گويد: اگر بخش خصوصي ادعا دارد كه مي‌تواند اينترنت و پهناي باند را ارزان‌تر از شركت ارتباطات زيرساخت وارد كند، بايد به بحث كيفيت آن نيز توجه شود زيرا ما مي‌خواهيم شبكه بهتر، با امكانات و كيفيت بالاتر و درنتيجه امنيت بيش‌تري داشته باشيم و هزينه‌هاي لازم را نيز در اين زمينه صرف خواهيم كرد.

برخي شركت‌هاي اينترنتي نيز معتقدند كه شركت‌هاي خصوصي به‌واسطه نوع خدماتشان از بالاترين تكنولوژي‌ها استفاده مي‌كنند، بنابراين اگر مشكلي در سرعت اينترنت و كاهش آن وجود دارد، بايد آن مشكل را از مبدا ورودي اينترنت به كشور جست‌وجو كرد.

يك مدير يك شركت اينترنتي اظهار كرد: شركت‌هاي اينترنتي با همان ضريب و سرعتي كه اينترنت را از مخابرات دريافت مي‌كنند، با همان ضريب و يا كم‌تر از آن ارايه مي‌كنند و عملا نمي‌توانند بيش از آن به مصرف‌كننده اينترنت بدهند؛ شركت‌هاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي عملا نمي‌توانند در سرعت اينترنت و افزايش آن نقشي داشته باشند، پس طبيعي است علت اين مشكل را نبايد در شركت‌ها جست‌وجو كرد.

از اينها كه بگذريم برخي تحليلگران مي‌گويند اينترنت در كشور ما، با توجه به تغييرات آن در سطح جهاني، تعرفه روزآمدي ندارد و بنا بر آمارهاي موجود و با استدلال به گزارش‌هاي سازمان‌هاي بين‌المللي، نوسان معقول كشورهاي پيشرو در عرصه ICT، توجه مستقيم به تغييرات اين حوزه در ايران ندارد و نسبت به سرعت پايين و قطعي‌هاي بي‌شمارش، با قيمتي بالا در اختيار كاربران نهايي قرار مي‌گيرد.

در هر حال طبق مصوبه سازمان تنظيم مقررات ارتباطات، شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرده است آمادگي توافق دو طرفه در زمينه توافقنامه سطح خدمات را دارد و در اين راستا بهينه‌سازي شبكه و ايجاد مسير پشتيبان نيز انجام شده است اما اپراتورها بيش‌تر ترجيح مي‌دهند كه به‌جاي SLA از مسير پشتيبان استفاده كنند.

لينك ثابت || اضافه شده توسط آرش كريم بيگي|| نسخه قابل چاپ || بازگشت به صفحه اصلي || آرش كريم بيگي

| More

براي عضويت در خبرنامه روزانه ايستنا؛ نشاني پست الكترونيكي خود را در فرم زير وارد نماييد. پس از آن به صورت خودكار ايميلي به نشاني شما ارسال ميشود، براي تكميل عضويت خود و تاييد صحت نشاني پست الكترونيك وارد شده، مي بايست بر روي لينكي كه در اين ايميل برايتان ارسال شده كليك نماييد. پس از آن پيامي مبني بر تكميل عضويت شما در خبرنامه روزانه ايستنا نمايش داده ميشود.

ictna/BHwZen_US

ثبت نام

سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن