واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: دبيركل جامعه زينب در تبيين شاخصه هاي نمايندگي مجلسبعضي نمايندگان نمي دانند نمايندگي يعني چه
مريم بهروزي معتقد است: نماينده اي كه قدرت طلب بوده و سودجويي پيشه كند و مجلس را پلي براي رسيدن به اهداف سياسي و اقتصادي شخصي خود در نظر بگيرد، نمي تواند مسئوليت يك ملت را به عهده بگيرد و به فكر پيشرفت آنان نيز باشد. اين فرد فقط به فكر پيشرفت شخصي خود خواهد بود. وقتي فردي نماينده مجلس مي شود، ديگر نماينده مردم حوزه انتخابيه خود نيست، بلكه نماينده كل مردم است و بايد علاوه بر رسيدگي به مشكلات حوزه انتخابيه خود به مشكلات تمام مردم كشور نيز رسيدگي كند.
آفتاب: مريم بهروزي معتقد است: نماينده اي كه قدرت طلب بوده و سودجويي پيشه كند و مجلس را پلي براي رسيدن به اهداف سياسي و اقتصادي شخصي خود در نظر بگيرد، نمي تواند مسئوليت يك ملت را به عهده بگيرد و به فكر پيشرفت آنان نيز باشد. اين فرد فقط به فكر پيشرفت شخصي خود خواهد بود. وقتي فردي نماينده مجلس مي شود، ديگر نماينده مردم حوزه انتخابيه خود نيست، بلكه نماينده كل مردم است و بايد علاوه بر رسيدگي به مشكلات حوزه انتخابيه خود به مشكلات تمام مردم كشور نيز رسيدگي كند.
در آستانه انتخابات قرار داريم و اين روزها همه منتظر شوراي نگهبان هستند تا مشخص شود كه كدام كانديداها را تأييد و كدام ها را رد صلاحيت خواهند شد. در اين ميان بحثي كه وجود دارد اين است كه آيا كانديدايي كه تأييد صلاحيت مي شود واقعا شايسته نمايندگي هم هست يا خير. اين موضوع را از مريم (زعفراني)بهروزي، دبيركل جامعه زينب جويا شديم.
شاخصه هاي يك نماينده از نظر شما چيست؟
نماينده ابتدا بايد به كار و نحوه قانونگذاري آشنا باشد. بعضي نمي دانند كار نمايندگي چيست و كار خارج از مجلس مي كنند. نماينده بايد دلسوز مردم باشد و احساس مسئوليت كند. نمايندگان بايد وقت خود را صرف مردم كنند.
به نظر شما چه آفاتي مي تواند مسئوليت پذيري يك نماينده را مورد تهديد قرار دهد؟
نماينده اي كه قدرت طلب بوده و سودجويي پيشه كند و مجلس را پلي براي رسيدن به اهداف سياسي و اقتصادي شخصي خود در نظر بگيرد، نمي تواند مسئوليت يك ملت را به عهده بگيرد و به فكر پيشرفت آنان نيز باشد. اين فرد فقط به فكر پيشرفت شخصي خود خواهد بود.
مريم بهروزي، دبيركل جامعه زينب
آيا اين درست است كه يك نماينده صرفا جهت رفع مشكلات حوزه انتخابيه خود وارد مجلس شود؟
وقتي فردي نماينده مجلس مي شود، ديگر نماينده مردم حوزه انتخابيه خود نيست، بلكه نماينده كل مردم است و بايد علاوه بر رسيدگي به مشكلات حوزه انتخابيه خود به مشكلات تمام مردم كشور نيز رسيدگي كند.
وظيفه دولت و مجلس در قبال يكديگر چيست؟
به گفته امام(ره) مجلس در رأس امور قرار دارد و عصاره فضائل ملت است. در قانون اساسي نيز مجلس از جايگاه بسيار بالايي برخوردار است. مجلس بايد به نظارت بر دولت پايبند باشد. اختيارات مجلس و دولت در قانون تعريف شده است. دولت موظف است به قوانيني كه در مجلس اجرا مي شود عمل كرده و مجلس نيز موظف است بر چگونگي اجراي آن نظارت كافي را داشته باشد.
با اين اوصاف بعد نظارتي و بعد قانونگذاري مجلس را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
به نظر من مجلس در هر دو بعد ضعيف عمل كرده است. علت ضعف آن نيز مربوط به ناهماهنگي دولت و مجلس است كه بايد تصحيح شود.
كارآمدي فراكسيون زنان را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
به گزارش شفاف:اين فراكسيون بسيار زحمت كشيد اما متأسفانه طرح و پيشنهاد مؤثري در زمينه هاي فرهنگي، حقوقي و خانوادگي از سوي فراكسيون زنان مجلس ديده نشد.
كد مطلب : 142735
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]