تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816893156




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ثمره هاشمي:تكميل پروژه هاي آبفا 15 سال زمان نياز دارد/ ضعف در مديريت منابع آبي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ثمره هاشمي:تكميل پروژه هاي آبفا 15 سال زمان نياز دارد/ ضعف در مديريت منابع آبي
تكميل پروژه هاي آبفا 15 سال زمان نياز دارد/ ضعف در مديريت منابع آبي
مهريز - خبرگزاري مهر: مشاور وزير نيرو گفت: تكميل پروژه هايي كه هم اكنون در سطح كشور در دست اجراست به 15 سال زمان نياز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سيدمهدي ثمره هاشمي پيش از ظهر يكشنبه در مراسم افتتاح و بهره‌ برداري پروژه آبرساني مهريز با تاكيد بر تامين منابع مالي پروژه‌ هاي بخش آب و فاضلاب اظهار داشت: حجم كار در اين بخش به اندازه اي است كه اجراي طرح و پروژه ‌هاي كشور با اعتبارات دولتي پاسخگو نيست.

وي افزود: وزارت نيرو در بخش آب 65 هزار ميليارد تومان پروژه و در بخش آب و فاضلاب 20 هزار ميليارد تومان اعتبار دارد و تمام بودجه وزارت نيرو در بخش آب در سال پنج هزار ميليارد تومان است كه با اين وجود 15 سال براي تكميل اين طرح ‌ها زمان نياز است.

لزوم ورود بخش خصوصي به اجراي پروژه هاي آبفا

ثمره هاشمي تاكيد كرد: بايد به دنبال تامين منابع مالي باشيم و مهمترين آن سرمايه ‌گذاري بخش خصوصي است كه قدمهاي خوبي در صنعت آب و فاضلاب كشور برداشته شده است.

وي ادامه داد: هم ‌اكنون در وزارت نيرو جذب سرمايه ‌گذاري بخش خصوصي و استفاده از تسهيلات داخلي و خارجي صنعت آب و فاضلاب كشور نسبت به ساير بخش‌ هاي وزارتخانه پيشرو بوده است.

مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور در مورد اعتبارات در نظر گرفته شده براي اجراي بخشي از پروژه ‌ها افزود: از محل وامهاي بانكهاي جهاني 650 ميليون دلار و حدود 700 ميليون يورو با بانك توسعه اسلامي قرار داد داريم كه بخشي از آن پرداخت شده و 200 ميليارد تومان از بانك توسعه اسلامي فقط براي اجراي فاضلاب تعدادي از روستاهاي داراي اولويت كشور دريافت خواهيم كرد.

500 ميليارد تومان براي مجتمع هاي آبرساني در نظر گرفته شده است

وي در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: در سال 90 به بخش آب روستايي توجه بسيار جدي صورت گرفته به طوري كه در قانون بودجه سال جاري 500 ميليارد تومان براي مجتمع‌ هاي آبرساني روستايي از محل مازاد درآمدهاي نفتي اختصاص يافته كه 350 ميليارد تومان آن پرداخت شده و اميدواريم بقيه اعتبار نيز ظرف يكي دو ماه آينده دريافت شود.

ثمره هاشمي اضافه كرد: از محل ماده 180 توسعه روستاهاي كشور، 720 ميليارد تومان اعتبار به بخش آب كشور اختصاص يافت كه 50 درصد آن يعني حدود 360 ميليارد تومان به آب روستايي تخصيص يافت و اين مبلغ بين همه استان‌ ها توزيع شد و شركت ‌هاي آب و فاضلاب استان به تدريج اعتبار را براي رسيدگي به وضع روستاهاي كشور دريافت مي ‌كنند.

وي عنوان كرد: از محل خشكسالي اعتبار خوبي در اختيار استانداري‌ ها قرار گرفته و اعتبار متمركزي از محل خشكسالي در آينده نزديك در اختياز وزارت نيرو قرار خواهد گرفت كه براي مسائل مربوط به آبرساني به شركت ‌هاي آب و فاضلاب تخصيص خواهد يافت.

در زمينه مديريت منابع آبي ضعيف عمل شده است

مشاور وزير نيرو همچنين با اشاره به تداوم خشكسالي در 15 سال اخير در يزد بر مديريت منابع آبي تاكيد كرد و گفت: بايد آب موجود را به درستي مديريت كنيم كه در اين صورت و با همين منابع موجود، هم ‌اكنون توان تامين آب بخش شرب، صنعت و كشاورزي حداقل دو برابر جمعيت فعلي كشور است.

وي تاكيد كرد: متاسفانه در اين زمينه برنامه‌ ريزي خوبي صورت نگرفته و در بخش مديريت آب ضعيف عمل كرديم.

روزانه 350 مترمكعب آب در كشور شيرين مي شود

ثمره هاشمي با تاكيد بر جايگزيني منابع آبي جديد افزود: بايد منابع آبي جديد از جمله استفاده آبهاي خاكستري چون آب دريا، آب شور، آب لب‌ شور و ... را براي كشور تعريف كنيم و با شيرين كردن آب دريا، آب شرب مردم را تامين كنيم.

مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور ادامه داد: هم‌ اكنون در شبانه ‌روز 350 مترمكعب آب در كشور شيرين و به شبكه شرب وارد مي‌ شود.

© 2003 Mehr News Agency .

يکشنبه|ا|18|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن