واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: بازيگر فيلم «زير نور ماه»:توجه به قرآن در سينما شكلي نو گرفته است
گروه هنر: بازيگر فيلم «زير نور ماه» عقيده دارد كه در سي سال گذشته توجه به قرآن و مفاهيم ديني در سينما متناسب با زمان و خاستگاه مخاطبان شكلي نو به خود گرفته است.
«مهران رجبي»، بازيگر سينما و تلويزيون، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، با بيان مطلب فوق گفت: براي اينكه بتوان ارزيابي كرد جايگاه قرآن در سينماي بعد از انقلاب چگونه بوده، ابتدا بايد بررسي كرد كه منظور ما از فيلم قرآني چگونه آثاري است.
وي افزود: فيلم قرآني به عقيده من اثري است كه در آن به اخلاقيات و رفتار انساني توجه شده است، البته اين توجه نيز تنها منوط به يك شكل و فتار خاص نميشود، بلكه تمامي گونهها را در بر ميگيرد.
بازيگر فيلم «زير نور ماه» ادامه داد: بايد توجه داشت كه در سي سال گذشته توجه به قرآن و مفاهيم ديني در سينما متناسب با زمان و خواستگاه مخاطبان شكلي نو به خود گرفته است، بدين معنا كه ما در هر دوره شاهديم كه به نحوي چنين مفاهيمي مورد توجه قرار ميگيرد.
رجبي متذكر شد: البته اينكه كداميك از پرداختها توانسته به شكل بهتري به مفاهيمي اينچنيني بپردازد بايد گفت كه نميتوان وجه قياس را در چنين مواردي صحيح دانست، چراكه معمولاً آثاري اينچنين بنا به سليقه مخاطبان ساخته ميشود، اما ميتوان گفت كه به دليل فضاي موجود جامعه ما در دهه 60 شاهد استقبال بيشتري از چنين آثاري بوديم.
وي مطلب فوق را اينچنين توضيح داد: دليل اين استقبال نيز جدا از موقعيت روحي مخاطبان سينماي در آن دهه اين است كه در دهه شصت هنوز چنين آثاري در سينماي ما تازگي داشت و همين نوآوري باعث جذب مخاطب شده بود، به همين دليل بايد سعي كرد كه در زمان حال شكلي متفاوت براي اينگونه توليدات درنظر گرفت.
اين مدرس سينما در باره علاقه مخاطبان سينماي اظهار كرد: درباره بازخورد آثار قرآني در سينماي ايران طي اين سي سال گذشته بايد گفت كه در مجموع چنين توليداتي اگر به شكلي مناسب مورد توجه قرار گرفته باشند مورد استقبال عموم قرار ميگيرند، زيرا مخاطبان سينما نيز در جامعهاي پرورش يافتهاند كه با مفاهيم ديني گره خورده است.
رجبي ادامه داد: البته ذكر اين نكته ضروري است كه سينماي انقلاب بايد در سالهاي آينده دامنه مخاطبان خود را از داخل كشور به ديگر كشورها نيز سوق دهد تا در آيندهاي نزديك مخاطبان جهاني نيز به سمت مفاهيم مورد نظر جذب شوند، همانگونه كه در سينماي جهان از اين ابزار با اشاعه مفاهيم فرهنگي و سياسي سود برده ميشود.
وي در خاتمه تصريح كرد: مسئولان فرهنگي ما نيز در اين سي سال سعي كردهاند كه در دورههاي مختلف به دين و قرآن نگاهي ويژه داشته باشند به همين دليل ميتوان در هر دوره مديريتي آثاري ماندگار را در اين عرصه مشاهده كرد.
يکشنبه|ا|4|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]