تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخاوت از اخلاق پيامبران و ستون ايمان است . هيچ مؤمنى نيست مگر آن كه بخشنده است و تنها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826653602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حاجي بخشي در زمان جنگ ممنوع التصوير بود


واضح آرشیو وب فارسی:جهان نیوز: حاجي بخشي در زمان جنگ ممنوع التصوير بود
به گزارش جهان، رضا برجي (مستند ساز) در هفته نامه پنجره نوشت:

در جبهه گروهي از آدم‎ها بودند كه تأثيرات مضاعفي روي ديگران مي‎گذاشتند. و اين مسأله هيچ ربطي به اين ندارد كه طرف درس خوانده باشد، روان‎شناسي بلد بوده باشد و خيلي چيز‎هاي ديگري كه امروزي‎ها براي اين‎كه شخصي بتواند تأثير مثبتي روي ديگران بگذارد عنوان مي‎كنند.
در لشگر ۲۷ محمد رسول‎الله چند نفر بودند كه مي‎توانستند چنين نقشي را بازي كنند يكي حاجي بخشي بود، يكي عمو حسن بود كه در دوكوهه مي‎دويد و شعار مي‎داد. كاري كه اين‎ها مي‎كردند فراتر از جنگيدن بود و خودشان را وقف كساني كرده بودند كه كار آن‎ها جنگيدن بود، با كمترين تجهيزات كه بلندگو و چند كيلو شكلات بود به رزمندگان در منطقه روحيه مي‎دادند و اين روحيه دادن پشت خاكريز خيلي مهم بود. نمي‎دانم دشمن ما از اين‎خصوصيت بهره‎مند بود يا نه كه فكر نمي‎كنم چنين چيزي بود، چون عموما در جنگ‎‎هاي مردمي چنين چيزي اتفاقي مي‎افتد.
شايد عراقي‎ها كسي را كه سرود‎هاي انقلابي بخواند داشتند، ولي حاجي بخشي و عموحسن نداشتند. عموما اين افراد در جبهه‎اي مي‎توانند نقش‎آفريني كنند كه جبهه‎اي مردمي باشد. حاجي بخشي از متن جامعه بلند شده بود و خيلي سواد بالايي هم نداشت، اما خداوند يك چيزي به اين آدم داده بود كه او مي‎توانست از اين چيزي كه خداوند به او داده بود، براي ديگران استفاده كند. چيزي كه خداوند به حاجي بخشي داده بود، همان سيم رابط بين حاجي بخشي و رزمنده‎ها بود. حاجي وقتي وارد منطقه مي‎شد با خودش شوخي و مزاح و خنده و چيز‎هايي را كه براي رزمندگان روحيه بخش بود؛ به‎همراه مي‎آورد و خودش هم سيم رابطي بود بين يكسري از آدم‎ها يعني قلب‎ها را به هم نزديك مي‎كرد، كدورت‎ها را از بين مي‎برد. چطوري كدورت را از بين مي‎برد، از وقتي مي‎آمد مي‎گفت كساني‎كه دو روز است كه با هم قهر هستيد، خدا لعنت كند شيطان را كه فلان مي‎كند، كسي كه پيش قدم شود در سلام دادن خدا فلان مي‎كند و تمام چيز‎هايي را كه باعث روحيه دادن مي‎شد داشت و يك‎بار معنوي هم افزون بر آن.
شخصيتي بود كه بعد از جنگ هم بسيجي‎وار زندگي مي‎كرد. البته يك عده مي‎خواستند حاجي بخشي را به‎نفع خودشان مصادره كنند. به‎نظر من حاجي بخشي زرنگ‎تر از اين‎ها بود كه بخواهد دم به تله اين جور آدم‎ها بدهد و خودش را سياسي كند. اين‎طور نبود كه در جمع نسبت به اشخاصي انتقاداتي بكند و در جمع ديگري همان را تزوير كند. حاج بخشي همان چيزي بود كه مي‎ديديم و آدم پيچيده‎اي نبود كه نشود او را شناخت؛ بسيار ساده زندگي مي‎كرد.
بعد از جنگ هم در جبهه فرهنگي در صف اول بود و در جبهه امر به معروف و نهي از منكر كه در مقابل تهاجم و شبيخون فرهنگي دشمن ايجاد شده بود؛ حضور فعال داشت و به اندازه خودش در اين جبهه فعاليت مي‎كرد و جز چهره‎‎هاي طلايي دفاع از ارزش‎ها و انقلاب و رهبري بود. بدبختانه با كج نظري‎ها و بعضا كج‎سليقگي‎ها، چند سال پخش تصوير حاج بخشي از تلويزيون ممنوع بود، در زمان جنگ اين اتفاق افتاد.
به‎خاطر دارم زماني كه من در روايت فتح بودم مي‎گفتند تصوير حاج بخشي را كار نكنيد. اگر تصوير و عكس حاج بخشي در بين مستند كار مي‎شد، صدا و سيما اجازه پخش نمي‎داد و مجبور مي‎كردند كه تصاوير رو حذف كنيم!
حاج بخشي مي‎گفت من به ظاهر پدر دو شهيد هستم؛ ولي در واقع پدر تمام شهدا هستم و كوله‎بار غم و درد پدر و مادر همه شهدا روي دوش من هم هست و خدا را شاكرم كه خداوند اين افتخار را به من داد كه بتوانم پدر شهيد باشم و درد پدر شهدا را درك كنم، بتوانم پدر جانباز باشم تا درد پدر جانبازان را درك كنم، بتوانم جانباز هم باشم تا درد جانبازان را هم بكشم و خدا چون حاج بخشي را دوست داشت، اين‎ها را به او داد و الحمدالله خوب زندگي كرد و با ولايت بود و با ولايت هم از دنيا رفت و همان‎طور كه حضرت امام فرمود خداوند مرا با بسيجي‎ها محشور كند؛ ان‎شاءالله خداوند او را با شهداي بسيجي، حاج بخشي را هم با بسيجي‎هايش محشور كند، با همان كساني‎كه به آن‎ها شكلات و آبنبات مي‎داد، كساني‎كه شب عمليات دست‎شان حنا مي‎گذاشت و آن‎ها را مي‎خنداند، بچه‎ها شب عمليات كاسه دست‎شان بود و منتظر حاجي بخشي بودند كه برود آن‎جا و شب حنابندان را برگزار كند. يقينا در اولين شب ورود حاجي بخشي، امام شهدا و شهدا منتظر او هستند كه جشن حنابندان را با حضور حاجي بخشي شروع كنند. خوشا به حال كساني‎كه مثل حاجي بخشي فكر كردند و مثل حاجي بخشي خواهند رفت

يکشنبه|ا|18|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جهان نیوز]
[مشاهده در: www.jahannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 302]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن