واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: ترويج فرهنگ كارآفريني از نيازهاي اقتصاد امروز كشور است
خبرگزاري ايسكانيوز: استاندار مركزي گفت: توسعه و ترويج فرهنگ كارآفريني از نيازهاي اقتصاد امروز كشور است كه دولت نيز به اين مهم توجه ويژهاي دارد.
به گزارش روز يكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" علياكبر شعبانيفرد در چهارمين جشنواره انتخاب كارآفرينان و كارگران نمونه استان مركزي با اشاره به اينكه كارآفريني تنها راه برون رفت از مشكلات اقتصادي جامعه است، افزود: با توجه به شرايط كنوني كشور و وجود نيروهاي مستعد و جوان آماده به كار، گسترش و تقويت فرهنگ كارآفريني و كارآفرينان از سوي دولت در دستور كار قرار گرفته است كه در اين راستا نيز با اختصاص اعتبارات مناسب در قالب طرحهاي مختلف از كارآفرينان حمايتهاي مناسبي صورت گرفته است.
وي كارآفرينان را موتور محرك اقتصاد جامعه دانست و خاطرنشان كرد: شناخت كارآفرينان، ايجاد فرصتهاي كاري براي آنان، ايجاد ساز و كارهاي مناسب براي ترويج كارآفريني و تدوين استراتژي براي آنان بخشي از وظايف دولت در قبال كارآفرينان است كه دولت به اين موضوعات توجه ويژهاي داشته است.
استاندار مركزي نوآوري در فعاليتهاي مختلف جامعه با هدف ارتقاي بهرهوري از منابع موجود را امري ضروري دانست و اظهار داشت: اقداماتي كه امروز در راستاي نوآوري در بخشهاي مختلف صنعتي، اقتصادي وحتي سياسي در كشور رخ ميدهد سبب شده است كه ايران در منطقه جايگاه ويژهاي برخوردار شود.
وي گفت: استقلال اين كشور و وقوع انقلاب در آن نوآوري بزرگي است كه ثمرات آن امروز در پرتاب موشك به فضا و دستيابي محققان ايراني به فناوري سلولهاي بنيادين در مقابل جهانيان خودنمايي ميكند.
نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جشنواره گفت: با اقدامات ارزنده دولت و جهتگيريهاي صورت گرفته در برنامهريزيها به موضوع بهرهوري و كارآفريني در كشور بيش از گذشته بها داده شده است.
عباس رجايي با بيان اينكه به دليل نبود فرهنگ بهرهوري در جامعه امكان دستيابي كشور به اهداف تدوين شده در برنامههاي توسعهاي فراهم نشده است، افزود: در چند برنامه گذشته توسعه كشور مقرر شده بود كشور در طول هر برنامه به رشد هشت درصدي دست يابد، ولي به دليل ناهماهنگيهاي موجود در بخشهاي مختلف و نيز پايين بودن بهرهوري در كشور امكان دستيابي به اهداف مقرر در قانون فراهم نشده است.
وي با اشاره به تدوين برنامه پنجم توسعه كشور و ابلاغ آن از سوي مقام معظم رهبري براي اجرا تصريح كرد: در اين برنامه با بررسي صورت گرفته نقاط ضعف گذشته در ارتقاي بهرهوري و موانع موجود در راه جلوگيري از تحقق برنامههاي تدوين شده گذشته مورد توجه قرار گرفته است كه انتظار ميرود با آغاز روند اجراي برنامه پنجم نقاط ضعف آن برطرف شود.
به گفته رجايي، چسبندگي مسئوليت، قدرت و دولت به بخش اقتصادي و نيز عملي نشدن دقيق سياستهاي اصل 44 قانون اساسي از بزرگترين موانع موجود در راه نهادينه شدن فرهنگ بهره وري در كشور است كه براي اجرايي شدن آن بازنگري در بسياري از رويكردهاي موجود ضروري است.
رئيس سازمان كار و امور اجتماعي استان مركزي نيز در اين جشنواره گفت: كارآفريني، بهرهوري، خلاقيت و نوآوري تضمين كننده شكوفايي اقتصادي جامعه است.
اميراحمدي افزود: هم اينك فاصله بسياري ميان كشورهاي توسعه يافته و كشورهاي در حال توسعه وجود دارد كه تنها راه كاهش اين فاصله ابداع روشهاي جديد و ارتقاي بهرهوري در بخشهاي مختلف است كه در صورت تحقق آن علاوه بر توسعه اشتغال و توليد ثروت زمينه براي پيشرفت و رسيدن به قلههاي برتر در زمينههاي مختلف علمي و اقتصادي فراهم خواهد شد.
وي با اشاره به نگاه دولت و توجه صورت گرفته به مباحث كارآفريني و كارآفرينان اظهار داشت: امروز بحث كارآفريني و نوآوري در سرلوحه امور مسئولان كشور قرار دارد چراكه با شناخت اهميت اين موضوع تحرك كشور در ايجاد اشتغال و افزايش ثروت در جامعه فراهم شده است.
رئيس سازمان كار و امور اجتماعي استان مركزي در ادامه با اشاره به اهداف برگزاري جشنواره كارآفرينان و كارگران نمونه استان گفت: تكريم، تجليل و معرفي كارآفرينان و كارگران نمونه بخشي از سياستهاي تشويقي دولت در راستاي ترويج فرهنگ كارآفريني و بهرهوري است كه دراين راستا تاكنون چهار جشنواره در استان برگزار شده است./د/184/120
دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]