واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همه دستگاهها بايد آموزش و پرورش را در وظايف تربيتي ياري كنند
بجنورد - رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه كشور گفت: همه دستگاهها بايد وزارت آموزش و پرورش را در انجام رسالت سنگين خود در تربيت نيروي انساني مورد نياز جامعه ياري كنند.
به گزارش ايرنا، حجت الاسلام "سيدرضا تقوي" روز شنبه در همايش مشترك روساي آموزش و پرورش، ائمه جمعه و مديران حوزه علميه خراسان شمالي اظهار داشت: نقطه آغاز رسيدن به قله افتخار توجه ويژه آموزش و پرورش است كه نبايد آنرا دست كم بگيريم.
وي بر فراهم كردن امكانات مورد نياز براي آموزش و پرورش در تربيت نيروي انساني تاكيد كرد و گفت: اگر امروز داراي دانشگاه و حوزه علميه قوي در كشور هستيم مديون تلاشهاي آموزش و پرورش در تربيت نيروي انساني هستيم.
حجت الاسلام تقوي با اشاره به اينكه بستر براي كار در كشور وجود دارد، افزود: مسوولان دستگاههاي فرهنگي نبايد عذري براي كار كردن داشته باشند بلكه بايستي ظرفيت هاي موجود را شناسايي و به كار گيرند.
وي گفت: اكنون در شرايطي قرار داريم كه دنيا عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي بسيج شده و تلاش دارد كه ما دست از آرمانهاي انقلاب و اسلام برداشته و بركات انقلاب را به دنيا صادر نكنيم اما دشمنان كور خوانده اند و ما از نظام با قدرت دفاع خواهيم كرد.
اين مسوول فرهنگي، ورود آموزش و پرورش در حوزه تربيت ديني را يكي از راههاي مقابله با دسايس دشمنان نظام خواند و افزود: براي عملياتي كردن اين مهم بايد برنامه هاي آموزشي ما در تربيت نيروي انساني مبتني بر دين، انقلاب ديني و تربيت ديني باشد.
استاندار خراسان شمالي نيز در سخناني به جايگاه مهم آموزش و پرورش در تربيت نيروي انساني اشاره كرد و گفت: بايد به تربيت نيروي انساني در كشور، كه مبتني بر نظام اسلامي است، توجه ويژه شود.
"ابوطالب شفقت" اظهار داشت: جايگاه اين نهاد آنقدر بالا است كه سند تحول در آموزش و پرورش كشور با رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب تهيه و تدوين و با حضور رييس جمهوري رسما به اجرا درآمده است.
وي با اشاره به اينكه در اجراي سند تحول آموزش و پرورش روحانيت از نقش بسيار مهمي برخوردار است، گفت: بايد در اجراي اين سند از پيوند حوزه علميه و آموزش و پرورش در تربيت نيروي انساني بيشتر استفاده شود.
وي به كمبود روحاني در خراسان شمالي اشاره كرد و افزود: يكهزار و 200 مسجد در اين استان وجود دارد كه بسياري از آنها روحاني ندارند.
استاندار خراسان شمالي با اشاره به اينكه اداره كل تبليغات اسلامي و حوزه علميه تلاش دارند تا كمبود روحاني مساجد استان را جبران كنند، گفت: ضروري است در رفع كمبود روحاني مورد نياز استان به حوزه علميه كمك شود.
وي با اشاره به اينكه سه سفر اخير دولت نتايج مثبتي براي استان داشته، افزود: اما در بخش عمران و آباداني بويژه در حوزه فرهنگي و اقتصادي استان تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله زيادي وجود دارد.
شفقت گفت: با وجود اينكه تاكنون استانداري در پشتيباني از ساخت خانه عالم، بهسازي مساجد و جايگاههاي نماز جمعه در شهرستانهاي استان حمايت كرده، اما هنوز اعتبارات اين بخش ناچيز است.
وي به اجراي طرح تذكر لساني امر به معروف و نهي از منكر در شهرستانهاي اسفراين و بجنورد اشاره كرد و گفت: اكنون اين دو شهرستان جزو شهرستانهاي برتر در اجراي طرح تذكر لساني در كشور به شمار مي روند.
استاندار خراسان شمالي به انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در 12 اسفند امسال اشاره كرد و افزود: بايد تلاش كنيم مردم در اين انتخابات سرنوشت ساز، حضوري پررنگ داشته باشند.
وي از علما بويژه ائمه جمعه شهرهاي خراسان شمالي خواست براي مشاركت حداكثري مردم در اين انتخابات و انتخاب نامزد اصلح اطلاع رساني كنند.
مدير كل آموزش و پرورش خراسان شمالي نيز به توجه ويژه رهبر معظم انقلاب به اين نهاد اشاره كرد و گفت: توفيق اين دستگاه در اجراي برنامه هاي تربيتي نيروي انساني نيازمند راهنمايي روحانيون است كه خوشبختانه در اين استان از آن بهره مند بوده ايم.
"محمد وحيدي" به طرح ياوران معروف در 40 مدرسه دخترانه اين استان اشاره كرد و گفت: علاوه بر آن برگزاري 380 نشست در قالب گفتمان ديني در سال تحصيلي 90 - 89 براي دانش آموزان استان از ديگر طرحهابي است كه با مشاركت روحانيان اجرايي شده است.
وي با بيان اينكه اكنون 204 روحاني براي اقامه نماز در مدارس استان همكاري دارند افزود: اكنون بيش از 900 مدرسه استان بدون پيش نماز روحاني است كه در آنها از دبيران به عنوان امام جماعت استفاده مي كنيم.
مديركل آموزش و پرورش خراسان شمالي از راه اندازي 143 مدرسه قرآن در دو سال اخير در اين استان خبر داد و گفت: در اين مدارس حدود 21 هزار نفر جذب شده اند كه در هفته سه ساعت به فراگيري قرآن مشغول هستند.
وي از اجراي نهضت ملي حفظ قرآن كريم ويژه دانش آموزان ابتدايي و راهنمايي در اين استان خبر داد و افزود: تاكنون در قالب اين طرح 26 هزار دانش آموز با ثبت نام براي حفظ يك تا 30 جزء قرآن كريم در مدت چهار ماه اعلام آمادگي كرده اند.
وي گفت: خراسان شمالي از نظر استقبال دانش آموزان از اين طرح، نسبت به جمعيت جمعيت دانش آموزي رتبه دوم كشور را دارد. ك/2
623/626/330
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30753152
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]