پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848123125
احمدي نژاد در مراسم معارفه دستيار ويژه رييس جمهور: توزيع يارانهها را در كشور با كمترين تبعات هدفمند كرديم
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: احمدي نژاد در مراسم معارفه دستيار ويژه رييس جمهور: توزيع يارانهها را در كشور با كمترين تبعات هدفمند كرديم
موضوع هدفمندي يارانهها طي چندين سال در چند قانون برنامه مطرح بود و عدهاي دائماً انجام اين كار را نشدني دانسته و معتقد بودند، با اجراي اين قانون وضعيت كشور برهم خواهد خورد و بحرانهاي اجتماعي در كشور زياد خواهد شد.
ايلنا: محمود احمدينژاد صبح امروز (شنبه) در مراسم معارفه علي اكبر محرابيان به عنوان دستيار ويژه رييس جمهور با تاكيد بر لزوم تمركز بر ساختن همه جانبه در كشور، تلاش در اين جهت را وظيفه همه، بخصوص افرادي كه در قوه مجريه مشغول به كار هستند دانست و گفت: هر كس با هر ايده و اعتقادي كه دارد و متعلق به هر جناحي كه هست بايد سهم خود را در ساختن ايران ايفا نمايد چرا كه ساختن كشور به نفع آرمانها و همه ملت ايران است.
به گزارش ايلنا، رييس جمهور افزود: ايران پيشرفته تنها پشتوانه آرمانهاي ملت ايران است چرا كه اگر كشوري پيشرفته نبوده و فقير، عقب افتاده و ويران باشد، نميتواند در هيچ عرصهاي حرفي براي گفتن داشته باشد و اگر بهترين حرفها را هم بزند پژواكي پيدا نكرده و به جايي نميرسد.
احمدينژاد با بيان اينكه اگر بخواهيم در مناسبات جهاني اثرگذار باشيم كه اين اثر گذاري حق ملت ايران هم هست، بايد به عنوان يك كشور قدرتمند و پيشرفته در صحنههاي جهاني حضور پيدا كنيم، گفت: ما بايد جهاني فكر كنيم تا بتوانيم اثرگذار باشيم و زماني اين اتفاق خواهد افتاد كه كشوري پيشرفته و آباد داشته باشيم، چرا كه يك كشور ضعيف، باوجود هزاران مشكل، هرگز نميتواند در مناسبات جهاني و اجتماعي اثرگذار باشد.
رييس جمهور با اشاره به اينكه امروز بحث اصلي در دنيا موضوع فرهنگ است، تصريح كرد: امروز هر كس انديشه و فرهنگ متعالي تري را براي رفع مشكلات بشر ارائه كند در مناسبات جهاني اثرگذارتر خواهد بود و زماني يك فرهنگ و انديشه اثرگذار است كه بتواند الگوي عملي مناسب و موفقي را ارائه دهد و در غير اين صورت حتي اگر ما بهترين تئوريها را هم داشته باشيم اما در عمل نتوانيم در جهت پيشرفت و آباداني كشور قديم برداريم، هيچ فايده و سودي به همراه نخواهد داشت.
احمدينژاد با اشاره به اينكه تاكيد بر ساختن ايران پافشاري بر انجام كاري اعتقادي، انقلابي، ديني و آرماني است، گفت: اينكه بخشهايي از كشور از لحاظ عمران و آباداني در فقر بوده و فرصت شكوفايي براي مردم نباشد و فاصله طبقاتي وجود داشته باشد، هرگز براي كشور بزرگي مثل ايران مناسب نيست.
رييس جمهور شاد كردن دل يك انسان را بالاترين عمل صالح و خدمتي دانست كه ميتواند در جامعهاي اتفاق بيفتد و اظهار داشت: بايد تلاش كنيم كه حداقلها را براي تمام ملت ايران در كشور ايجاد كنيم و اين در حالي است كه اگر نگاه ما به افقهاي بلند جهاني است، بايد بهترين شرايط را در اقصي نقاط كشور به وجود آوريم به طوري كه آبادترين مناطق ما روستاها باشند.
احمدينژاد تصريح كرد: شاد كردن دل انسانها داراي ثواب زيادي بوده و ارزشمند است و بخش مهمي از ثواب، آثار اجتماعي ماندگاري است كه اين كار در جامعه برجا ميگذارد چرا كه رسيدگي به مشكلات مردم كاري از جنس عشق، محبت و پاكي است.
رييس جمهور پشتوانه حاكم شدن عدالت، ارزشهاي الهي و توحيد در جامعه را عمران، آباداني، برقراري عدالت و رفاه براي اقشار مختلف و انجام كارهاي زيربنايي در كشور برشمرد و گفت: دستيابي به اين آرمانها شعار دولت نهم و دهم و در حقيقت شعار انقلاب است چرا كه انقلاب آمد تا ايران ساخته و پيشرفته شود و تمام نهادهايي كه امام راحل (ره) در اوايل انقلاب تاسيس كردند در راستاي سازندگي، رفع فقر و مشكلات اجراي عدالت در كشور بود.
احمدينژاد تصريح كرد: آباداني كشور به اين شكل نيست كه هرگاه عدهاي به رفاه نسبي رسيدند از ادامه كار دست بكشيم بلكه بايد آنقدر ادامه دهيم تا با ظهور حقيقت عدالت، تمام ذخاير زمين به روي انسان باز شده و درهاي علم و دانش براي بشر گشوده شود.
رييس جمهور با تاكيد بر اينكه شعار دولت نهم و دهم ساختن كشور بر پايه عدالت، محبت و عشق بوده است، گفت: به رغم تزريق گسترده و مستمر ضعف، عدم توانايي وسركوب خودباوري از سوي عدهاي كه مدام در برابر انجام كارهاي بزرگ در كشور «نتوانستن» را فرياد زدند و مردم و مسئولان را از انجام اينگونه كارها ترساندهاند، كارهاي بزرگي طي ۶-۵ سال اخير در كشور صورت گرفته است در حالي كه برخي از اين كارها ۱۰ سال در قوانين برنامههاي متعدد مطرح ميشد و دهها برابر زماني كه بايد براي كارشناسي اجراي اين كارها صرف ميشد در سمينارها، كنفرانسها و كنگرههاي مختلف تلف ميشد.
احمدينژاد خاطر نشان كرد: انقلاب اسلامي كه مدعي بود راه و الگوي جديدي براي بشريت آورده است با وجود برخي افراد كارش به جايي رسيد كه به آن لقب مقتبس دادند و تبديل به اقتباس كننده دسته سوم طرحهاي زمين خورده استعماري شد و اين طرحها مبدل به دستاوردهايي علمي در دست كساني شد كه براي فشار به دولتها از آن بهره ميبردند.
رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه بعد از جنگ جهاني اول دلار به عنوان مبدا تجارت جهاني مطرح شد و فرصت خوبي را براي آمريكا به وجود آورد تا سلطه جهاني خود را كامل كند، گفت: پس از آن معاهدهاي منعقد شد كه بر اساس آن آمريكاييها متعهد شدند ارزش دلار را ثابت نگه داشته و پشتوانه آن را طلا قرار دهند ولي در سالهاي بعد آمريكاييها توليد ناخالص ملي خود را به عنوان پشتوانه دلار قرار دادند و با اين كار تاكنون بيش از هزار ميليارد دلار دارايي تقلبي به اقتصاد جهان تزريق كردهاند.
احمدينژاد افزود: اين ايده كه توليد ناخالص داخلي پشتوانه پول ملي باشد، تبديل به متون درسي دانشگاهها شد و بسياري افراد مقالههاي علمي براي اثبات حقيقت اين ايده نوشتند و اين اتفاق از آن رو رخ داد كه وقتي خودباوري وجود نداشته باشد، آمريكاييها به مدد برخي دستاوردهاي موجود و عقل و انديشه برتر شناخته ميشوند و به راحتي ميتوانند نظرات خود را به ديگر كشورها تحميل كنند.
رييس جمهور موضوع استقراض خارجي را از ديگر موضوعاتي دانست كه توسط سلطه گران و براي چپاول ثروت ملتها به وجود آمد و تصريح كرد: موضوع استقراض همواره مذموم بوده اما آمريكاييها و سلطه گران اين ايده غلط را به راحتي به كشورها تحميل كردند كه بايد با استقراض امور كشور خود را پيش ببرند و در اين راستا اكثر كشورها به اميد دريافت وام درآمدهاي ارزي خود را به بانكهاي آنها انتقال دادند و در برابر تنها كشورهايي كه وام دريافت كردند كشورهاي آمريكايي، اروپايي و ژاپن بودند.
احمدينژاد با بيان اينكه دولت آمريكا ۱۵ هزار ميليارد دلار و ژاپن ۸ هزار و ۵۰۰ ميليارد دلار بدهي خارجي دارند كه معادل دو برابر توليد ناخالص داخلي اين كشور هاست، گفت: هنگامي كه يكي از كشورهاي خارج از حلقه دوستان آمريكا بخواهد يك ميليارد دلار وام بگيريم، هزاران ضابطه براي دريافت قرار ميدهند و اين در حالي است كه هيچ استحكام و ضابطهاي براي كشورهاي عضو حلقه دوستان آمريكا وجود ندارد.
رييس جمهور تصريح كرد: تئوريها و برنامهريزيهاي توسعه در طول ساليان متمادي در جهان ايجاد شده اما هيچ كس به نتيجه استفاده از آنها نگاه نكرده و تنها به اين دليل كه توسط برخي كشورهاي به ظاهر قدرتمند مطرح شده است، همگان از آن استفاده كردهاند.
احمدينژاد خاطر نشان كرد: اينكه برخي كشورها مازاد درآمد ارزي داشته باشند به معناي زياده طلبي و بيعدالتي بيپايان و توسعه فاصله طبقاتي در دنيا و القاء عدم خودباوري در بين مردم جهان است.
رييس جمهور با اشاره به برخي از كارهايي كه در دوران دولت نهم و دهم صورت گرفته از دستيابي ايران به تكنولوژي استفاده از انرژي هستهاي به عنوان يكي از مهمترين كارها ياد كرد و گفت: هنگامي كه ايران قصد داشت تا در عرصه هستهاي قدم بگذارد، بسياري از افراد مدام با القاء ناباوري و ناتواني به دولت فشار ميآوردند كه اين كار نشدني است و ارزش ايستادگي ندارد كه البته برخي از اين برخوردها نيز سياسي بود؛ اما ايران در نهايت با ايستادگي مردم هستهاي شد و امروز دشمنان ملت هر چه كارشكني كنند نميتوانند وضعيت را به گذشته برگردانند.
احمدينژاد اجراي قانون هدفمندي يارانهها در كشور را از ديگر اقدامات موفق دولت برشمرد و گفت: موضوع هدفمندي يارانهها طي چندين سال در چند قانون برنامه مطرح بود و عدهاي دائماً انجام اين كار را نشدني دانسته و معتقد بودند، با اجراي اين قانون وضعيت كشور برهم خواهد خورد و بحرانهاي اجتماعي در كشور زياد خواهد شد اما ديديم كه عدهاي تصميم به انجام اين كار گرفتند و به هر نحو پاي آن ايستادند و در نهايت توانستيم توزيع يارانهها را در كشور با كمترين تبعات هدفمند كنيم.
رييس جمهور ساماندهي موضوع مسكن را از ديگر اقدامات مهم دولت برشمرد و گفت: دولت در راستاي حل مشكل مسكن با وجود كارشكنيهاي بسياري كه برخي افراد صورت دادند توانسته با ايجاد ۲ ميليون و ۸۰۰ هزار واحد مسكن كه يك ميليون و ۴۰۰ هزار واحد آن به روستاها تعلق دارد تا حدودي مشكل مسكن را در كشور حل كرده و تب مسكن را در كشور كنترل كند.
احمدينژاد كنترل مصرف سوخت در كشور را از ديگر كارهاي مهمي دانست كه در دولت به انجام رسيده است و گفت: در حالي كه بسياري افراد در كشور سهميه بندي سوخت را موجب برهم زدن امنيت در كشور ميدانستند اما امروز به جاي اينكه مصرف روزانه بنزين در كشور ۱۲۰ ميليون ليتر باشد به ۶۰ ميليون ليتر در روز رسيده است و مصرف گازوئيل نيز به ۹۰ ميليون ليتر در روز رسيده است.
رييس جمهور با بيان اينكه ميتوان كشور را به شكلي ساخت كه اقتصاد ما بهترين اقتصاد در دنيا باشد و نيز ميتوان پروژهها را در كوتاهترين زمان ممكن به اتمام رساند، گفت: برخي تصور ميكنند مشكل كشور پروژهها وكارهاي عمراني پول است، اما در حقيقت مشكل عدم پيگيري و استفاده ناصحيح از منابع مالي است چرا كه بودجه عمراني كشور امسال نزديك به ۵۰ هزار ميليارد تومان است كه اگر منابع وزارت نفت را هم به آن اضافه كنيم بيش از ۶۰ هزار ميليارد تومان بودجه عمراني در كشور خواهيم داشت.
احمدينژاد افزود: مشكل اصلي در ساختن كشور، عدم تمركز، پيگيري و طراحيهاي بومي است.
رييس جمهور تصريح كرد: زماني اگر بيان ميشد كه در اين كشور ميخواهيم پتروشيمي ايجاد كنيم، لرزه بر اندام همه مسئولان ميافتاد، اما امروز به جايي رسيدهايم كه ظرفيت توليدات پتروشيمي كشور در طول اين سالها بيش از ۲ برابر شده است.
احمدينژاد اظهار داشت: طي ۶-۵ سال گذشته ۲۶ هزار مگاوات به ظرفيت توليد نيروگاههاي برق كشور اضافه شده و اين در حالي است كه ظرفيت ايجاد شده در كل تاريخ وزارت نيرو در كشور ۳۸ هزار مگاوات بوده است.
رييس جمهور با انتقاد از اينكه سيستم و ادبيات اداري در كشور برمبناي دريافت پول از خزانه نهادينه شده است، گفت: همه اين قوانين و ادبيات بايد اصلاح شده و ما نيازمند اصلاحات اساسي در برنامههاي خود هستيم.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه همه وزارتخانهها بايد براي اجراي پروژههاي مصوب استاني كه مجموعه دولت آنها را تصويب كرده است، قدم بردارند، گفت: براي اينكه از زحمات صورت گرفته در كشور نتيجه بيشتري بگيريم نياز به پيگيري، هماهنگي و انسجام بيشتر داريم.
رييس جمهور با اشاره به اينكه ۶ سال پيش در كشور با مشكل سيمان مواجه بوديم، گفت: با همت همه افراد مرتبط با اين موضوع توليد سيمان از ۳۳ ميليون تن در سال امروز به ۷۶ ميليون تن ظرفيت سالانه رسيده است.
احمدينژاد اجراي طرحهاي عظيم حمل و نقل، اجراي طرحهاي بزرگ آب و نيز طرحهاي بزرگ اقتصادي را از كارهايي دانست كه بايد در كشور انجام شود، گفت: در طول سالهاي گذشته از عمر اين دولت اقدامات بسيار بزرگي از جمله دستيابي به انرژي هستهاي، دستيابي به فناوري نانو تكنولوژي و بيوتكنولوژي، قرار گرفتن ايران در جمع كشورهاي داراي فناوري فضايي، توزيع سهام عدالت، هدفمندي يارانهها، ايجاد مسكن مهر و نيز چند برابر شدن خدمات در بخشهاي صنعت، عمران، آباداني و تجارت خارجي در كشور صورت گرفته است.
رييس جمهور با تاكيد بر اينكه مصوبات سفرهاي استاني بايد پيگيري و همگي آنها تا پايان اين دولت اجرايي شوند، گفت: تمام پروژههاي مصوب سفرهاي استاني بايد در رديف قانون بودجه قرار گرفته و عمليات اجرايي آنها به سرعت آغاز شود چرا كه تمام آنها حاصل كار، تلاش، تصميم گيري و برنامه ريزي گسترده همه افراد دولت است.
احمدينژاد افزود: تمامي سرمايه گذاريهايي كه براي گسترش صنايع مختلف مانند فولاد، آلومينيوم و پتروشيمي صورت گرفته است بايد اجرايي شود و بايد در مسيري قرار بگيرد كه نسبت به دستيابي به آن اطمينان وجود داشته باشد.
رييس جمهور با بيان اينكه بايد ميان دستگاههاي مرتبط و دخيل در اجراي پروژهها در عمل هماهنگي وجود داشته باشد، انتصاب علي اكبر محرابيان به عنوان دستيار ويژه رييس جمهور با اختيارات ويژه را به منظور پيگيري همه پروژههاي اصلي كشور و به ثمر رساندن آنها توسط وي عنوان كرد.
احمدينژاد محرابيان را مديري توانمند، قوي و با انگيزه دانست كه در وزارت صنايع خدمات شاياني به كشور ارائه كرده است و گفت: ستاد وزارتخانهها و دولت بايد در انجام امور محوله قوي، پيگير و هماهنگ باشند و همه اعم از وزراء، معاونين، روساي كل و استانداران به طور همه جانبه در پيگيري و انجام كارها كمك كنند.
رييس جمهور حجم كار در كشور را بالا و كار ستادي در را كشور بسيار سنگين توصيف و تصريح كرد: از اول دولت نهم تاكنون ۷۰۰ هزار نفر از پرسنل دولت كاهش يافته و اين در حالي است كه كوچك كردن دولت در گذشته آرزوي بزرگي به شمار ميرفت و مشخص است كه با كوچك شدن بدنه دولت كار در حوزه ستادي سنگينتر خواهد شد.
احمدينژاد با بيان اينكه بنا داريم تمام پروژههاي اصلي كشور را تا پايان اين دولت به نتيجه برسانيم، گفت: بايد همت كنيم و در راه سازندگي ايران تلاش داشته باشيم چرا كه لحظه به لحظه خدمت به مردم داراي اهميت است و ميخواهيم يادگارهاي خوبي از ما براي نسلهاي آينده ملت ايران باقي بماند.
احمدينژاد با اشاره به مخالفتهاي بسياري كه در برابر سفرهاي استاني دولت از ناحيه برخي افرادي كه قبلاً در درون دولت بودند و امروز تبديل به مدعيان انقلاب و مخالفان دولت شدهاند، صورت ميگرفت، گفت: تا امروز ۹۷ سفر استاني در كشور انجام شده كه اگر ۶۰ درصد پروژههاي مصوب هم به انجام رسيده باشد كار بزرگي در كشور انجام شده است.
رييس جمهور با تاكيد بر لزوم بازنگري ضرورتها و طراحيها و نيز پيگيري مستمر آنها اظهار اميدواري كرد تا حضور محرابيان در سمت دستيار ويژه رييس جمهور كانون همدلي و پيگيري كارها در كشور براي انجام امور با كيفيت بالا و هزينه كم و شروع يك نهضت جديد در آباداني و سازندگي كشور باشد.
احمدينژاد با اشاره به اينكه اين دولت در طول مدت زماني كه در كشور مشغول به كار است چندين موج بزرگ سازنده را در عرصههاي مختلف سازندگي، اقتصادي، عمران و آباداني كشور به وجود آورده است، گفت: عناوين كارهايي كه در گذشته مطرح شد و به انجام نرسيد و در زمان اين دولت انجام شد، بيش از ۳۰ مورد است و در ذهن ملت ايران و تاريخ ايران اين دوره ۶-۵ ساله يك دوره درخشان است چرا كه با وجود ضعفهايي كه در كارها وجود دارد اما با مقايسهاي كه نسبت به گذشته صورت ميگيرد كارهاي بزرگي در كشور به انجام رسيده است.
رييس جمهور با اشاره به اينكه برخي در مسير اقدامات دولت با هياهو و جنجال قصد كارشكني و اخلال دارند، گفت: بدترين مديريت براي كسي است كه مديريت زمان و انديشه خود را در اختيار عدهاي قرار دهد كه با انتشار يك روزنامه يا يك مطلب بخواهند كارهاي او را هدايت كنند.
احمدينژاد خاطر نشان كرد: ما نوكر و خادم ملتي بزرگ هستيم كه راه، آرمان، تاريخ و يك موج عظيم جواني را ايجاد كرده است و نبايد در مسير خدمت، وقت خود را معطل بازيهاي بچه گانه برخي افراد كنيم.
علي اكبر محرابيان دستيار ويژه رييس جمهور نيز در اين مراسم خدمت به مردم را بزرگترين افتخاري كه خداوند به بندهاي اعطا ميكند و مسيري كوتاه براي رسيدن به قرب و رضاي الهي برشمرد و اظهار اميدواري كرد تا با همكاري دستگاههاي مختلف كشور در حوزه اجرايي در راستاي تسريع در اجراي طرحها و پروژههاي موجود در كشور به گونهاي عمل شود كه مصوبات دولت تا پايان عمر دولت دهم به سرانجام برسد.
محرابيان با اشاره به سياهنماييهايي كه عليه خدمات دولت صورت ميگيرد، بر لزوم اطلاع رساني دقيق از انجام پروژهها و مصوبات دولت تاكيد كرد و گفت: آمار بايد به نحوي به اطلاع مردم برسد كه مرتب، منظم و همهگير بوده و به زبان ساده ارائه شود.
پايان پيام
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-