تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828715281




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پرويز مشرف: روابط با اسرائيل به نفع پاكستان است ريشه همه مشكلات در مشكل فلسطينيان است آمريكا بايد به درون خود نگاه كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: پرويز مشرف: روابط با اسرائيل به نفع پاكستان است ريشه همه مشكلات در مشكل فلسطينيان است آمريكا بايد به درون خود نگاه كند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آسيا - خاورميانه

پرويز مشرف در اولين گفت‌وگوي خود با يك روزنامه صهيونيستي اظهار داشت: روابط با اسرائيل، به نفع پاكستان است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرويز مشرف، رئيس جمهوري سابق پاكستان در مصاحبه با روزنامه هاآرتص اظهار داشت: ما در پاكستان به خاطر فلسطين هميشه ضد اسرائيل بوده‌ايم زيرا مردم پاكستان طرفدار فلسطينيان هستند و نگران موقعيت آنها مي‌باشند. از همان ابتدا يعني زماني كه ما در سال 1947 استقلال خود را كسب كرديم و يك سال بعد از آن اسرائيل موجوديت يافت، ما طرفدار فلسطين بوديم.

مشرف ادامه داد: اما من معتقد به واقع‌گرايي و ارزيابي واقعيت‌هاي موجود هستم. به نظر من درك تغييرات محيطي، ارزيابي ‌آنها و پاسخ به آنها بسيار مهم است. از سال 1948 تا به حال اتفاقات بسياري رخ داده است و ما بايد خود را با آنها منطبق كنيم. زماني كه تغييرات در محيط ايجاد مي‌شود سياست‌ها نيز بايد تغيير پيدا كند. سياستگذاري نبايد ثابت بماند.

وي افزود: بسياري در جهان اسلام دريافتند برخي از كشورهاي مسلمان داراي روابط پنهاني يا علني با اسرائيل هستند. بنابراين اين تغييري است كه در واقعيت وجود دارد و من درباره آن صحبت مي‌كنم. پاكستان بايد همچنان خواستار حل و فصل مناقشه فلسطين با اسرائيل باشد. پاكستان بايد موضع ديپلماتيك خود در قبال اسرائيل را تعديل كند و بداند كه اسرائيل وجود دارد.

مشرف در پاسخ به اين كه آيا افراد زيادي در پاكستان داراي اين نقطه نظر هستند يا خير، اظهار داشت: من اينگونه فكر مي‌كنم. من چندين سال پيش با چنين موضعي شروع به سخن گفتن كردم. من در كنگره يهوديان آمريكا و سپس در رسانه‌ها درخصوص اين موضع صحبت كردم و واكنش‌ها مثبت بود. روزنامه‌ها و افكار عمومي نيز واكنش مثبتي نشان دادند. سپس من دست به اين ابتكار عمل زدم كه وزير خارجه پاكستان با وزير خارجه اسرائيل به طور مستقيم در تركيه ديدار و گفت‌وگو كند و اين ديدار نيز با بازخورد مثبت رو به رو شد.

مشرف خاطرنشان كرد: در مجموع ابتكارعمل من با واكنش‌هاي مثبت رو به رو شد و فردي با رويكرد منفي عليه من سخن نگفت.

رئيس جمهوري سابق پاكستان اظهار داشت: در هر ابتكار عملي ريسك وجود دارد، شما نمي‌توانيد درخصوص بازخوردهاي آن ابتكار عمل اطمينان داشته باشيد اما رهبري كه آماده ريسك كردن نباشد رهبر نيست. من معتقدم رهبرها بايد بتوانند جهت افكار عمومي را تغيير دهند. يك رهبر واقعي كسي است كه به نوبه خود قادر است افكار عمومي را تغيير دهد. رهبري فقط ايستادن در يك نقطه نيست.

مشرف ادامه داد: پاكستان مانند اسرائيل يك كشور ايدئولوژيك است و ايدئولوژي بنيان كشورهاي ماست. ما يك جمهوري اسلامي هستيم و مردم كشور ما درخصوص اسلام حساسيت دارند. ما حساسيت بسياري درخصوص هتك حرمت به قرآن داريم و از سوي ديگر نسبت به موقعيت فلسطينيان حساس هستيم. با اين وجود هر گونه ابتكار عمل درخصوص اسرائيل بايد با ظرافت خاصي ارائه شود.

مشرف درخصوص يهودي ستيزي در پاكستان گفت: من فكر نمي‌كنم كه يهودي ستيزي در پاكستان وجود داشته باشد اما مخالفت با اسرائيل وجود دارد. در حال حاضر اقليت يهودي در پاكستان وجود دارند و يهودي‌ها در اين كشور زندگي مي‌كنند.

مشرف درخصوص لابي صهيونيستي اظهار داشت: لابي دقيقا همان چيزي است كه در جهان اسلام مورد تنفر است. به عنوان مثال زماني كه در سازمان ملل حركتي براي به رسميت شناختن فلسطين انجام مي‌شود همه جهان در يك سمت هستند و آمريكا در يك سمت ديگر. اين مسائل در كشورهاي مسلمان رصد مي‌شود و اين نتيجه گيري صورت مي‌گيرد كه به نفع اسرائيل و يهوديان وارد عمل مي‌شوند و آمريكا طرفدار اسرائيل است؛ زيرا يهوديان در آمريكا نفوذ دارند. آنها واقعيات را نمي‌بينند و ناعادلانه رفتار مي‌كنند. از يك طرف آنها معتقد به دموكراسي هستند اما زماني كه حماس در انتخابات پيروز مي‌شود آنها موضع خود را تغيير مي‌دهند. اين چه سياست دوگانه‌اي است؟ من معتقدم كه آمريكا بايد به درون خود نگاه كند و جامعه يهودي نيز در آمريكا نيازمند درون بيني خود است.

مشرف ادامه داد: غرب جامعه مسلمانان را به طور كلي دشمن خود فرض كرده و اين دليل ايجاد افراط گرايي و موجوديت احزاب سياسي اسلامي است كه در حال به قدرت رسيدن هستند.

رئيس جمهوري سابق پاكستان درخصوص رفتار رژيم صهيونيستي با پاكستان اظهار داشت: در تمامي گردهمايي‌هاي بين‌المللي اسرائيل يك مخالفت غير ضروري با پاكستان دارد. يهوديان در رسانه در آمريكا و در همه جا نفوذ دارند كه منجر به مخالفت غير ضروري با ما مي‌شود. اسرائيل كشوري است كه داراي نفوذ چشمگيري است و آمريكا نيز از آن حمايت مي‌كند. در برخي شرايط اگر از اسرائيل حمايت شود، هيچ چيزي براي از دست دادن وجود نخواهد داشت.

مشرف همچنين درخصوص موضع اسرائيل در قبال روابط هند و پاكستان اظهار داشت: مساله هند يكي ديگر از مسائل مهم در روابط پاكستان و اسرائيل بوده است زيرا اسرائيل هميشه طرفدار هند بوده و عليه پاكستان اقدام كرده است.

وي افزود: اسرائيل نبايد ضد پاكستان باشد و از هند در مسائل مهمي نظير مناقشه كشمير حمايت كند.

رئيس جمهوري سابق پاكستان درخصوص مناقشه فلسطينيان و اسرائيل اظهار داشت: من شخصا معتقدم مناقشه فلسطينيان ريشه بسياري از مشكلات بزرگتري است كه هم اكنون با آن مواجه هستيم. به تروريسم و افراط گرايي، 11 سپتامبر، القاعده و نيز حزب‌الله و حماس نگاه كنيم؛ به نظر من همه اين پديده‌ها محصول مناقشه حل نشده فلسطينيان است؛ زيرا مردم جهان در تلويزيون رنج و مشتقي را كه فلسطينيان تحمل مي‌كنند، مشاهده كرده‌اند.

وي ادامه داد: با توجه به اينكه ريشه همه مشكلات در مشكل فلسطينيان است من با خود فكر مي‌كردم كه چگونه اين مساله تا به حال حل نشده و تا اين حد مشكل براي كل جهان ايجاد كرده؛ به ويژه براي مسلمانان جهان و در حال حاضر اين مشكل به منطقه ما افغانستان سرايت كرده و القاعده ايجاد شده است. من فكر مي‌كردم كه چه كساني درگير اين مشكل هستند؟ آمريكا، اسرائيل و عرب‌ها در اين مشكل حضور دارند اما آنها نتوانستند كه آن را حل كنند بنابراين چه كسي بايد آن را حل كند؟ من به كشورهاي مسلمان غير عرب مانند تركيه، پاكستان، مالزي و اندونزي فكر كرده‌ام. اين چهار كشور از كشورهاي مهم مسلمان هستند و من فكر مي‌كنم كه بايد از مصر، اردن و عربستان سعودي و به همراه آنها براي تشكيل يك تيم ميانجي‌گر استفاده كنيم.

انتهاي پيام

شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن