واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بند التزام به قانون اساسي از اساسنامه خانه سينما حذف شده است
تهران - معاون امور سينمايي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان آنكه درباره خانه سينما بايد درباره مسايل پيش رو گفت وگو كرد، گفت: بند التزام به قانون اساسي از اساسنامه كنوني اين نهاد صنفي از سوي هيات مديره وقت حذف شده بود.
به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، جواد شمقدري شب گذشته(جمعه) در برنامه تلويزيوني "هفت" گفت: در اساسنامه خانه سينما در سال 87 بخش هايي حذف شده كه قابل كتمان نيست.
وي افزود: اعتقاد و پايبندي به قانون اساسي و نظام جمهوري اسلامي و التزام به مسايل شرعي در اساسنامه جديد حذف شده و "احمدرضا درويش" براساس اساسنامه شوراي فرهنگ عمومي تاكيد دارد كه اين عناوين از اساسنامه جديد خانه سينما حذف نشده است.
معاون امور سينمايي با بيان آنكه قصد دولتي كردن صنوف سينمايي را نداريم، يادآور شد: صنوف در خانه سينما گروگان مسايل سياسي بودند و ما در هيچ زماني با استقلال اصناف سينمايي مخالف نبوده و نيستيم.
به گفته شمقدري، خانه سينما در همان آغاز هسته اي دولتي داشته و مديران سينمايي وقت پس از اتمام مديريتشان در دولت، خانه سينما را بنا مي كنند.
وي با بيان آنكه فيلمسازان در قضاوت تعجيل نكنند، افزود: انحلال خانه سينما تصميمي انقلابي بود كه از سوي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گرفته شد و اين اقدام در نهايت به مزاج رسانه هاي خارجي خوش نيامده و برخي در راستاي تخريب دكتر حسيني تلاش كردند.
معاون امور سينمايي وزير ارشاد تاكيد كرد: تلاش ما بر اين بود جراحي مساله خانه سينما با كمترين هزينه همراه باشد اما خيلي ها نخواستند اين اتفاق با آرامش رخ دهد؛ اواخر هفته گذشته به خانه سينما پيغام داديم كه فرافكني و جنجال نكنيد و اين روند به صلاح سينما نيست و در نهايت وزير ارشاد يك موضع قانوني را در قبال خانه سينما اتخاذ كرده است.
شمقدري گفت: در حال حاضر نمي توان درباره مسايل قبلي گفت وگو كرد و در نهايت مي توانيم درباره مسايل پيش رو به گفت وگو بنشينيم.
وي ادامه داد: انتخاب هيات مديره از سوي نمايندگان صنوف سينمايي در نهايت مي تواند موجب نفوذ هيات مديره در تغيير آراء نهايي شود و اين تخلفي آشكار است.
معاون امور سينمايي يادآور شد: در شرايط كنوني همه بايد براي ساخت آينده سينماي ايران تلاش كنيم؛ خانه سينما در سال هاي اخير براي رفع معضل اشتغال، بيكاري و بيمه هنرمندان كاري نكرده و اين نهاد صنفي از وظايف خود خارج شده و در اين وضعيت طبيعي است كه نياز به خانه تكاني داشته باشيم.
شمقدري افزود: تاكيد دارم كه مديري سياسي نيستم و با احترام به معاونان سينمايي دوره هاي گذشته، خود را نسبت به آنان كمتر سياسي مي دانم.
فراهنگ ** 1983 ** 1071
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30752513
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]