واضح آرشیو وب فارسی:فارس: به بهانه برگزاري سومين نشست انديشههاي راهبردي زن و خانواده
خبرگزاري فارس: زنان در گذشته مانند ديگر اقشار جامعه پايبند به آيينهاي آسماني بودند و به همين علت هيچ گاه حاضر نمي شدند كه براي بهره بردن مشتي سودجو و رونق بخشيدن به تجارت آنها خود را عريان كنند و به طور كلي از فرهنگ بي بندوباري كه امروز در جامعه غربي وجود دارد تبعيت كنند.
به گزارش گروه فضاي مجازي فارس به نقل از سايت خبري عصر هامون http://www.asrehamoon.ir/ "ما به شما راه جذاب بودن براي جلب نظر مردان را نشان مي دهيم". اين جمله اي است كه در تبليغات مجلاتي همچون «كاسموپوليتني»و يا «پلي بوي» و «ووگ» استفاده مي گردد. مجلاتي كه با هزينه بسيار بالايي در دنياي غرب با موضوع مد و لباسهاي مبتذل و تصاوير مستهجن منتشر ميشوند.
نكته جالبي كه در مورد اين مجلات در مرحله اول بايد به آن اشاره كرد تبليغات گستردهاي است كه در رسانههاي مختلف براي آنها مي شود. گويي جرياني در غرب كه بسيار قدرتمند هم هست تلاش دارد كه اين مجلات با اين محتوا ديده شوند.
از سوي ديگر بايد به اين موضوع اشاره داشت كه اين مجلات از توان مالي بالايي برخوردار هستند. آنقدر كه براي انتشار عكس عريان شخصيتها معروف بر روي جلد خود ميليونها دلار به او مي پردازند كه نمونه بارز اين موضوع را ميتوان در مورد ليندسي لوهان به عينه ديد. اين بازيگر هاليوودي براي انتشار عكس عريان خود در پلي بوي يك ميليون دلار از اين مجله دريافت كرد. در اين ميان بايد توجه داشت كه هزينه اين چنيني آن هم براي چنين چيزي نشان از يك لابي بزرگ فرهنگي دارد كه به صورت كامل از اين مجلات زنجيره اي حمايت مي كند.
اما در اين بين يك موضوع بسيار قابل توجه است آن هم اينكه چرا كه اين لابي ها در اين زمينه تا به اين حد سرمايه گذاري مي كنند و آيا اين خط و مشي، ربطي به نگاههاي كه در غرب به زنان مي شود، دارد؟
براي پاسخ دادن به اين موضوع بايد دقت كرد كه بدون شك لابي هاي صهيونيسم جهاني كه علاقه زيادي به انتشار و گسترش فرهنگ عرياني و بيبندوباري دارند سرمايه گذاري عظيمي در اين زمينه انجام ميدهند. سرمايه گذاري كه با هدف كشاندن جامعه بشري به سمت سكولاريسم و فرهنگ فحشا و بيقيد و بندي صورت گرفته!ست. بايد توجه داشت كه آنها در اين باره تلاش دارند با استفاده از تمام امكانات آنقدر اين مسائل را تكرار كنند كه به نوعي قبح آن براي بشر امروز ريخته شود.
در اين ميان موضوعي كه بسيار مهم است و ابزار آنان در رسيدن به اين هدف محسوب مي شود زنان هستند. چرا كه استفاده از جنسيت زنان سالهاست كه مورد تاكيد اين كمپانيها قرار ميگيرد. البته در اين باره بسياري از جامعه شناسان غربي بر اين باورند كه فرهنگ فاصله گرفتن از مسيحيت و جامعه ديني و آزادي اين گونه زنان توسط همين گروهها به جوامع اروپايي تزريق شد.
استحاله فكري زنان، آغازي براي يك حركت غير اخلاقي
با نگاهي به اين نظر بايد بيان داشت كه بدون شك اين گروهها براي سوء استفاده و تجارت در مرحله اول نياز به استحاله فكري زنان در سطح جهان و به ويژه غرب داشتند. چرا كه تا قبل از اين موضوع زنان هم مانند ديگر اقشار جامعه پايبند به آيينهاي آسماني بودند و به همين علت هيچ گاه حاضر نميشدند كه براي بهره بردن مشتي سودجو و رونق بخشيدن به تجارت آنها خود را عريان كنند و به طور كلي از فرهنگ بيبندوباري كه امروز در جامعه غربي وجود دارد تبعيت كنند. به همين دليل به تدريج جريان صهيونيسم به فكر راه چارهاي افتاد؛ چرا كه اين جريان به خوبي از اين موضوع آگاه بود تا هنگامي كه جامعه و به ويژه اقشاري مانند زنان به آيينهاي مذهبي پايبند هستند نميتوان آنها را به سمت بي بندوباري و ناهنجاريهاي اخلاقي سوق داد.
در همين راستا اين گروهها با ژستهايي همچون حمايت از زنان و فمنيزم و به نوعي بازتوليد انديشه سكولاريسم درباره زنان وارد فرهنگ غرب شدند و با در اختيار داشتن ابزارهاي تبليغاتي دائم بر طبل آزادي زنان از هر قيد و بندي كوفتند.اما اين موضوع تنها آغاز ماجرايي بود كه در پس آن مسائل بسياري وجود داشت.
به واقع اصل اين مسائل را مي توان در دو بعد اوليه تقسيم بندي كرد.
ترويج بي بندوباري و به نوعي قرار گرفتن در مقابل افكار ديني و مذهبي.
آماده كردن جامعه زنان غربي براي سوء استفاده هايي كه قرار بود از آنان بشود.
در راستاي همين دو هدف بود كه به تدريج اين باندها شروع به استفاده از زنان در تبليغات تلويزيوني و ماهواره ها و نشريات كردند. در تمام اين موارد استفاده از زنان به عنوان كالايي كه بدن خود را براي فروش بيشتر عريان ميكرد مشخص بود. از سوي ديگر به تدريج موج سوء استفاده هاي جنسي توسط تاجرين صهيونيست به راه افتاد و آنان در اين راه شروع به قاچاق زنان براي فروختن به عنوان برده هاي جنسي كردند كه اين موضوع سرآغاز يك جنايت عليه فرهنگ بشريت بود.
از سوي ديگر تمام اين مسائل در حالي تا به امروز در غرب رخ داده كه نگاه آنان به زنان دقيقا در مقابل نگاه مذهبي در بين اديان است و همين موضوع باعث شده كه سياسيون سكولار دقيقا با اين تفكر ديني در تمام جوامع مبارزه كنند، چرا كه آنان كاملا ميدانند كه در صورت گسترش تفكر ديني به صورت فراگير، به شدت در ترويج افكاري مانند فمنيسم به مشكل برخورد خواهند كرد كه دليل اين موضوع هم در هماهنگي تفكرات ديني با فطرت وروانشناسي زنان است.
آمار بالاي تجاوز به زنان درآمريكا،نشانه اي از يك نگاه
به هر ترتيب به نظر مي رسد كه اين تقابل فكري در حوزه زنان در ميان تفكر سكولار و تفكر اسلامي تا به امروز ادامه داشته و به ويژه طرف مقابل به دليل در اختيار داشتن سلطه رسانهاي، دائما به دنبال تزريق اين تفكر به ويژه در جوامع ديني است. اين موضوع درحالي صورت مي پذيرد كه بر طبق آمار رسمي پليس آمريكا در سال ۲۰۰۹ حدود هشتاد و هشت هزار مورد تجازو به زنان گزارش شده است.
آمار رسمي تجاوز به عنف به زنان امريكايي در سال 2009 در حالي مطرح مي شود كه به گفته كارشناسان فقط 15 تا 20 درصد موارد تجاوز به پليس گزارش ميشود كه با مفروض گرفتن رقم 20 درصد امار پارسال تجاوز به زنان آمريكايي به بيش از 440 هزار مورد مي رسد.
با درنظر گرفتن اين آمار مي توان متوجه نكات خاصي شد. نكاتي كه در نگاه كالاگرايانه غربي ها به زنان نهفته است. درواقع وقتي در چنين فرهنگي به زن يك نگاه فيزيكي مي شود و در غالب شعارهاي آزادي به او در طي تاريخ اين گونه القا مي شود كه بايد خود آرايي كند به تدريج ارزش هاي كم مي شود و به نوعي نگاه به زن در يك جامعه به سمت وسوي ديگري سوق پيدا مي كند.
از سوي ديگر از اين موضوع هم نبايد غافل شد كه وقتي زن در جامعه اي تبديل به يك كالاي جنسي شد، نگاهي زود گذر و موقت به آن خواهد شد كه پس از برآوردن نيازها به دور انداخته مي شود.
بدون شك آمار ازدواج در چنين جامعهاي به شدت كاهش پيدا خواهد كرد. اين موضوع در حالي در جوامع غربي در حال رخ دادن است كه در اديان آسماني ازدواج نشانه احترام به زن محسوب مي شود و اينجاست كه متوجه عمق اختلاف نظريه سكولاريسم درباره زن با اديان آسماني مي شويم.
به هر سو به نظر مي رسد كه اين تقابل همچنان ادامه خواهد داشت و بدون شك روز به روز هم اين تقابل شديدتر مي گردد اما نكته مهم اينجاست كه خود جوامع غربي هم روز به روز به اين باور نزديك تر ميشوند كه اديان آسماني نظر صحيحيتر درباره زن دارند.
مصداق بارز اين موضوع را ميتوان در اعتراضاتي كه چندي پيش در راستاي گسترش حجاب در قلب اسرائيل انجام شد به عينه مشاهده كرد. .هر چند كه صهيونيزم سعي كرد اين حركت را نوعي افراطي گرايي به نمايش بگذارد اما به هر صورت اين مسئله روز به روز در حال گسترش است كه دستورات اديان آسماني به ويژه بحث انحصار گرايي در ارتباط و ازدواج با فطرت واقعي يك زن كاملا مطابقت دارد و به واقع بر اساس پيش بيني جامعه شناسان اين نظر اديان است كه در آينده بيشتر در موضوع زنان گسترش پيدا خواهد كرد؛ چرا كه بدون شك روند اجتماعي نظريهاي را مي پذيرد كه با ريشههاي فكري و فطرتي شهروندان جامعه هماهنگي بيشتري داشته باشد.
دراين ميان از اين موضوع هم نبايد غافل شد كه به تدريج روند اجتماعي كه هميشه به صورت اتوماتيك وار دست به انتخاب ميزند و نظريههايي كه در تعارض با ريشه هاي فطري خود است را در مرور زمان حذف مي كند كه از شواهد تجربي موجود اين مسئله در انتظار سكولاريستها خواهد بود.
انتهاي پيام/
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]