واضح آرشیو وب فارسی:موج: معاون امور بانوان و ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان: نگرش وزارت ورزش به ورزش بانوان اخلاق گرايانه و ارزش مدارانه استخبرگزاري موج -
۱۷ دي ۱۳۹۰ (۹:۲۶ق.ظ)
معاون امور بانوان و ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان:
نگرش وزارت ورزش به ورزش بانوان اخلاق گرايانه و ارزش مدارانه است
خبرگزاري موج - اكبر آبادي گفت: نگرش وزارتخانه به ورزش بانوان اخلاق گرايانه و ارزشمدارانه است به طوري كه مطابق با چارچوبهاي فكري است و هيچ مغايرتي با شأن وارزش ذاتي زن مسلمان ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، مرضيه اكبرآبادي كه در جمع نواب رييس فدراسيون هاي ورزشي به ميزباني فدراسيون كوهنوردي سخن مي گفت با اشاره به جايگاه زنان در جامعه و نقش محوري آنها در توسعه ورزش در ابعاد همگاني و ملي اظهار داشت: نگاه جمهوري اسلامي ايران به زن ورزشكار ارزشي و اخلاق مدارانه است.
وي ارتقاء سطح سلامتي، ايجاد شادابي، نشاط اجتماعي و تعالي ارزشهاي اخلاقي را ويژگي هاي ذاتي ورزش عنوان كرد و درادامه با اشاره به بررسي هاي كارشناسان وزارت ورزش و جوانان دراين خصوص توضيح داد: موارد فني و ضرباتي كه وجود دارد و فرهنگ محيطي اين رشتهها، همگي نشانگر مغايرت اين رشته ها با ارزشهاي اجتماعي و بهداشت جسماني ورزشكاران بانوي كشورمان است.
وي افزود: بااين حال دستگاه ورزش به تمامي علاقه مندان اين رشته ها اعم از حرفه اي، آماتور و مخاطب حتي اگر يك نفر باشد احترام گذاشته و در تلاش است تا تسهيلات لازم را براي رشد و بهره گيري از پتانسيل آنها فراهم نمايد.
وي ادامه داد: دراين خصوص رايزني هايي را با مسئولان رشته هايي مثل ووشو، تكواندو، كاراته و...داشته ايم تا انشاء الله ورزشكاران رشته هاي رينگي به سمت اين رشته ها در حوزه هاي داوري، مربيگري و حرفه اي و ملي هدايت شوند.
اكبرآبادي به تلاشهاي بانوان كشورمان براي حضور در عرصه هاي بين المللي براي كسب افتخار براي ايران اشاره كرد و با تصريح براينكه پتانسيل بانوان ما بيش از چيزي است كه هم اكنون در سطح ملي و قهرماني وجود دارد اظهارداشت: برنامه هايي را وزارت ورزش براي ارتقاء جايگاه بانوان براي كسب سكوهاي ملي در دست دارد كه اميدوارم با همكاري بيشتر با نواب رييس بتوانيم سهم بيشتر از مدالهاي ملي را از آن بانوان پرتلاش ومستعد كشورمان بنماييم.
وي ضمن قدرداني از بانواني كه توانسته اند 11 سهميه المپيك لندن را كسب كنند گفت: ما براين باوريم پتانسلهاي زيادي در سراسر ايران وجود دارد كه مي توانند در مسير قهرماني قرار بگيرند و اين امر مهم منوط به شناسايي استعدادها و برنامه ريزي دقيق و ترسيم چشم انداز است.
معاون امور بانوان و ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان از مسابقات 2014 كره جنوبي به عنوان يكي ديگر از رويدادهاي مهم ورزشي پس از المپيك لندن نام برد و گفت: بايد اين فرصت را هم مغتنم شمرده و تمامي رشته ها براي كسب سهميه ورود دراين مسابقات برنامه هاي خود را تدوين و براي حضور موفق تلاش كنند.
وي در ادامه با مثبت خواندن حضور بانوان ايراني با پوشش اسلامي در رقابتها برون مرزي اظهار داست : با تلاشهاي بسيار مسئولان ورزش بانوان در داخل و خارج از كشور هم اكنون پوشش بيش از 40 رشته ورزشي به تصويب مجامع جهاني رسيده است اما اين مصوبه هاي كافي نيست بلكه بايد تلاش كنيم تا اين لباسها را به ساير كشورهاي مسلمان نيز عرضه كنيم چرا كه اين پوشش ها درمجامع آسيايي و جهاني به طور محدودي معرفي شده است.
اكبرابادي از تدوين كتابچهاي از پوشش رشتههاي مختلف ورزشي و نحوه تثبيت، ابلاغ و كاربرد آن خبر داد و گفت: هدف ما اين است كه اين كتابچه را دراختيار كشورهاي اسلامي و ورزشكاران مسلمان ساير كشور ارائه كنيم .
اكبرآبادي در نشست نواب رئيس فدراسيونهاي ورزشي كه به ميزباني فدراسيون كوهنوردي برگزار شد اظهار داشت: بيشتر از 40 رشته ورزشي وجود دارند كه پوشش آنها مصوب شده است.
وي درادامه از نواب رئيس خواست تا اسامي ورزشكاران تيم ملي را دراختيار وي قرار داده تا در آيندهاي نزديك نشستي با ورزشكاران مليپوش برگزار شود.
معاون ورزش امور بانوان وزارت ورزش دراين نشست همچنين توضيحاتي را درخصوص برنامه هاي ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان بيان كردوبا مهم خواندن نواي ريس بانوان فدراسيون
هاي ورزشي گفت: در سياستگذاري ها وبرنامه ريزي هايتان ؛ عمومي كردن رشته هاي ورزشي را در دستور كارخود قراردهيد تا ضمن ارتقاء سطح سلامتي و توسعه رشته هاي ورزشي به طور تخصصي دربين آحاد مردم به ويژه بانوان سطح سلامتي و شادابي نيز در جامعه تسري يابد.
شنبه|ا|17|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]