واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: 850 ميليارد تومان بين دهياري ها و شهرداري هاي كشور توزيع شد
ياسوج -معاون برنامه ريزي وتوسعه سازمان شهرداريها و دهياريهاي كشوراز توزيع 850 ميليارد تومان اعتبار در سال جاري بين شهرداري ها و دهياري هاي سراسر كشور خبر داد و گفت: تا پايان سال نيز اعتبارات بيشتري به دو حوزه مديرت شهري و روستايي اختصاص خواهد يافت.
به گزارش خبرنگار ايرنا ، "محسن كوشش تبار" روز جمعه در جمع شهرداران 16 گانه كهگيلويه وبويراحمد افزود: حدود 20درصد اين اعتبار به دهياري ها و 80درصد نيز به شهرداري ها اختصاص يافته است.
وي ، مجموعه شهرداري ها را يك نهاد عمومي غيردولتي دانست و گفت: شهرداران بايد متوجه اين نكته باشند كه كه كمك هاي دولتي به شهرداري ها بسيار محدود است.
كوشش تبار افزود: بايد بتوان با ارايه راهكارها و رويكرد هاي جديد و نوين در بدنه شهرداري ها مسايل و مشكلات مالي و كمبود اعتبارات را جبران كرد تا دچار معضلات و تنگاهاي اقتصادي و مالي نشوند.
كوشش تباراظهار داشت: يكي از راهكار هاي اساسي در اين زمنيه اينست كه از ابزارهاي نوين اقتصادي همچون عرضه اوراق مشاركت بخصوص در شهرهاي پرجمعيت و بالاي 50هزار نفر استفاده كرد.
وي عنوان كرد: بايد بتوان حوزه اجرايي و تصدي گري را از شهرداري ها بيرون كرد و با برون سپاري برخي از امور به بخش خصوصي فشارهاي سنگين مالي و اقتصادي را تا حد قابل ملاحظه اي روي بدنه شهرداري ها كاهش داد.
وي ، اصلاح ساختار شهرداري ها، اجراي طرح هاي اقتصادي و سرمايه گذاري را رويكرد جديد شهرداري ها اعلام كرد و افزود: شهرداري ها مي بايست با ظرافت و برنامه ريزي مناسب از ظرفيتها و توانمندي هاي موجود بومي و منطقه اي خود استفاده لازم را ببرند.
كوشش تبار يكي از مهمترين ظرفيتهاي موجود در استان كهگيلويه وبويراحمد را مسئله گردشگري و وجود منابع طبيعي و خدادادي در اين منطقه دانست و گفت: شهرداري هاي 16 گانه اين استان بايد بيشتر روي اين محور سرمايه گذاري لازم را انجام دهند.
وي به اجراي طرح سامانه الكترونيكي در بدنه شهرداري ها و بوِيژه در امور اجرايي و خدماتي اشاره كرد و افزود: تا سال 91 تمامي شهرداري هاي كشور به اين سامانه الكترونيكي وصل خواهند شد.
معاون امورعمراني استانداري كهگيلويه وبويراحمد نيز در اين نشست ، بودجه اختصاصي به شهرداري هاي 16 گانه اين استان را در سال جاري افزون بر 600 ميليارد ريال عنوان كرد.
" منوچهر حبيبي" افزود: نداشتن درآمد پايدار از سوي شهرداري ها و كمبود نيروي انساني متخصص و كارامد از مهمترين مشكلات و معضلات موجود در مجموعه شهرداري هاي اين استان است.
وي ، تعداد پرسنل شهرداري هاي 16 گانه استان را حدود يك هزار و 439 نفر عنوان كرد و افزود: 60درصد اين نيروها داراي مدرك ديپلم و زيرديپلم هستند.
671/7530/681
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30751826
جمعه|ا|16|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]