واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: نرخ بيكاري در استان مازندران 85/10 درصد است
معاون برنامه ريزي استاندار مازندران با بيان اينكه نرخ بيكاري و سهم بيكاري با هم فرق دارند، گفت: نرخ بيكاري در استان مازندران 85/10 درصد و سهم بيكاري فارغ التحصيلان اين استان 28 تا 30 درصد است.
به گزارش خبرنگار برنا از مازندران، ولي الله فرزانه در مراسم تجليل از مهندسان برتر كشاورزي استان كه در سازمان جهاد كشاورزي مازندران برگزار شد با اشاره به اينكه نرخ بيكاري فارغ التحصيلان در كشور 15 درصد است، افزود: سهم 40 درصدي بيكاري دانش آموختگان كشاورزي استان را قبول دارم.
وي در بخش ديگري ازسخنانش آب و هواي معتدل و اراضي مستعد و حاصلخيز را از مزاياي بخش كشاورزي استان عنوان كرد و اظهار داشت: اكنون در بخش برنج حدود 40 درصد سطح زيركشت به مازندران اختصاص دارد.
فرزانه خاطر نشان كرد: دولت بر برون سپاري كارهاي كشاورزي تأكيد دارد كه در اين راستا جهاد كشاورزي استان براي مكانيزه كردن اين امر بايد برنامه ريزي هاي لازم را انجام دهد.
وي با اشاره به اينكه 66 مركز خدمات مشاوره اي كشاورزي در استان وجود دارد، تصريح كرد: علاوه بر اينكه اين مراكز بايد به بخش خصوصي واگذار شود نياز به 50 مركز ديگر خدمات مشاوره اي نيز داريم.
معاون استاندار مازندران افزود: اگر قرار است كاري انجام شود بايد نظام اداري فعلي ما متحول شود زيرا اين تحول با صحبت و سخنراني كردن كاري را از پيش نمي برد.
فرزانه به 180 ميليارد تومان تسهيلات بانكي بخش كشاورزي در استان اشاره و اظهار داشت: 80 ميليارد تومان اين تسهيلات به بخش فرآوري محصولات كشاورزي و صنايع تكميلي مربوط به آن اختصاص يافته است.
وي كوچك بودن قطعات كشاورزي را از محدوديت هاي توسعه بخش كشاورزي دانست و در خصوص تسطيح، تجهيز و نوسازي اراضي كشاورزي خاطر نشان كرد: از 17 ميليارد تومان اعتبار كشاورزي در اين بخش 50 درصد به مازندران اختصاص يافته است كه با اين اعتبار تسطيح، تجهيز و نوسازي اراضي در استان حدود يك قرن طول مي كشد.
فرزانه گفت : از 239 هزار هكتار اراضي زراعي استان 44 هزار هكتار آن تجهيز و نوسازي شده است كه حضور فارغ التحصيلان كشاورزي براي مقابله با مشكلات فرهنگي و اجتماعي در اجراي اين طرح بسيار مؤثر واقع شد .
وي همچنين به رتبه سوم مازندران و سهم 7/7 درصدي ارزش افزوده كشاورزي استان بر مبناي آمار سال 85 اشاره كرد و افزود : ارزش افزوده كشاورزي در توليد ناخالص استان 2/22 درصد است كه با توجه به برنامه در نظر گرفته شده حدود 3 درصد عقب مانديم .
فرزانه علت اين عقب ماندگي را خشكسالي و كم كاري در واگذاري كارها به بخش خصوصي عنوان كرد .
معاون استانداري اظهار داشت : متأسفانه توان نقد كردن منابع و استفاده از نخبگان را نداريم كه اميدواريم اين مشكل با فعال تر عمل كردن كارگروه تحول اداري و بهره وري رفع شود .
پنجشنبه|ا|8|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]