تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا زمانى كه مردم، امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به ي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845988016




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مروري بر نتايج و حواشي اسكار در روزهايي كه گذشت؛«ميليونر زاغه‌نشين»؛ از كسب 8 اسكار تا خانه‌دارشدن زاغه‌نشين‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مروري بر نتايج و حواشي اسكار در روزهايي كه گذشت؛«ميليونر زاغه‌نشين»؛ از كسب 8 اسكار تا خانه‌دارشدن زاغه‌نشين‌ها
خبرگزاري فارس: اهداي 8 اسكاربه فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» و در ادامه شادي زاغه‌نشينان بمبئي و خانه‌دارشدن آنها از جمله اتفاقات اسكار امسال بود.


به گزارش خبرنگار سنيمايي فارس، سازندگان و تهيه‌كنندگان فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»، در پي موفقيت چشم‌گير اين فيلم در هشتاد و يكمين رقابت‌هاي اسكار، اعلام كردند كه يك واحد آپارتمان شيك هديه آنها به كودكاني فقير هندي است كه در اين فيلم‌ ايفاي نقش كرده‌اند.
«دني بويل»، كارگردان فيلم و «كريستين كولسون»، تهيه‌كننده فيلم، در مصاحبه‌اي با روزنامه «ديلي ميل» گفتند: «آژارودين محمد اسماعيل» و «روبينا علي»، بازيگران نقش‌هاي «لاتيكا» و «سليم»، به همراه خانواده‌ايشان از ماه آينده به خانه‌هاي 20 هزار پوندي خود خواهند رفت.
پيش از اين عموم مردم به شدت از اينكه، علي‌رغم فروش 70 ميليون پوندي «ميليونر زاغه‌نشين»، ستاره‌هاي بچه‌سال اين فيلم در ويرانه‌هاي كثيف هند زندگي مي‌كنند، ابراز خشم و انزجار كرده بودند.
به گزارش هافينگتون پست، وضعيت زندگي حقيقي بازيگران اين فيلم دل هر كسي را بدرد مي‌آورد، آنچنان كه در دو عكسي كه پيش از شروع فيلمبرداري، از زندگي واقعي «محمد اسماعيل»، بازيگر كودكي نقش «سليم» و خانواده‌اش گرفته شده است، اين كودك هندي و خانواده‌اش روي كارتون شب خود را صبح مي‌كنند و صبح‌ها براي شستن صورت خود حتي به آب تميز هم دسترسي ندارند.
در عكس ديگري كه از زنديگ «روبينا»، بازيگر نقش «لاتيكا»، گرفته شده است، شاهد آن هستم كه محل زندگي «روبينا» تنها چند يارد با لوله فاضلاب فاصله دارد.
بنا براين گزارش، زندگي اين كودكان حتي از آنچه كه در فيلم به تصوير كشيده شده به مراتب بدتر است، پدر «روبينا» كه در يك تصادف پايش به شدت مجروح شده، چند ماهي است كه حتي يك روپيه هم درآمد نداشته و «شميم اسماعيل»، مادر «محمد اسماعيل» از يك چشم نابينا است، در حاليكه پدر خانواده هم كه به سل مبتلا بوده، آنها را بي سرپناه و بدون هيچ درآمدي، ترك كرده است.
كمپاني سازنده «ميليونر زاغه‌نشين» نيز هزينه حمل و نقل هر روزه اين كودكان از خانه به مدرسه و از مدرسه به خانه، طي 8 سال آينده را به عهده گرفته است.
به گزارش هافينگتون پست، علي‌رغم آن كه ايده صاحب‌خانه كردن ستاره‌هاي فقير اين فيلم توسط برخي با استقبال روبرو شده ولي عده زيادي نيز انتقاد كرده‌اند كه اين اقدام تنها يك تبلغات سياسي براي انتخابات ماه آوريل و مي در هندوستان است. ولي پدر «روبينا» ضمن تشكر از عوامل چنين اقدامي، گفت: داشتن يك خانه مناسب براي ما، خيلي خيلي مهم است، ما طي سه نسل است كه در اين زاغه زندگي مي‌كنيم و به نظر مي‌رسد كه سرانجام از اينجا نجات يافتيم.
بنا به گفته تهيه‌كنندگان «ميليونر زاغه‌نشين»، آنها در حال رايزني و همكاري با يك سازمان غيردولتي هستند تا بتوانند براي سرپرست خانواده اين كودكان، شغلي مناسب بيابند و از اين طريق از آينده كودكان طي سال‌هاي آينده مطمئن شوند.
«دني بويل» در اين رابطه گفت: مشكل كشيدن يك چك و حل موقت مشكل اين خانواده‌ها نيست، چون اين مسئله در دراز مدت جوابگو نخواهد بود، مسئله اصلي اين است كه ما اطمينان پيدا كنيم كه اين بچه‌ها بتوانند طي سال‌هاي آينده به تحصيل خود ادامه دهند.
وي افزود: خواسته‌ ما براي اين بچه‌ها چيزي وراي ثروت است، ما مي‌خواهيم كه آنها مهارت لازم براي ساختن يك زندگي خوب را به دست بياورند.
اين كارگردان انگليسي برنده اسكار، در ادامه گفت: سرمايه‌گذاران و پخش‌كنندگان فيلم همچنين در حال تاسيس يك صندوق هستند تا بتوانند به ديگر كودكان خياباني و زاغه‌نشين بمبئي نيز كمك كنند.
«ميليونر زاغه‌نشين» كه يكشنبه گذشته در هشتاد و يكمين دوره از رقابت‌هاي اسكار توانست در 8 بخش از جمله بخش‌هاي بهترين فيلم و بهترين كارگرداني، برنده شود، داستان يك نوجوان فقير هندي است كه در يك مسابقه تلويزيوني شركت مي‌كند و در برابر ديدگان تعجب زده همه، برنده جايزه چند ميليون روپيه‌اي آن مي‌شود.

* فرياد شادي در زاغه‌هاي بمبئي براي موفقيت «ميليونر زاغه‌نشين»
زاغه‌نشينان بمبئي كه پيش‌تر نسبت به فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» اعتراض كرده بودند صبح اروز اعلام پيروزي اين فيلم در اسكار، فرياد شادي برآوردند.
زاغه‌نشينان بمبئي هنگام اهداي جوايز اسكار، اين مراسم را در خيابان‌ها به صورت زنده از تلويزيون‌ها تماشا مي‌كردند.
بعد از اعلام اين كه فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» توانست اسكار بهترين فيلم و بهترين كارگرداني را بگيرد مردم اين شهر از شدت خوشحالي، به پايكوبي پرداختند.
اين در حالي است كه در ماه‌هاي گذشته،‌ اعتراضاتي از سوي زاغه‌نشينان عليه اين فيلم و سازنده انگليسي‌اش صورت گرفته بود.
اواسط بهمن سال جاري يكي از منتقدان سينمايي كشور هند پسوند سگ را به نام‌هاي عوامل اصلي فيلم «Slumdog Millionaire» اضافه كرده بود.
منتقدان سينمايي هند مي‌گفتند سازندگان فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» به مردم اين كشور اهانت كرده‌اند.
به گفته اين منتقدان، انگليسي‌ها زماني كه حاكم هند بودند، مردم اين كشور را سگ خطاب مي‌كردند.
آن‌ها نسبت به اين مسأله معترض بودند كه چرا پس از گذشت 60 سال و استقلال هند از سلطه بريتانياي كبير، باز هم بچه‌هاي فقير هند بايد با عنوان «سگ» خطاب شوند؟
اما دني بويل، كارگردان «ميليونر زاغه‌نشين» كه در عنوان فيلم از كلمه «سگ» در كنار «زاغه» استفاده كرده است، مي‌گويد منظور خاصي از اين كار نداشته و تنها مي‌خواسته است به زندگي توأم با درد و فقر هندي‌ها اشاره كند.
در روزهايي كه «ميليونر زاغه‌نشين» در جنوب هند اكران شده بود نيز گروهي از جوانان معترض به يك سينما هجوم بردند و پليس ناچار به مداخله شده بود.
اين فيلم انگليسي توانست 8 اسكار در بخش‌هاي بهترين فيلم، بهترين كارگرداني، بهترين موسيقي، بهترين فيلمبرداري، بهترين فيلمنامه اقتباسي، بهترين ميكس صدا و بهترين تدوين به دست آورد.
اين فيلم در جايزه گلدن گلوب نيز توانسته بود جوايز بهترين فيلم درام و كارگرداني را بگيرد.

* اولين بازيگر زن اسپانيايي برنده اسكار
«پنلوپه كروز»، بازيگر مشهور هاليوود، صبح يكشنبه گذشته با كسب جايزه اسكار بهترين بازيگر نقش مكمل زن، نام خود را به عنوان اولين بازيگر اسپانيايي برنده اسكار به ثبت رساند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، هشتاد و يكمين دوره از رقابت‌هاي اسكاردر حالي برگزار شد كه «پنلوپه كروز»، بازيگر جوان هاليوود توانست براي بازي در فيلم «ويكي كريستينا بارسلونا» به كارگرداني «وودي آلن»، اولين جايزه اسكار خود را در سن 34 سالگي به دست آورد.
به گزارش رويترز، «كروز» بدين ترتيب نام خود را به‌عنوان اولين بازيگر اسپانيايي برنده اسكار، در تاريخ سينما به ثبت رساند.
«كروز» امروز هنگام دريافت جايزه خود ضمن تشكر از آكادمي اسكار گفت: من موفقيت خودم را مديون «وودي آلن» و «پدرو آلمودوار» هستم.
وي افزود: از وودي آلن براي اين كه به من اطمينان كرد و چنين نقش زيبايي را به من داد بسيار متشكرم، از او متشكرم چون طي ساليان سال فيلمنامه‌هايي را به رشته تحرير درآورد كه برخي از بزرگترين شخصيت‌هاي آنها را زنان در بر مي‌گرفتند.
وي گفت: من در جايي به نام آلكوبنداس بزرگ شده‌ام، جايي كه بردن چنين جايزه‌اي حتي در رويا هم نمي‌گنجد.
اين بازيگر سپس خطاب به حضار گفت: واقعا تا حالا كسي بوده كه هنگام گرفتن جايزه اسكار غش كرده باشد؟ فكر كنم كه من اولين نفر باشم.
بنا براين گزارش، «پنلوپه كروز» پس از «ديان ويست» و «ماريا سورينو»، سومين بازيگر زني است كه براي بازي در يكي از فيلم‌هاي «وودي آلن»، برنده جايزه اسكار بهترين بازيگر نقش مكمل زن مي‌شود.

*‌‌ «مورد عجيب بنجامين باتن»؛ شكست‌خورده اسكار 81
فيلم «مورد عجيب بنجامين باتن» به كارگرداني «ديويد فينچر» علي‌رغم انتظار و پيش‌بيني بسياري از كارشناسان، در اين دوره از رقابت‌هاي اسكار تنها توانست در دو بخش غيراصلي برنده جايزه شود.
به گزارش خبرگزاري فارس، هشتاد و يكمين دوره از جوايز اسكار امسال در حالي برگزار شد كه در بسياري از بخش‌هاي آن رقابت‌ تنگاتنگي ميان فيلم‌ها وجود داشت.
البته اگرچه همواره پيش‌بيني نتايج اسكار چندان آسان نيست ولي امسال گمانه‌زني‌هاي زيادي در ارتباط با موفقيت فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» در اين دوره از رقابت‌هاي وجود داشت كه در نهايت نيز اين فيلم با برنده شدن در 8 بخش از جمله بخش‌هاي بهترين فيلم و بهترين كارگرداني نام خود را در ميان پرجايزه‌ترين فيلم‌هاي اسكاري به ثبت رساند.
برخلاف «ميليونر زاغه‌نشين»، ناكامي فيلم ستوده شده «بنجامين باتن» در رقابت‌هاي امسال تعجب همگان را برانگيخت.
اين فيلم به كارگرداني «ديويد فينچر» و با بازي درخشان «براد پيت» كه در 13 بخش از جوايز اسكار نامزد شده بود تنها توانست برنده دو جايزه غيراصلي بهترين گريم و بهترين جلوه‌هاي ويژه شود.
علي‌رغم آنكه فيلم‌هاي «ميليونر زاغه‌نشين»، «ميلك»، «فراست/نيكسن»، «كتابخوان» و «كشتي‌گير» از جمله رقباي سرسخت «بنجامين باتن» در بخش‌هاي مختلف اين جوايز بودند، ولي اين فيلم از جمله گزينه مطرح در بخش‌هايي چون بهترين فيلم، بهترين كارگرداني، بهترين بازيگري و بهترين فيلمنامه‌نويسي بود.
اين فيلم داستان شخصي به نام «بنجامين باتن» (با بازي «براد پيت») است كه بدو تولد بسيار پير است و به مرور زمان از پيري به جواني و پس از آن به كودكي و نوزادي مي‌رسد.

*«ميليونر زاغه‌نشين» بالاتر از «شكسپير عاشق» قرار گرفت
خبرگزاري فارس: فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» در جدول ركوردداران كسب اسكار، بالاتر از «شكسپير عاشق» قرار گرفت اما همچنان 11 فيلم را بالاي سر خود مي‌بيند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با 8 اسكاري كه فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» در مراسم اسكار هشتاد و يكم از آن خود ساخت، از نظر ركوردداري در كسب جايزه توانست بالاتر از فيلم‌هايي چون «شكسپير عاشق» و «همه چيز درباره ايو» قرار بگيرد.
«ميليونر زاغه‌نشين» اين ركورد را هم با خود دارد كه بعد از سال 2003 و گذشت 6 سال،‌ تنها فيلمي است كه به جمع ركوردداران كسب جايزه اسكار شده است.
در فهرست ركوردداران نامزدي و كسب جايزه اسكار فيلم «تايتانيك» با 14 بار نامزدي و 11 مورد كسب اسكار همچنان صدرنشين است و بعد از آن بن هور (ساخته ويليام وايلر ، سال 1959) با 12 نامزدي اسكار و كسب 11 اسكار ، ارباب حلقه‌ها:‌بازگشت پادشاه (ساخته پيتر جكسن، سال 2003) با 11 نامزدي اسكار و كسب 11 اسكار و داستان وست‌سايد (ساخته رابرت وايز ، سال 1961) با نامزدي 11 اسكار و كسب 10 اسكار قرار دارد
به گزارش فارس، آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي اسامي برندگان اين دوره از جوايز اسكار را در بخش‌هاي مختلف سينمايي به شرح زير اعلام كرد:
در بخش بهترين فيلم بلند سينمايي: «ميليونر زاغه‌نشين» به كارگرداني «دني بويل»
در بخش بهترين كارگرداني: «دني بويل» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين بازيگر نقش اول مرد: «شان پن» براي فيلم «ميلك»
در بخش بهترين بازيگر نقش اول زن: «كيت وينسلت» براي فيلم «كتابخوان»
در بخش بهترين بازيگر نقش مكمل مرد: «هيت لجر» براي فيلم «شواليه تاريكي»
در بخش بهترين بازيگر نقش مكمل زن: «پنلوپه كروز» براي فيلم «ويكي كريستينا بارسلونا»
در بخش بهترين انيميشن:«انيميشن وال اي» به كارگرداني «اندرو استانتون» از كمپاني والت ديزني
در بخش بهترين فيلم خارجي: «فيلم جداشدگان» از كشور ژاپن
در بخش بهترين فيلمبرداري: «آنتوني داد منتل» براي فيلم «ميليونر زاغه نشين»
در بخش بهترين تدوين صدا: «ريچارد كينگ» براي فيلم «شواليه تاريكي»
در بخش بهترين فيلمنامه غير اقتباسي «داستين لنس بلك» براي فيلم «ميلك»
در بخش بهترين فيلمنامه اقتباسي: «سيمون بيوف ري» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين گريم «مورد عجيب و غريب بنجامين باتن»
در بخش بهترين طراحي لباس: «مايكل اونر» براي فيلم «دوشز»
در بخش بهترين جلوه‌هاي ويژه: فيلم «مورد عجيب و غريب بنجامين باتن»
در بخش بهترين كارگردان هنري: «دونالد گراهام برت» براي فيلم «بنجامين باتن»
در بخش بهترين فيلم كوتاه فيلم «سرزمين اسباب‌بازي» به كارگرداني «الكساندر فري دانك»
در بخش بهترين مستند كوتاه: مستند «پينكي خندان» به كارگرداني «مگان ميلان»
در بخش بهترين مستند بلند: «مردي روي خط» به كارگرداني «سيمون چين و جينز مارش»
در بخش بهترين ميكس صدا: «گروه صدابرداري فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين تدوين فيلم: «كريس ديكنز» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين موسيقي فيلم سينمايي: «آ. آر رحمان» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
انتهاي پيام/ا

جمعه|ا|9|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن