واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در نوروز امسال صورت ميگيرداستقرار 10 بالگرد در 10 نقطه خطرپذير كشور
خبرگزاري فارس: سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر كشور نوروز امسال، 10 فروند بالگرد را در 10 نقطه خطرپذير كشور مستقر ميكند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس بهزاد پورمحمد، معاون برنامهريزي و آمادگي سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر كشور با بيان اين مطلب از استقرار تيمهاي واكنش سريع جستجو و نجات ايثار، در تعطيلات نوروز در پايگاههاي امداد هوايي كشور خبر داد.
وي افزود: در اجراي طرح استقرار تيم هاي واكنش سريع، 120 نفر در قالب پنج تيم در پايگاههاي امداد هوايي كشور به صورت شبانهروزي در زمينه سوانح و حوادث به ياري مردم خواهند شتافت.
وي در ادامه درباره افزايش تعداد بالگردهاي امدادي گفت: «امسال براي اولين بار 10 فروند بالگرد امدادي در 10 نقطه خطرپذير كشور از جمله در استانهاي خوزستان و مازندران و استانهاي مسافرپذير فعال ميشوند. اين تعداد نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.
به گفته وي اكنون امداد هوايي در استانهاي خراسان رضوي، كرمانشاه، كرمان و تهران فعال است.
وي با اشاره به اين كه استاندارد امدادرساني در حوادث جادهاي حدود 15 دقيقه و در غير جادهاي حدود 6 ساعت است^ گفت: در حال حاضر تلاش بر اين است كه اين زمان را به كمتر از 15 دقيقه در حوادث جادهاي برسانيم.
وي در ادامه از ديگر فعاليتهاي هلال احمر امداد نجات جادهاي كه در قالب مراكز امدادي و يا پستهاي ثابت و سيار فعالند گفت: مدر نوروز امسال نسبت به سال گذشته در سطح كشور 665 پايگاه امدادي خواهيم داشت كه 201 پايگاه امداد و نجات جادهاي ثابت، 283 پست موقت و 181 پست سيار فعال خواهند بود.
وي همچنين از فعال شدن تيمهاي امدادي روستايي در سال آينده خبر داد و گفت: بيش از 35 درصد از جمعيت كشور در مناطق روستايي زندگي ميكنند. بيشتر تلفات و تصادفات در مناطق روستايي نيز در جادههاي فرعي رخ ميدهد در حالي كه با توانمندسازي روستاييان و آموزش به آنها ميتوان از تلفات كاست.
به گفته معاون برنامهريزي و آمادگي سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر كشور سند تيمهاي امدادي روستايي تدوين شده كه يا آخر امسال يا اوايل سال آينده به استانها ابلاغ ميشود.
وي در اين باره گفت: در سال 88 به مناسبت 30 سال پيروزي انقلاب اسلامي 30 تيم در 30 روستا يا به طور متوسط 1000 روستا تحت پوشش اين طرح قرار مي گيرند و اميدواريم در طول برنامه چهارم توسعه بتوانيم بيش از 50 درصد روستاييان را تحت پوشش آموزش امدادي قرار دهيم.
به اعتقاد پورمحمد، آموزش در كاهش تلفات بسيار تاثير دارد و برگزاري كنفرانسهايي جتون ايمني راه براي ترويج آموزش و در نتيجه كاهش تلفات موثر است.
وي در اين باره گفت: آموزش اگر مستمر و مداوم و هدفمند باشد تاثيرگذار است. ما به دنبال ايجاد فرهنگ ايمني هستيم و برگزاري اين كنفرانس بستر مناسبي را براي همفكري و ايجاد يك مديريت واحد و هماهنگ در جهت ايمني راه فراهم ميكند.
انتهاي پيام/ر
جمعه|ا|9|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]