واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: انتقاد فرمانده ناجا از سازمان استاندارد درباره تمديد مهلت خودروسازان
سرويس خبر: «سازمان استاندارد در برخي موارد براي رفع مشكل ديگران قانون را اجرا نميكند و به نفع خودروسازان مهلت تمديد ميكند، حال آن كه نميتوان با مصلحت انديشي و مدارا با جان مردم بازي كرد.»
سردار اسماعيل احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي با بيان مطلب بالا در سيامين دوره استانداردسازي رفتار پليس راهور در شهريار، افزود: در قانون جديد راهنمايي و رانندگي كم كاري ديگران مورد محاسبه قرار ميگيرد، اما برخيها حداقل استانداردها را نيز كاهش ميدهند، مسئولان راهور نبايد برابر مخالفان قانون كوتاه بيايند و كم كاري كنند، چرا كه بعد از گذشت مدتي تمامي آمارهاي تلفات بر سر پليس ريخته ميشود.
به گزارش مهر، وي با بيان اين كه پليس بايد در برابر مخالفان قانون مقاومت كند، يادآور شد: پليس بايد بتواند از حق مردم دفاع كند، نميتوانيم به نفع صاحبان قدرت كم كاري كنيم و مشكلات را ناديده بگيريم.
اگر مقاومت پليس در برابر برخي افراد و سازمانها نبود اوضاع تلفات رانندگي بدتر از اين بود.
سردار احمدي مقدم در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: بايد مشاركت مردم در اداره امور را جلب كنيم و با توجيه آنها فلسفه كار را يادآوري كنيم. ماموران پليس بايد در برخورد با ناملايمات سعه صدر داشته باشند و بيشتر با مردم مدارا كنند.
فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به اجراي قانون جديد و افزايش نرخ جريمهها تأكيد كرد: برخي از افراد همانند رانندگان تاكسي داراي معيشت سخت هستند، اما كمتر تلاش ميكنند كه تخلف نكنند اين افراد وقتي جريمه ميشوند احساس ميكنند كه پليس نان خانواده آنها را بريده است، متخلفان بايد بدانند اگر در قوانين سختگيري ميشود بهخاطر خودشان است.
فرمانده نيروي انتظامي با انتقاد از برخي رسانهها در بزرگنمايي برخي از رفتارهاي پليس از جمله كمين و صدور برگههاي جريمه گفت: اين افراد ميتوانند يك روز همراه پليس شوند تا ببينند جريمهها به درستي صادر ميشود. هيچگاه به افسران در اعمال قانون سهميه نميدهيم.
اگر پليس بخواهد به بهانههاي واهي رانندگان را جريمه كند اين امر بسيار زشت است و اين در حالي است كه اگر بخواهيم براي اجراي صحيح قانون اقدام كنيم بايد زير هر تابلو يك پليس قرار دهيم.
اكنون قانون راهنمايي و رانندگي را در حد توان خود اجرا ميكنيم و مدتي قبل از اجراي مرحله دوم هم با صدور برگههاي هشدار اطلاع رسانيهاي لازم را انجام داديم.
سردار احمدي مقدم با بيان اين كه برخي از رانندگان در برابر قانون مقاومت رواني دارند، تأكيد كرد: اجراي قانون به صورت كامل نياز به فرهنگسازي دارد كه اين امر نيز يك امر تدريجي است.
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اين كه سختگيريهاي پليس منافاتي با اعمال قانون ندارد، اظهار داشت: امروز يك سوم كشتههاي رانندگي را موتورسواران و عابران تشكيل ميدهند كه بايد فكري به حال آنها شود.
البته پليس بايد الگو باشد، اما متأسفانه در برخي از صحنهها ميبينيم ماموري كه خود كلاه ايمني برسر ندارد از راكب موتورسيكلت ميخواهد كه كلاه بر سر بگذارد. رفتار، شخصيت و ادب مامور بايد الگو باشد تا شهروندان نيز از آن تبعيت كنند.
ارتقاي سطح رفتار پليس
سردار اسكندر مؤمني رئيس پليس راهور نيز با بيان اين كه پليس در رفتارهاي خود بايد سختگير باشد، افزود: افزايش سطح رفتار و ارتقاي آن در دستور كار پليس راهور قرار دارد.
وي گفت: پارسال همه درجهداران پليس راهور سراسر كشور دورههاي استانداردسازي و ارتقاي رفتار حرفهاي را گذراندند و با توجه به اجراي قانون جديد ضروري بود تا افسران راهور كل كشور نيز اين دوره را برگزار كنند لذا براي نخستين بار اين دوره تعالي رفتاري با حضور همه پرسنل راهور برگزار شد.
سردار مؤمني تاكيد كرد: ما در اجراي قانون به خودمان سخت خواهيم گرفت و اين نكته را مورد توجه داريم كه با اصلاح سطح رفتار خود و ارتقاي آن همراهي مردم را داشته باشيم.رئيس پليس راهور با بيان اين كه پليس در حوزه راهنمايي و رانندگي نقش قضاوت را بر عهده دارد، افزود: برخي از اختيارات قضايي به پليس واگذار شده است، لذا اگر تصادفي حادث شود پليس نقش قاضي را بر عهده ميگيرد لذا بايد نهايت دقت و صحت را در صدور حكم براي احقاق حقوق مردم در نظر بگيرد.
وي يادآور شد: اجراي قانون هيچ منافاتي با احترام به مردم ندارد. اگر قانون با اخلاق و رعايت حقوق شهروندي همراه شود، اقتدار قانون حفظ خواهد شد و از اين طريق عمق تأثيرگذاري قانون افزايش پيدا خواهد كرد.
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]