واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رمان «چاي عروس» نامزد دربافت جايزه ادبي شيخ زايد شد
خبرگزاري فارس: هئيت داوران جايزه ادبي شيخ زايد فهرستي از 12 اثر راه يافته به دو بخش ادبي و هنري اين دوره از جايزه 7 ميليون درهمي شيخ زايد خبر داد. در اين فهرست آثاري از نويسندگان و رماننويسان عراقي، اردني و مراكش ديده ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خليج تايمز، هئيت داوران جايزه شيخ زايد امسال از ميان آثار راه يافته به دبيرخانه اين جايزه 12اثر را در دو بخش آثار ادبي و آثار هنري انتخاب و به عنوان فهرست اوليه و بلند اين جايزه به مخاطبان خود معرفي كردند.
به گفته رئيس هئيت داوران اين جايزه امسال كتابهاي ارائه شده به دبيرخانه جايزه كتاب شيخ زايد در دو بخش «ادبيات» و «هنرهاي زيبا» توسط اعضاي هئيت داوران مورد بررسي و قضاوت قرار گرفت. در فهرست ارائه شده توسط هئيت داوران در بخش آثار ادبي امسال به 6 عنوان رمان اشاره شده است.
در صدر اين فهرست رماني از يك نويسنده عراقي وجود دارد كه با همكاري نشر «شروق» در اين كشور منتشر شده است. اين رمان كه «چاي عروس» نام دارد به قلم «ماسالون هادي» منتشر و به دبيرخانه اين جايزه ارائه شده است.
پس از اين اثر رماني از «سميه علي خريص» نويسندهاي از كشور اردن نام برده شده است. «سميه علي» امسال با ارائه رمان » يحيي» توانست به فهرست نامزدهاي جايزه ادبي شيخ زايد راه پيدا كند.
سومين رمان معرفي شده در اين فهرست رمان «هاشم صالح عبدالله» با نام « دوره سركوب» است. اين نويسنده نيز همچون «سميه علي» از كشور اردن در اين جايزه شركت كرده است.
پس از اين اثر رمان «زير نور ماه» به قلم «محمد غرانت» از ديگر آثاري است كه توسط هئيت داوران در بخش آدبي جايزه شيخ زايد از آن نام برده شده است. اين اثر از مراكش به دبيرخانه اين جايزه ارسال و در بخش داوري گنجانده شده است.
علاوه بر اين كتاب «بيلان» به قلم « عباس موسي» و «مطالعه» به قلم «ابراهيم اوحدي» از ديگر رمانهايي است كه به ترتيب از كشورهاي سوريه و مراكش در اين جايزه شركت داده شدهاند.
به گفته رئيس هئيت داوران اين جايزه فهرست نامزدهاي راه يافته به مرحله نهايي جايزه شيخ زايد 2011-2012 از ميان 148 اثر راه يافته به دبيرخانه اين جايزه انتخاب شده است.
و اما در بخش آثار «هنرهاي زيبا» هئيت داوران از 6 اثر ياد كرده اند كه اين آثار از ميان 31 اثر منتخب در مرحله قبلي انتخاب و به مخاطبان معرفي شدهاند.
در ميان اين آثار ميتوان به كتاب هاي «هنر» به قلم «دكتر شاكر عبد حميد» از مصر، «مراكش و موسيقي» نوشته «امين چاآچو»، «شرقشناسي در معماري شرقي» نوشته نويسندهاي از اردن، «هنر و تاريخ مسلمانان در اندلس» به قلم «محمود يوسف» از كشور فلسطين، «تابلوفرشهاي شرقي» نوشته «حسن ابوصخري» از لبنان اشاره كرد.
انتهاي پيام/و
چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 379]