واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سازمان بازرگاني استان خبر داد: عرضه 800 تن برنج در نمايشگاههاي بهاره مازندران شناسايي بيش از 19 هزار واحد اقتصادي متخلف طي 11 ماه گذشته
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
رئيس سازمان بازرگاني استان مازندران از عرضه برنج به مقدار 800 تن با قيمت زير 700 تومان و 171 تن روغن تعاوني با قيمت زير 3 هزار تومان در فروشگاهها و نمايشگاههاي بهاره استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مازندران، عباسعلي وفايي نژاد در نشست مطبوعاتي كه امروز در سازمان بازرگاني استان برگزار شد، به تنظيم بازار به عنوان يكي از اساسي ترين دغدغههاي مردم اشاره كرد و افزود: با توجه به اينكه اقتصاد مازندران يك اقتصاد كشاورزي است، مردم را بعضاً با افزايش و كاهش قيمت دچار چالش ميكند.
وي ادامه داد: عرضه يكسري از كالاهاي ضروري براي شهروندان و چگونگي عرضه كالا در بازار يكي از دو محور اساسي تنظيم بازار است كه ما در نظر داريم.
رييس سازمان بازرگاني استان با بيان اينكه 17 نمايشگاه فروش بهاره در 17 شهرستان براي عرضه مستقيم كالاهاي مورد نياز مردم استان در نظر گرفتهايم، گفت: حدود هزار و 400 عرضه كننده در نمايشگاههاي سطح استان وجود دارند كه به عرضه خشكبار، شيريني، مركبات و ديگر نيازهاي اوليه مردم ميپردازند.
وفائي نژاد خاطرنشان كرد: تأكيد داريم كه در تعرفههاي نمايشگاهها خود نمايندگيها حضور داشته باشند و درخواست داريم كه كالاهاي عرضه شده در غرفهها را زير 30 درصد قيمت بازار در اختيار مردم قرار دهند.
وي با بيان اينكه با توجه به حضور گسترده بازرسان در ميادين باز هم مردم از عملكرد اين سازمان ناراضي هستند، گفت: امسال براي اولين بار بيش از 170 بازرس به صورت مصوب در برنامه بازرسي و نظارت خود گنجاندهايم.
رييس سازمان بازرگاني افزود: براي اولين بار 220 بازرس نظارتي صنفي را در برنامههاي بازرسي خود قرار داديم تا خود به صورت مستقيم در سطح بازار واحدهاي خود را نظارت كنند.
وي خاطرنشان كرد : شرايطي را به وجود آورديم تا حضور بازرسان در مكان وقوع تخلف كمتر از نيم ساعت شود و در صورتي كه هر بازرس ظرف نيم ساعت در محل حضور پيدا نكند با آن برخورد ميشود.
به گزارش ايسنا، رييس سازمان بازرگاني استان به عملكرد يازده ماهه گذشته اشاره كرد و افزود: در اين يازده ماهه گذشته 161 هزار و 807 واحد اقتصادي اعم از واحدهاي توليدي، خدماتي، صنفي عمده و خرده بازرسي به عمل آمده كه در اين راستا 19 هزار و 310 واحد متخلف شناسايي شده و پرونده آنها به مراجع قانوني انتقال داده شده است.
وي درخصوص بيشترين حجم تخلف در سطح استان گفت: بيشترين حجم تخلف شناسايي شده طي مدت مذكور در قسمت عدم درج قيمت 10 هزار و 120 مورد و در بخش گرانفروشي 6 هزار و 751 مورد و عدم صدور فاكتور يكهزار و 186 مورد است.
وفايي نژاد به تخلفات واحدهاي توليدي صنعتي اشاره كرد و افزود: در يازده ماه گذشته از دو هزار و 387 واحد توليدي صنعتي بازرسي به عمل آمده كه در اين بين 215 واحد متخلف شناسايي و با تشكيل پرونده به اداره تعزيرات حكومتي معرفي شدند.
وي خاطرنشان كرد: كل رقم ريالي تخلف در واحدهاي توليدي بيش از 5 ميليارد تومان است كه در طول فعاليت بيسابقه بوده است.
رييس سازمان بازرگاني استان درخصوص حضور مردمي در شناسايي تخلف گفت: حدود 7 هزار و 806 مورد شناسايي تخلف توسط مردم داشتيم كه در اين بين 55 درصد از آن درست بوده كه بيشترين گزارشها از طريق تلفن 124 صورت گرفته است.
وفايي نژاد با بيان اينكه تاكنون يكهزار و 152 جلسه در بخشهاي رسيدگي تخلفات صنفي داشتيم، گفت: حدود 12 هزار و 678 فقره پرونده در اين هيأت مورد رسيدگي قرار گرفته كه متخلفين به پرداخت مبلغ 6 ميليارد و 908 ميليون و 142 هزار ريال جريمه نقدي محكوم شدند.
وي به اثرات بحران اقتصادي جهان در محور بازار اشاره كرد و افزود: بيشترين تأثيرات اين بحران، بر كالاهاي وارداتي و نهادههاي توليدي كه وارد كشور ميشوند، قرار دارد كه عمدهترين آن در بخش لوازم خانگي، روغن نباتي، لاستيك، آهن آلات، پروفيل و انواع روغن موتور است.
رييس سازمان بازرگاني در خصوص ذخيره سازي مرغ گفت: در سطح كشور بيش از 70 هزار تن مرغ را ذخيره سازي كردهاند كه در استان مازندران بيش از 5 هزار تن است.
وفايي نژاد در آخر به زمان برگزاري نمايشگاههاي فروش بهاره اشاره كرد و افزود: نمايشگاههاي استان از 12 اسفند شروع و تا 25 همين ماه ادامه خواهد داشت كه در صورت استقبال تا 29 ادامه خواهد داشت.
وي افزود: در سه شهرستان غرب استان نمايشگاهها تا 5 فروردين نيز ادامه خواهد داشت.
انتهاي پيام
شنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]