واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون طرح و برنامه ستاد عالي كانون هاي مساجد كشور: تنوع بخشي در فعاليتها از لحاظ كيفي و كمي مورد توجه است 6 هزار كانون فعال در سراسر كشور وجود دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: فرهنگ و هنر
معاون طرح و برنامه ستاد عالي كانون هاي مساجد كشور با بيان اينكه تنوع بخشي در فعاليتهاي كانونها از لحاظ كيفي و كمي مورد توجه بوده است، گفت: در بخش كيفي در زمينه فعاليتهاي آموزشي و هم چنين مباحث رفتاري و تربيتي كارهايي را در دست اقدام داشته و داريم.
سيدمسعود حسينيگوهر، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - با بيان اين مطلب اظهار داشت: در اين راستا بحث آموزش را از مديران كانونها و ائمه جمعات شروع كرده و نيروهاي موثر كانونها را تحت پوشش قرار داديم. براي سال آينده اعضاي كانونها را به اين مجموعه اضافه ميكنيم.
وي افزود: در بحث كمي با فعاليت در حوزه موضوعات قرآني، هنري و برگزاري جشنوارهها، ايجاد كانونهاي تخصصي در 14 موضوع مثل تبليغات و انتشارات، كانون تخصصي در زمينه IT و كانون تخصصي در زمينه كتابخاني، موضوعات كمي را درباره فعاليتهايي كه اعضاء به آنها علاقمند هستند، افزايش دادهايم.
حسينيگوهر با بيان اينكه كانونها از ابتداي تشكيل خيلي ساختار يافته نبودهاند، اظهار داشت: با تقسيمبندي برنامههاي آموزشي سعي در ايجاد ساختار مناسب در كانونها را داريم.
معاون طرح و برنامه ستاد عالي كانون هاي مساجد كشور گفت: يكي از فعاليتهاي كانونها ايجاد و گسترش كتابخانههاي مساجد است و در حقيقت بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي يكي از وظايف ما گسترش كتابخانهها بوده است كه از آن زمان تاكنون هزار و 800 كتابخانه عمومي در مساجد ايجاد شده كه بعضا با استانداردهاي كتابخانههاي عمومي كشور مطابق هستند. امسال هم 2 هزار كتابخانه با مخازن باز در اختيار مخاطبان در درون شبستان مساجد و در جاهايي كه مساجد به لحاظ فضا و موقعيت امكان ايجاد كتابخانه عمومي را نداشتهاند، قرار گرفته است تا روحانيان مساجد و اعضاي كانون ها قادر به استفاده از كتابخانههاي مساجد باشند.
حسيني گوهر با بيان اينكه يكي ديگر از موضوعات امضاي تفاهمنامه با نهاد كتابخانههاي عمومي كشور بوده است، ادامه داد: در اين تفاهمنامه سه سطح فعاليتي را در حوزه نرمافزاري در نظر گرفتهايم. يك سطح همكاري در رابطه با مديريت كتابخانه نهادهاي عمومي و كتابخانههاي مساجد، ديگري در زمينه آموزش كتابداران و همكاري در اين زمينه و يك سطح در زمينه مبادلات كتابخانهاي مثل نرمافزار ها يا ساير موارد است. اين تفاهمنامه تا هفته آينده امضا ميشود و اميدواريم فعاليت كتابخانهاي بيشتر تقويت شود.
وي گفت: عمدتا اساتيد هنري ما در دانشگاهها، هنرستانها و مراكز خصوصي شاگردان خود را پيدا كرده و انتقال مطلب ميدهند. سعي ما اين است فضايي در كانونها در زمينه هنري ايجاد كنيم كه اين علاقهمندي را در اساتيد بوجود آورد كه بدانند افراد مستعدي هم در حوزه مساجد هستند كه ميتوانند از دانش اساتيد بهره ببرند.
حسيني گوهر افزود: در اين رابطه با برگزاري جشنواره در اين 2 سال اخير به شناسايي نيروهاي مستعد در حوزههاي هنري توجه داشتهايم و برنامههاي آموزشي را در اين زمينه تدارك ديدهايم تا اساتيد فعال در زمينههاي هنري به مساجد آمده و به آموزش هنرجويان در مساجد بپردازند.
وي افزود: مديركانون از طريق معرفي امام جماعت و بعد از بررسي و تاييد هيئت امنا حكم ميگيرد. در مساجد هيئت امناي ناظر بر فعاليتهاي كانون را انتخاب كردهايم كه امام جماعت در راس آن قرار دارد كه شامل چند عضو هيئت امناي مسجد، مسئول بسيج مساجد به انضمام مدير كانون هستند. اعضاي كانون هم با حضور و فعاليت مستمر در كانون تعريف ميشوند.
حسيني گوهر با بيان اينكه نبايد حمايتها به گونهاي باشند كه با قطع آنها كانونها منحل شوند، افزود: به اين خاطر بيشتر در زمينههايي كه در قالب زير ساخت مطرح هستند، همچون ايجاد امكانات سخت افزاري مانند خط تلفن، ايجاد و ساخت كتابخانه و... فعاليت و زير ساختهايي را در اين حوزه فراهم كرده تا الگوهايي را در قالب فعاليتهاي برنامهاي به كانونها ارائه كنيم.
انتهاي پيام
شنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]