تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830868275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تازه ها


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تازه ها
روزانه 11 ايراني خودكشي مي كنند
درست همزمان با چهار خودسوزي در مقابل نهادهاي حكومتي و دانشگاهي اولين سمينار ملي مطالعه رفتارهاي خودكشي و راهكارهاي پيشگيري از آن در سالن همايش هاي بين المللي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار شد. در اين برنامه كارشناسان در خلال ارائه مقاله ها و نتايج پژوهش هاي خود آمارهايي از وضعيت خودكشي در ايران و جهان ارائه دادند. طبق يكي از اين آمارها روزانه حدود 11 نفر و هر سال بيشتر از چهار هزار نفر در ايران به علت خودكشي مي ميرند . به گزارش سايت عصر ايران حسين اسدبيگي معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي در گزارش خود از وضعيت خودكشي در ايران و جهان مي گويد : ايران با نرخ خودكشي شش نفر در صد هزار نفر در رتبه 58 جهان قرار دارد . در سال 1380 حدود 3000 خودكشي كامل در ايران وجود داشته كه حدود 65 درصد از آن از طرف مردان و 35 درصد از سوي زنان انجام شده است و يك درصد از كل مرگ و ميرها را شامل شده است . معمولا در آمارها فقط موارد منجر به فوت ثبت مي شود در صورتي كه موارد اقدام به خودكشي بسيار بيشتر بوده و بسته به روش به كار رفته و در استان هاي مختلف از 20 تا 50 برابر موارد خودكشي منجر به فوت اقدام به خودكشي وجود دارد . در تهران با آنكه تعداد موارد خودكشي ثبت شده از استان هاي ديگر بيشتر است اما به دليل جمعيت بسيار زيادي كه دارد از نظر خودكشي در كنار سيستان و بلوچستان در آخرين رتبه ها قرار دارد.
جك استرا : قرارداد دارسي يك اخاذي صريح بود
وزير امور خارجه سابق انگليس با بيان اينكه كمك به رضاشاه و مشاركت در كودتا عليه مصدق از اشتباهات انگليس بود گفت : قراردادهايي چون قرارداد دارسي در آغاز قرن بيستم يك اخاذي صريح بود. نمايشگاه تاريخي « ايران در دوره شاه عباس » با همكاري سازمان ميراث فرهنگي و موزه ملي ايران با موزه انگليس در لندن برگزار گرديد و در مراسم افتتاحيه آن بيش از 400 تن از مقامات سياسي فرهنگي محققان رسانه هاي محلي و سفراي كشورهاي مختلف شركت نمودند كه مهمترين سخنران اين مراسم « جك استرا » وزير امور خارجه سابق انگليس بود. وي در سخنان خود گفت : چشم بستن بر روي حكومت رضاشاه كه تقليدي بي مايه از آتاتورك بود و جامعه آن حساسيتي بيشتر از تركيه داشت . اشغال ايران توسط انگليس و آمريكا و شوروي در خلال پنج سال جنگ جهاني دوم و مداخله مستقيم به همراه آمريكا در بركناري دولت منتخب مصدق كه با حمايت مدافعانه از شاه عليرغم عدم برخورداري از حمايت مردم ادامه يافت به نظر من اين انگليس است كه در درك ايران دچار مشكل مي باشد و نه ايران در درك ما. همانطور كه رئيس موزه بريتانيا دو هفته قبل در روزنامه فاينشنال تايمز گفت كه بسياري از انگليسي ها فراموش كرده اند كه در تاريخ بين سال هاي 1950 ـ1820 بريتانيا بر زندگي سياسي ايران سيطره داشت و اتفاقاتي كه در ايران رخ داد به طور عمده اي ناشي از مداخلات بريتانيا بود. ايراني ها در پائين ترين سطح نيز از اين مسائل مطلع اند در حاليكه انگليسي ها حافظه گذشته را فراموش كرده اند. اين وجهي بسيار نامتقارن است .
اطلاعاتي تازه از ليست پيشنهادي تحريم هاي اروپا عليه ايران
در حالي كه تصور مي شد پرونده هسته اي ايران تا اوايل تابستان آينده به دليل آغاز به كار دولت جديد آمريكا و همچنين انتخابات رياست جمهوري ايران روزهاي نسبتا آرام و بدون تنشي را سپري كند منابع غربي فاش كردند كه تروئيكاي اروپايي در حال رايزني براي تشديد تحريم هاي ايران است . به گزارش سايت شهاب نيوز خبر رايزني هاي محرمانه تروئيكاي اروپايي (انگليس فرانسه و آلمان ) براي تشديد تحريم هاي ايران در شرايطي درز پيدا كرد كه اغلب ناظران داخلي و خارجي معتقد بودند پرونده هسته اي ايران حداقل تا اوايل جولاي (اوايل تيرماه 88 ) روزهاي آرام و بدون تنشي را سپري خواهد كرد . اين پيش بيني باعث شد كه افشاي مذاكرات پشت پرده سه كشور اروپايي براي تشديد تحريم هاي ايران ناظران غربي را تا حدي غافلگير كند و توجه آن ها را بيشتر از حد معمول به اين خبر جلب نمايد. صرف نظر از موجي كه در رسانه هاي غربي با انتشار خبر مذاكرات محرمانه اروپا ايجاد شد; سئوال اصلي و اساسي اين است كه محتواي اين تحريم هاي جديد چيست سئوالي كه به نظر مي رسد اهميت آن حداقل براي محافل داخلي به مراتب بيشتر از نفس مذاكرات محرمانه تروئيكاي اروپايي باشد. بر اساس گزارش روزنامه « فايننشيال تايمز » تحريم هاي جديدي كه در مذاكرات محرمانه سه كشور اروپايي مورد بررسي قرار گرفته به مراتب غيرمنصفانه تر و وسيع تر از تحريم هايي است كه تاكنون از سوي شوراي امنيت عليه ايران اعمال شده است . گفته مي شود كه دامنه اين تحريم هاي غيرقانوني به قدري وسيع است كه حتي كشورهايي چون اسپانيا اتريش و سوئد نيز با آن مخالفت كرده اند. با اين حال ديپلمات هاي نزديك به سه كشور قدرتمند اروپايي پيش بيني كرده اند كه محور لندن ـ پاريس برلين نهايتا اين تحريم ها را بر اتحاديه اروپا تحميل خواهد كرد . در اين دور از تحريم ها فهرستي 6 صفحه اي تهيه شده است كه حداقل 34 نهاد جديد ايراني و ده شخصيت سياسي تازه را به اتهام ارتباط با فعاليت هاي هسته اي صلح آميز كشورمان مشمول تحريم قرار مي دهد. دانشگاه صنعتي شريف شركت بيمه ايران چند شركت وابسته به هواپيمايي جمهوري اسلامي (هما) قرارگاه سازندگي خاتم الانبيا سازمان فضايي ايران و موسسه سرم سازي رازي از جمله نهادهايي هستند كه اسامي آن ها در فهرست 6 صفحه اي تروئيكاي اروپايي به چشم مي خورد . در اين فهرست همچنين اسامي 6 بانك بزرگ ايراني و تمام دفاتر اين بانك ها در داخل و خارج كشور گنجانده شده است كه بانك هاي تجارت ملي صادرات و سپه از اين دسته است . در ليست مربوط به تحريم مقامات سياسي نيز اسامي افرادي چون فرمانده نيروي مقاومت بسيج معاون وي و رئيس يكي از دانشگاه هاي كشور به چشم مي خورد.
اظهارات جان بولتون درباره مذاكره ايران و آمريكا
جان بولتون نماينده پيشين آمريكا در سازمان ملل عنوان كرد كه مذاكره با ايران سخت است و دولت اوباما نبايد به سادگي با اين ) ضمن جوان خواندن باراك اوباما در زمينه CPAC موضوع برخورد كند . وي در يك سخنراني در كنفرانس محافظه كاران آمريكا ( سياست خارجي امريكا از وي انتقاد كرد و گفت كه وي به دنبال تامين منافع كشورش نيست . بولتون عليرغم اذعان سياستمداران آمريكايي به شكست آمريكا در عراق آنرا در حوزه نظامي كاملا موفق خواند و در حوزه سياسي نيز آنرا در حال پيشرفت عنوان كرد. او در مورد مذاكره آمريكا با ايران نيز با اشاره به سياست چماق و هويج مورد نظر اوباما در باره ايران گفت كه دولت اوباما نمي داند كه چگونه بايد مذاكرات با كشورهاي خاور ميانه را اداره كند اين موضوع از ساده انگاري دولت از مذاكرات نمايان است . او در ادامه سخنانش گفت كه بهتر است آمريكا هميشه ودر همه حال پشتيبان اسرائيل نباشد. وي ادامه داد : من اميدوارم در صورت حمله به اسرائيل اوباما به كمك اين رژيم بيايد.
نتانياهو : اوباما به ايده هايم در مورد خاورميانه علاقمند است
« بنيامين نتانياهو » كه از سوي رئيس رژيم صهيونيستي مسوول تشكيل كابينه اين رژيم شده است گفت كه اوباما رئيس جمهور آمريكا به ايده هايش در موضوع خاورميانه علاقمند است اگرچه به جزييات دراين مورد اشاره نكرد. نتانياهو در مصاحبه اي كه در « واشنگتن پست » و « نيوزويك » چاپ شد گفت : « در دو ديدار عالي كه با باراك اوباما داشتم متوجه شدم كه او براي پذيرش ايده هاي جديد آماده است و در مجموع در جست وجوي طرح ها و مسيري جديد براي دست يابي به نتيجه اي موفقيت آميز در مذاكرات اسرائيل فلسطين و خاورميانه است . وي به ايده هايي كه من در زمينه پيشبرد يك مسير جديد صلح با وي در ميان گذاردم بسيار علاقمند است . » نتانياهو خاطرنشان كرد اوباما به او اطمينان داده است كه از منظر آمريكا درخواست ايران براي برخورداري از تسليحات هسته اي درخواستي ناپذيرفتني است . وي افزود : « ايران مسلح به تسليحات هسته اي نه تنها تهديدي بزرگ براي امنيت اسرائيل كه تهديدي براي ثبات همه دولت هاي عرب خاورميانه است . » به ادعاي نتانياهو وجود يك ايران هسته اي بروز مسابقه اي تسليحاتي را ميان بسياري از دولت هاي عرب موجب خواهد شد و اين مساله به ضرر منافع همه آنهايي است كه در پي صلح و امنيت هستند.
محاكمه يك اسرائيلي بخاطر سفر به ايران
پليس اسرائيل يك شهروند آن رژيم را كه به تازگي به ايران سفر كرده است به نقض قوانين متهم و عليه او اقامه دعوي كرده است . پليس اسرائيل ادعا كرد كه « موسي سليمان » با تابعيت و گذرنامه اسرائيلي با نقض مقررات كشورش بتازگي به ايران سفر كرده است . پليس همچنين گفته است كه پس از انجام تحقيقاتي از اين شهروند اسرائيلي پرونده اي عليه او در محاكم قضايي اسرائيل گشوده است . اتهام موسي سليمان « سفر غيرقانوني به ايران » اعلام شده است . در كيفرخواستي كه عليه اين فرد صادر شده به بازجويي هاي او نزد پليس اسرائيل نيز استناد شده است كه در آنها گفته بود هنگام اقامتش در ايران عوامل دستگاه هاي امنيتي جمهوري اسلامي دو بار با او ديدار كرده و از او خواسته اند اطلاعاتي در باره ارتش اسرائيل در اختيار آنها بگذارد. از واكنش سليمان به اين خبر و همچنين در مورد دلايل سفرش به ايران هيچ گزارشي در رسانه هاي اسرائيل منتشر نشده است . به گفته پليس اسرائيل سفر موسي سليمان به ايران در بهار گذشته انجام شده است . او براي دريافت رواديد به كنسولگري جمهوري اسلامي ايران در اسلامبول رفته و درخواست رواديد كرده است . اما كارمندان كنسولگري ايران گذرنامه اسرائيلي او را نزد خود نگاه داشته و تنها برگه عبور موقت در اختيار او گذاشته اند. نهادهاي امنيتي اسرائيل مدعي هستند « گرو نگاه داشتن » گذرنامه هاي يهودياني كه به ايران سفر مي كنند پيش از اين نيز سابقه داشته است و اين احتمال هست كه از اين گذرنامه ها براي عمليات دستگاه هاي اطلاعاتي ايران در خارج سواستفاده شود. به گفته مقام هاي پليس اسرائيل دستگاه هاي امنيتي جمهوري اسلامي تلاش خود را براي تماس با يهوديان ايراني مقيم اسرائيل افزايش داده اند. سفر خصوصي يك هيات از هاليوود به ايران
خبرگزاري فرانسه از لس آنجلس گزارش داد « آكادمي هنرها و علوم تصاوير متحرك يك هيات بلندپايه از صنعت فيلم هاليوود را براي انجام يك ماموريت غيردولتي و حضور در نشست هاي تبادل فرهنگي به ايران اعزام كرده است » . « لسلي انگر » مدير ارتباطات اين آكادمي به خبرگزاري فرانسه گفت : من مي توانم تاييد كنم كه گروهي از اعضاي آكادمي هنرها و علوم تصاوير متحرك در حال حاضر در راستاي يك ابتكار عمل كاملا خصوصي براي تبادلات آموزشي و آفرينشي و فارغ از هرگونه برنامه سياسي در ايران بسر مي برند. وي گزارش رسانه هاي ايران را در مورد اينكه « گانيس » رئيس فعلي و « فرانك پيرسون » رئيس قبلي آكادمي و همچنين « آنت بنينگ » يك بازيگر و « ويليام هوربرگ » يك توليد كننده از جمله اعضاي هيات اعزامي هستند تاييد كرد. وي گفت : « گروه آكادمي رواديد دريافت كرده و در حال حاضر در تهران بسر مي برد » . فرانس پرس در ادامه گزارش خود افزود : روابط ديپلماتيك آمريكا و ايران از 30 سال پيش به دنبال انقلاب اسلامي ايران قطع و اختلاف موجود پس از احياي بحث برانگيز برنامه هسته اي ايران تشديد شد ولي پس از اظهارات اوباما در اوايل ماه جاري مبني بر آمادگي دولت وي براي انجام مذاكرات « رودر رو » با تهران واشنگتن به طور آزمايشي در حال نشان دادن تغييرات سياسي است .
توجيه عجيب آمريكايي ها درباره حكم دنيس راس
جانشين سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در اظهاراتي نارضايتي ايران از انتصاب « دنيس راس » به عنوان مشاور وزير خارجه آمريكا در امور خاورميانه را نامربوط دانست . به گزارش عصر ايران « رابرت وود » به خبرنگاران گفت : « آقاي راس براي دولت آمريكا كار خواهد كرد نه ايران و از اين رو برعهده ايران نيست كه دراين باره اظهارنظر كند » . اين سخنان وود پس از آن عنوان شد كه ايران به طور تلويحي نارضايتي خود را از انتصاب راس در سمت جديد اعلام كرد و او را ادامه دهنده سياست هاي جرج بوش دانست . جانشين سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در اين باره اظهار داشت : « وظيفه راس كار كردن در دولت آمريكاست نه ايران . تصميم گيري درباره اينكه چه كسي بايد در امور خاورميانه مشاور وزير خارجه باشد برعهده ايران قرار ندارد » . هرچند ايران هنوز رسما به انتخاب دنيس راس به عنوان مشاور وزير خارجه آمريكا در امور خليج فارس و جنوب غربي آسيا واكنش نشان نداده اما اولين واكنش غيررسمي تهران همراه با نارضايتي بوده و اين موضع گيري با توجه به سابقه راس در مخالفت شديد با برنامه اتمي ايران غيرمنتظره نيست . راديوي دولتي ايران اخيرا در برنامه اي تحليلي اعلام كرد : انتصاب راس به عنوان مشاور ويژه وزير خارجه آمريكا در امور خليج فارس از جمله ايران نشانگر عدم تغيير مواضع دولت آمريكا نسبت به ايران است . در همين حال شبكه خبري آمريكايي « سي .بي .اس » در پايگاه اينترنتي خود در خصوص دلايل عدم استفاده از واژه « خليج فارس » در حكم راس و كاربرد واژه جعلي « خليج » نوشت : « واژه خليج از آن جهت در حكم راس استفاده شد كه آمريكا نمي خواست هيچ كدام از طرف هاي خاورميانه را از خود رنجور و دلخور كند » .
رولان دوما : به جاي تحريم بايد با ايران مذاكره كرد
رولان دوما وزير خارجه اسبق فرانسه با تاكيد بر ضرورت گفت و گوي غرب با ايران گفت : تحريم راه حل مسئله هسته اي ايران نيست بلكه بايد با تهران گفت وگو كرد. دوما گفت : كشورهاي اروپايي و آمريكا بايد براي حل اين مسئله گفت وگو با ايران را افزايش دهند. وي درباره روي كار آمدن هيئت حاكمه جديد آمريكا و پيشنهادش براي گفت وگو با ايران افزود : اوباما در مبارزه انتخاباتي خود اعلام كرده تصميم دارد با ايران وارد مذاكره شود كه به نظر من اين روش مي تواند به حل موضوع هسته اي كمك كند. وزير خارجه اسبق فرانسه افزود : از كلمات و جملاتي كه اوباما به كار برده اينگونه برداشت مي شود كه وي اراده دارد با ايران به سرعت وارد مذاكره شود كه بايد اين اقدام را انجام دهد. دوما تاكيد كرد اين پيشنهاد بايد در روزها و هفته هاي اينده در عمل نيز تحقق يابد و اين بستگي به اوباما دارد كه به سرعت در اين مسير گام بردارد. به گزارش ايرنا وي با اشاره به برخي موضعگيري هاي منفرد فرانسه و برخي كشورهاي اروپايي در مورد ايران گفت : اروپا و فرانسه با سخت تر كردن موضع خود در برابر ايران راه به جايي نخواهند برد. سياست افزايش تحريم ها از سوي اروپا به درد نخواهد خورد و مهم اين است كه تمامي طرفها گزينه گفت و گو را پيش گيرند. اين سياستمدار قديمي فرانسه با اشاره به نوشته نشريه انگليسي فايننشال تايمز در باره ايده تحريم هاي بيشتر توسط فرانسه المان و انگليس چنين اقدامي را نيز در صورت انجام غير كارامد توصيف كرد و افزود : بعيد است چنانچه چنين تحريمهايي بخواهد در سطح بين المللي مطرح شود روسيه نيز موافق باشد.
افزايش قيمت موز و انحصار واردات در دست 3 نفر!
قيمت موز طي چند روز گذشته به شدت افزايش يافت و در آستانه روزهاي پاياني سال فرصت طلب ها براي پركردن جيب خود به تكاپو افتاده اند. رييس اتحاديه ميوه و سبزي نيز از روند صعودي قيمت موز ابراز نگراني كرد و گفت : در حال حاضر قيمت اين محصول با افزايش 15 درصدي مواجه شده است . « حسين مهاجران » اظهار داشت : قيمت موز در حال حاضر از كيلويي 850 تومان به فراتر از هزار تومان رسيده است . وي با اشاره به اينكه انحصار واردات موز توسط سه تا چهار نفر افزايش قيمت اين محصول در برخي از فصول را در بر دارد اظهار داشت : در حالي كه قيمت موز در بازارهاي جهاني تغييري نداشته است قيمت اين محصول به يكباره در داخل روند صعودي طي مي كند. وي خاطرنشان كرد : در حال حاضر گلوگاه واردات موز در انحصار چند نفر قرار دارد كه اين افراد نيز بدون حساب و كتاب قيمت آن را افزايش مي دهند. رييس اتحاديه تعاوني هاي فروشندگان ميوه و سبزي با اشاره به اينكه واردات موز بايد از انحصار خارج شود رييس اتحاديه ميوه و سبزي تصريح كرد : در غير اين صورت بايد شاهد افزايش قيمت موز باشيم در حالي كه قيمت ساير ميوه ها روند نزولي داشته است .
ملاقات مقامات آمريكايي با سران گروهكهاي تجزيه طلب ضدايراني
پايگاه خبري ايلاف از ملاقات مقامات آمريكايي با سران گروهكهاي تجزيه طلب ضدايراني خبر داد و اعلام كرد : هياتي از سران قوميت گرايان كرد ترك عرب و بلوچ مقيم امريكا كه مطالبات تجزيه طلبانه را دنبال مي كنند با مسئولان وزارت امور خارجه آمريكا ديدار كردند. در اين ديدار موضوع قوميتهاي ايراني و شيوه هاي تحريك آنان براي مقابله با جمهوري اسلامي ايران مورد بحث و بررسي قرار گرفت . به نوشته ايلاف در اين جلسه سركردگان گروهكهاي كومله دمكرات جنبش آذريها و جنبش بلوچستان حضور داشته اند. اعضاي اين هيات به نمايندگان دولت اوباما گفتند كه دولت سابق آمريكا از موضوع اقليتهاي قومي در ايران براي مقابله با جمهوري اسلامي استفاده درستي نكرد و آنها اميدوارند كه دولت جديد اهميت بيشتري به اين مساله بدهد. اين پايگاه خبري در پايان افزود : در اين ديدار نمايندگان وزارت خارجه آمريكا نيز از تصميم دولت اوباما براي ارائه طرحي به گنگره اين كشور براي توسعه برنامه ها و پخش اخبار صداي امريكا به زبانهاي تركي عربي بلوچي و كردي خبر دادند.
نماينده بحريني : سفر مبارك به منامه براي تحريك اعراب عليه ايران بود
يك نماينده پارلمان بحرين از دخالت « حسني مبارك » رييس جمهور رژيم مصر در مساله ايران و بحرين خبر داد و گفت : سفر مبارك به منامه براي تحريك كشورهاي عربي عليه ايران صورت گرفته است . جاسم حسين در مصاحبه با شبكه العالم با اشاره به اين كه سفر مبارك به بحرين با اهداف خيرخواهانه صورت نگرفت خاطرنشان ساخت : هدف از اين سفر سرپوش گذاشتن بر عملكرد منفي قاهره در حملات اخير رژيم اشغالگر قدس به نوار غزه بود. وي افزود : دخالت طرف هاي عربي و بيگانه در مساله بين ايران و بحرين در راستاي پيچيده تر شدن آن صورت گرفت و آمريكا نيز با ورود به اين مساله تلاش كرد تا هرگونه فرصتي را از ايران كه حامي فلسطين است سلب كند.

يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن