تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگز با مردم به اندازه عقل خود سخن نگفتند و فرمودند:...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855906575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رقابت رقيبان اوبامادر ايالت آيوا آمريكا كارناوال جمهوري خواهان براي سقوط اوباما


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: رقابت رقيبان اوبامادر ايالت آيوا آمريكا كارناوال جمهوري خواهان براي سقوط اوباما
سال 2012 سال متفاوتي براي ايالات متحده خواهد بود ، باراك اوباما كه در سال 2008 با شعار تغيير"CHANGE" در ميان انبوهي از اميد و اشتياق برگزيده شد، ممكن ديگر مرد شماره يك كاخ سفيد نباشد. روشن است كه در حال حاضر اوضاع آمريكا كاملا عوض شده است و اوباما دوران سختي را تجربه مي كند. جمهوري خواهان به همراه تفنگداران تي پارتي در كمين دموكرات هاي حامي رئيس جمهور نشسته اند تا كاخ سفيد را بازپس بگيرند.ظرف ماه هاي آينده بازار مناظره هاي سياسي در اين كشور داغ خواهد شد.
كانديداهاي جمهوري خواه اين روزها به دنبال جلب آرا، كشتزارهاي ذرت ايالت آيوا را زير و رو مي كنند، زمين زير پاي كانديداها به دنبال راي شخم مي خورد. در رقابتي كه شبيه كارناوال قدرت نمايي است، كانديداهاي حزب جمهوري خواه انتخابات رياست جمهوري آمريكا سه شنبه از آراي هواداران اين حزب در ايالت "آيوا" و همچنين شانس خود براي حضور در اين رقابت ها آگاه مي شوند.
به گزارش يورونيوز، بيش از 120 هزار تن از اعضاي حزب جمهوري خواه در ايالت آيوا در مرحله مقدماتي انتخابات درون حزبي، از ميان شش نامزد حزب جمهوري خواه كه در اين ايالت حاضر هستند، به برترين ها راي خواهند داد.
"ميت رامني" بيشترين شانس را براي قرار گرفتن در رديف نخست اين فهرست دارد. وي با ثروتي حدود 25 ميليون دلار امكان استفاده بهتري از منابع تبليغاتي در اين رقابت ها را دارا است. نظرسنجي ها نشان مي دهد كه وي بيش از 26 درصد از آرا را به خود اختصاص مي دهد. "جان هانتسمن" كانديداي هفتم اين حزب از شركت در رقابت هاي آيوا كناره گيري كرده است تا شانس خود را در "نيوهمپشاير" امتحان كند.
بر طبق نظرسنجي ها، "ران پاول" مي تواند در رديف دوم قرار گيرد و "ريك سانتوروم" سناتور سابق ايالت "پنسيلوانيا" نيز ديگر نامزد اين حزب است كه مي تواند سومين جايگاه منتخب توسط اعضاي اين حزب را در ايالت آيوا به خود اختصاص دهد.
"ريك پري"، "نيوت گينگريچ" و "ميشل باكمن" ديگر كانديداهايي هستند كه نظرسنجي ها آنها را در جايگاه چهارم تا ششم انتخاب هواداران حزب جمهوري خواه قرار مي دهد. بعد از مشخص شدن نامزدها در آيوا، در مراحل بعدي ممكن است تعدادي از آنها خود از رقابت ها كناره گيري كنند.
انتخابات نهايي درون حزبي جمهوري خواهان از ميان كانديداهايي كه در اين مرحله برگزيده شوند، در ماه آگوست آينده برگزار خواهد شد و طي آن يك نامزد به عنوان كانديداي نهايي براي رقابت با "باراك اوباما" رئيس جمهور فعلي آمريكا و نامزد دموكرات ها انتخاب خواهد شد.
اوباما در بدو انتخاب خود به عنوان رئيس جمهور تعهد كرده بود در آمريكا ايجاد تغيير كند. شايد بتوان انتظار تغييراتي را در سال 2012 در آمريكا داشت اما نكته واضح و مبرهن اين است كه سال 2011 سالي مملو از ناميدي براي آمريكايي ها بود. اگر اين كشور نتواند مشكلات اقتصادي و سياسي داخلي اش را حل كند در سال جديد، آمريكا "شاهد رنج، هياهو و انسدادهاي سياسي زيادي خواهد بود.
انتخابات رياست جمهوري پيش رو در آمريكا نوعي درگيري خواهد بود ميان دو آمريكايي و دو منظر مختلف اقتصادي نسبت به اين كه كشور چگونه بايد باشد. هر كسي كه در انتخابات رياست جمهوري آمريكا (كه قرار است در نوامبر سال جاري ميلادي برگزار شود) پيروز شود، نتيجه اين خواهد بود كه بازندگان انتخابات با لحني طعنه آميز به انتقاد از وي خواهند پرداخت و اين احتمال وجود دارد كه آمريكا تا پايان سال جاري به كشوري مبتلا به نوعي دوگانگي حاد تبديل شود.
برخي بر اين باورند كه مردسياه كاخ سفيد شانس پيروزي در اين انتخابات را در صورتي كه با ديگران مقايسه شود، دارد. با اين حال اين مساله تا حد زيادي بستگي به اين دارد كه جمهوري خواهان چه كسي را به عنوان كانديدايشان در انتخابات رياست جمهوري آتي آمريكا برگزينند.
عامل اصلي ديگري كه بودن يا نبودن اوباما در راس قدرت در آمريكا را مشخص مي كند، وضعيت اقتصادي كشور است. در حال حاضر نشانه هايي وجود دارد كه اوضاع اقتصادي در آمريكا روندي رو به بهبود در پيش گرفته است. با اين حال مشكلات اقتصادي در اروپا مي تواند به عنوان عاملي افزاينده بر بحران اقتصادي در آمريكا عمل كند.
چند صباحي است كه آمارهاي نويدبخشي درخصوص اوضاع اقتصادي آمريكا منتشر مي شود اما اين آمارها هر اندازه كه خوشبينانه باشد، اغلب آمريكايي ها بر اين باورند كه اوضاع زندگي شان در زمان كوتاهي به وضعيت عادي و مطلوب بازنخواهد گشت.
طي رقابت هاي انتخاباتي در ماه هاي آينده، بايد منتظر بازديدهاي مكرر سياستمداران و كانديداها از كارخانه ها و كارگاه ها باشيم، اما انتظار نمي رود كه در برخورد با مشكلات ديرپا، پيشرفت چنداني صورت گيرد.
براي باراك اوباما، رئيس جمهوري آمريكا، گويي دوره رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري از هم اكنون آغاز شده است. امسال او ركورد سفر به ايالت هاي تعيين كننده را شكسته است.
و لحن ها هم تغيير كرده، ديگر از رسيدن به نوعي مصالحه فراجناحي صحبتي نيست. رئيس جمهوري آمريكا در بسياري از سفرهاي ايالتي خود به صراحت از شعارهاي پوپوليستي ضد سرمايه داري بهره مي گيرد.
در رقابتهاي انتخاباتي سال 2000، اتخاذ شعار "مردم در برابر قدرتمندان" براي ال گور، كانديداي وقت حزب دموكرات، ثمري نداشت. اما يك دهه پيش، آمريكايي ها به عصبانيت امروز نبودند.
وقتي نگاهي به اوضاع آمريكا در سال 2008 مي اندازيم و آن را با اوضاع اخير اين كشور مقايسه مي كنيم، آنچه در برابرمان قرار مي گيرد، غير از باري از اندوه و تاسف چيز ديگري نيست.
هيچ ترديدي وجود ندارد كه عملكرد باراك اوباما از ديدگاه بسياري نااميدكننده بوده است. اوباما بسياري از حاميان خود را نااميد كرده است; بسياري از مردم طبقه متوسط و حتي بسياري از مخالفان و منتقدانش را.
با اين حال دسته اي از حاميان رئيس جمهوري آمريكا همچنان مصرانه بر اين باور هستند كه عملكرد اوباما رضايت بخش بوده و او كشور را از تبديل شدن به ويرانه حفظ كرده است. آنها بر اين باورند كه هيچ فردي در آمريكا از اين توانايي برخوردار نبوده كه مانع فجايع رخ داده در اين كشور شود.
با اين حال اين مساله نيز درست است كه بسياري از افرادي كه از باراك اوباما حمايت جانانه اي داشتند و هنوز هم از او حمايت مي كنند، اعتقاد دارند كه وي به اندازه كافي جسورانه عمل نكرده و نسبت به افرادي كه سعي داشتند سياست هايش را با شكست روبه رو كنند، اقدام قاطعي نداشته است.
در همين حال بسياري از حاميان اوباما در طبقه متوسط جامعه آمريكا اغلب نسبت به سياست هاي وي در قبال مسائل داخلي و خارجي نااميد شده اند و به دنبال سياست هاي جديدي هستند كه موثر واقع گردد. اوباما كه در آغاز كار خود به دنبال جلب رضايت مردم بود، در نهايت با چيزي غير از تلخي، عدم اعتماد، نااميدي و نارضايتي از سوي مردم مواجه نشد.
در حالي كه او همواره سخن از سياست هاي جديدي براي اعمال تغيير در رويكرد آمريكا نسبت به مسائل مختلف به ميان مي آورد، ما در واشنگتن شاهد چيزي غير از پيروي از سنت ها نبوديم و مساله جديدي به معناي واقع كلمه ملاحظه نشد. شايد اين اشتباه اوباما نباشد، اما مي توان اين مساله را به عنوان قرينه مويدي مبني بر عدم پيروزي وي تصور كرد.
منتقدان اوباما هرگز اقدام هاي وي را نپسنديدند و سياست هاي اقتصادي و خارجي وي به هيچ وجه مورد توجه قرار نگرفت، اما با اين حال بهترين سياستمداران در دولت وي از تمام توانايي هاي خود براي بهبود اوضاع استفاده كردند.
اين در حالي است كه جمهوري خواهان بر آن هستند كه اوباما در برخورد با مسائل سياسي عملكرد ضعيفي داشته است و اين مساله در خصوص كنگره نيز صادق است. اوباما به لحاظ سياسي در برخورد با هم پيمانان و رقيب هايش برخورد ناشيانه اي داشته است. اتهاماتي كه پيش روي وي قرار مي گيرد، تشكيل دهنده عريضه اي طولاني است، اما اين بدين معنا نيست كه او در عرصه فعاليت سياسي آمريكا شكست خورده است.
با اين همه آنچه در نهايت مي توانيم بگوييم اين است كه رخ دادن مسائل عجيب در دوران رياست جمهوري اوباما با توجه به اوضاع اقتصادي اين كشور عادي بود.

چهارشنبه|ا|14|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن