واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: در ديدار ميركاظمي با وزير راه و ترابري تركيه مطرح شد توسعه روابط تجاري با تسريع در ساماندهي سيستم حمل و نقل ايران و تركيه
در ديدار مشترك وزير بازرگاني كشورمان با وزير راه و ترابري كشور تركيه بر ضرورت بهبود و ساماندهي سيستم حمل و نقل و ايجاد تسهيلات براي تجار و بازرگانان به منظور توسعه روابط تجاري دو كشور تاكيد شد.
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از اداره كل روابط عمومي وزارت بازرگاني، در اين ديدار دكتر سيد مسعود ميركاظمي، وزير بازرگاني كشورمان با بيان سابقه ديرينه تجارت و مشتركات فرهنگي و ديني ميان دو كشور گفت: بهره ور كردن ظرفيت هاي بسيار خوبي كه در دو كشور وجود دارد، موجبات تحقق اهداف مسئولان دو كشور و گسترش حجم روابط ايران و تركيه را در پي خواهد داشت.
وي به بحران مالي در جهان كه عمدتا ريشه در غرب دارد اشاره و افزايش روابط تجاري را در منطقه براي مقابله جدي با اين بحران بسيار مهم عنوان كرد.
وزير بازرگاني كشورمان با اشاره به نقش بسيار موثر سيستم حمل و نقل در توسعه روابط تجاري ميان دو كشور تصريح كرد: تركيه در آستانه ورود به غرب و جمهوري اسلامي ايران در آستانه ورود به شرق است و اين فرصت خوبي است تا با رفع موانع حمل و نقل دو كشور، ترانزيت ميان شرق و غرب ساماندهي شود.
ميركاظمي مسائل حمل و نقل بانكي را از زيرساخت هاي بسيار موثر در ارتقاي سطح روابط اقتصادي و گسترش حجم مبادلات تجاري ذكر كرد.
در ادامه اين ديدار بينالي ايلدريم، وزير راه و ترابري تركيه مقوله حمل و نقل را وسيله اي براي رفع معضلات و ايجاد تسهيلات براي بازرگانان دانست و گفت: حمل و نقل و بازرگاني در روابط دو كشور دو مقوله به هم پيوسته هستند و همكاري و تعامل نزديك و مشترك وزراي بازرگاني و راه و ترابري در كنار هم مي تواند گسترش روابط تجاري دو كشور را در پي داشته باشد.
وي با توجه به مشتركات فرهنگي و ديني و نزديكي جغرافيايي دو كشور، حجم روابط بازرگاني و تجاري دو كشور را از راه هاي دريايي، هوايي و زميني مطلوب ندانست و با توجه به بحران اقتصادي جهاني و تاثيرات آن در دو كشور راه حل اين مشكل را انجام همكاري هاي منطقه اي عنوان كرد.
وزير راه و ترابري تركيه ارائه تسهيلات و راهكارها، انجام معافيت هاي بازرگاني در تجارت مرزي و اتخاذ تصميمات مناسب از سوي مسئولان دو كشور را در گسترش روابط تجاري بسيار موثر خواند.
ايلدريم تصريح كرد: خوشبختانه اراده سياسي و عزمي راسخ از سوي مسئولان دو كشور وجود دارد كه در توسعه روابط اقتصادي و افزايش حجم مبادلات يك نكته بسيار مثبت تلقي مي شود.
وي كشور ايران و تركيه را در زمينه بازرگاني، از مبادي اصلي ورود به غرب و شرق دانست و خاطرنشان كرد: دو كشور ايران و تركيه همچون پل هايي هستند كه مي توانند جمعيت مصرف كننده و توليد كننده غرب و شرق را به هم متصل كنند./انتهاي پيام/
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]