واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
آيين نامه تحصيل همزمان در دوره دكتراي حرفه اي و تخصصي تدوين شد
گروه آزمون وسنجش : رييس مركز مطالعات توسعه آموزش علوم پزشكي وزارت بهداشت، درمان با تشريح تغييرات آيين نامه تسهيلات استعداد درخشان رشته هاي علوم پزشكي، از گسترش سطح مشموليت آيين نامه ، تدوين آيين نامه تحصيل همزمان در دوره دكتراي حرفه اي و تخصصي و تخصيص 10 درصد ظرفيت هر رشته به عنوان ظرفيت مازاد براي دانشجويان استعدادهاي درخشان خبر داد.
دكتر نادر ممتاز منش در گفت وگو با ايسنا، با اشاره به بازنگري آيين نامه تسهيلات استعداد درخشان دانشجويان علوم پزشكي، اظهار كرد: بر اساس اين آيين نامه دانشجويان استعداد درخشان مي توانند از امكان تحصيل همزمان در دوره هاي MD و PHD بهره مند شوند.
وي از طراحي و تدوين آيين نامه تحصيل همزمان در دوره دكتراي حرفه اي و دكتراي تخصصي خبر داد و افزود: اين امكان تحصيل همزمان ويژه دانشجويان استعداد درخشان است كه طبق ضوابط خاصي اجرا مي شود.
وي با بيان اينكه بر اساس آيين نامه جديد دانشجويان استعداد درخشان دانشگاه هاي علوم پزشكي وابسته به دستگاه هاي اجرايي نيز مشمول اين آيين نامه هستند، اظهار كرد: اين درحاليست كه پيش از اين، اين دانشجويان مشمول آيين نامه تسهيلات استعداد درخشان وزارت بهداشت نبوده اند.
دكتر ممتازمنش با اشاره به برگزاري المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي، اظهار كرد: نفرات اول رقابت هاي انفرادي نيز از امتيازات استعداد درخشان بهره مند مي شوند.
وي تخصيص 10 درصد ظرفيت هر رشته را به عنوان ظرفيت مازاد براي دانشجويان استعدادهاي درخشان را از جمله تغييرات در آيين نامه تسهيلات استعداد درخشان عنوان كرد و افزود: پيش از اين 10 درصد براي هر رشته محل در نظر گرفته شده بود كه بر اين اساس لحاظ 10 درصد براي رشته هايي كه فقط 5 نفر ظرفيت پذيرش داشتند ممكن نبود.
وي با تاكيد بر اينكه بر اساس آيين نامه جديد دانشجويان مي توانند براي ورود به دوره يا در آزمون شركت كنند يا از سهميه ويژه استعداد درخشان استفاده كنند، خاطر نشان كرد: از آنجا كه در گذشته دانشجويان استعداد درخشان حق انتخاب در هر دو مورد را داشتند حق برخي از داوطلبان ضايع شده بود كه بر اين اساس چنين تغييري در نظر گرفته شد. رييس مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي در خاتمه با بيان اينكه فارغ التحصيلان بايد بلافاصله پس از فارغ التحصيلي از امتيازات استعداد درخشان استفاده كنند، تصريح كرد: هنوز آيين نامه ورود بدون آزمون به مقطع بالاتر بازنگري نشده است ولي بازنگري آن در دستور كار مركز قرار دارد.
وزير بهداشت در پي اعتراض داوطلبان اين آزمون خبرداد :
نقطه انحرافي در آزمون دستياري امسال وجود نداشته است
گروه آزمون وسنجش : وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در واكنش به اعتراض داوطلبان آزمون دستياري مبني بر تخلف در آزمون پذيرش دستيار امسال، گفت: آزمون دستياري امسال با صحت و سلامت كامل برگزار شد و نقطه انحرافي نداشته است.
به گزارش ايسنا، دكتر كامران باقري لنكراني با تاكيد بر اينكه همواره عده اي در اين اعتراضات به دنبال منافع شخصي هستند، خاطرنشان كرد: آزمون دستياري امسال با صحت و سلامت كامل برگزار شد و نقطه انحرافي نداشته و مسايل حفاظتي اين آزمون تا مراحل پاياني از قبيل جايابي و دريافت نتايج نهايي پيگيري مي شود.
وي با بيان اينكه طي 5 سال گذشته در آزمون دستياري تخلفي وجود نداشته است، اظهار كرد: از دغدغه هاي ما در نخستين روزهاي تصدي مسووليت حفظ و برقراري امنيت در برگزاري آزمون دستياري بوده است.
وي با اشاره به تاسيس مركز سنجش آموزش پزشكي از اواخر سال 84، گفت: اين مركز به منظور هر چه تخصصي تر برگزار شدن آزمون و با در نظر گرفتن ضريب امنيت بالا و با بهره گيري از ابزارهاي فن آوري ايجاد شده است كه در طي اين سالها با توجه به گستردگي و تعدد آزمونها (23 آزمون ملي) شاهد بروز تخلفي در برگزاري آزمون ها نبوده ايم.
وزير بهداشت در خاتمه با بيان اينكه اين امر نه به ادعاي وزارت بهداشت بلكه به اذعان دستگاههاي نظارتي بوده است، خاطرنشان كرد: بر اين اساس جاي تقدير و تشكر از زحمات اين عزيزان وجود دارد. گفتني است، روز گذشته تعدادي از داوطلبان سي وششمين دوره آزمون دستياري وزارت بهداشت با حضور در مقابل ساختمان وزارت بهداشت نسبت به نتايج آزمون اعتراض كرده و خواستار ابطال و برگزاري مجدد آزمون شدند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران:
ظرفيت پذيرش در آزمون دانشجوي
پزشكي از ليسانس
گروه آزمون وسنجش : جزئيات دومين دوره آزمون پذيرش دانشجوي پزشكي از مقطع كارشناسي در اين دانشگاه را اعلام كرد.
دكتر حسين كشاورز در گفتگو با مهر افزود: پس از بررسي مدارك در حال حاضر براي 200 نفر از افراد واجد شرايط ورود به جلسه آزمون صادر شده است.
وي خاطرنشان كرد: 10 درصد داوطلبان شركت كننده در اين آزمون را مردان و 90 درصد را زنان تشكيل مي دهند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به رشته هاي داوطلبان شركت كننده در اين دوره از آزمون يادآور شد: داوطلبان از 21 رشته مختلف در اين آزمون شركت كرده اند كه بيشترين شركت كننده ها به ترتيب از كارشناسي رشته مامايي، پرستاري، زيست شناسي، تغذيه و فيزيوتراپي هستند.
وي اضافه كرد: 200 سئوال در حد سئوالات آزمون علوم پايه پزشكي و دروسي كه پيش از اين اعلام شده بود، براي اين دوره از آزمون طراحي شده است.
كشاورز در خصوص آزمون كتبي پذيرش دانشجوي پزشكي از مقطع كارشناسي يادآور شد: آزمون بعد از ظهر روز چهارشنبه 14 اسفند ماه 1387 برگزار مي شود و كارت ورود به جلسه روز 13 اسفند در محل سازمان مركزي دانشگاه علوم پزشكي تهران واقع در بلوار كشاورز تقاطع خيابان قدس توزيع مي شود.
وي زمان اعلام نتايج اوليه را اواخر فرودين ماه 88 اعلام كرد و افزود: در اين دوره پذيرش دانشجوي پزشكي از مقطع كارشناسي، كليه رشته هاي مقطع كارشناسي پيوسته گروه علوم پزشكي، كليه گرايش هاي زيست شناسي، كليه گرايش هاي شيمي و رشته ميكروب شناسي امكان شركت را داشتند.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران تاكيد كرد: ظرفيت نهايي پذيرش پس از برگزاري آزمون و با توجه به امتيازات كسب شده از سوي هر داوطلب اعلام مي شود اما حداكثر ظرفيت براي پذيرش در اين دوره 20 نفر است.
دبير شوراي آموزش پزشكي خبرداد:
بازنگري برنامه آموزشي رشته هاي راديولوژي براي رفع مشكلات
گروه آزمون وسنجش : دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از بازنگري برنامه آموزشي رشته راديولوژي خبر داد و گفت: براي امر بازنگري كميته اي تشكيل شده كه بحث بازنگري در اين كميته به اتمام رسيده ولي هنوز هيچ مصوبه اي در اين رابطه نداشته ايم.
دكتر محمد علي محققي در گفت وگو با ايسنا با اشاره به اعتراض برخي از دانشجويان رشته راديولوژي، گفت: بازديد از بخش هاي راديولوژي دانشگاهها در دستور كار دبيرخانه قرار گرفته است تا كمبودهايي كه در اين بخش ها در زمينه آموزش سونوگرافي وجود دارد رسيدگي و منابعي براي آن در نظر گرفته شود.
وي با اشاره به بازنگري برنامه آموزشي رشته زنان و زايمان، گفت: بايد در بخشها اين برنامه آموزشي ملاك آموزش قرار گيرد.
وي با بيان اينكه در رشته زنان و زايمان يك دوره آموزشي يك ماهه در زمينه سونوگرافي در نظر گرفته شده است، اظهار كرد: اين آموزش بايد به صورت هماهنگ ميان بخشهاي راديولوژي و زنان و زايمان انجام شود، چراكه بيماراني كه به بخشهاي زنان و زايمان و اينگونه مراكز مراجعه مي كنند عمدتا امكان انتقال آنها به بخشهاي راديولوژي وجود ندارد، بنابراين راديولوژيست ها بايد در اين مراكز حضور يابند. دكتر محققي در خاتمه تصريح كرد: كميته اي براي بازبيني برنامه آموزشي اين رشته ها تشكيل شده است.
يکشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]