واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تشديد نگراني صهيونيستها از موج اسلامگرايي؛ ساخت ديوار حائل در مرز اردن
هراس دائمي رژيم صهيونيستي از امنيت و گسترش موج اسلامگرايي در منطقه باعث شد اين رژيم بار ديگر به فكر احداث ديوار حائلي جديد در مرز فلسطين اشغالي و اردن بيفتد .
يك ماه و نيم پس از آنكه رژيم صهيونيستي از قصد خود براي ساخت ديوار حائل در مرز فلسطين اشغالي و مصر خبر داد رسانه هاي اين رژيم اعلام كردند ديوار حائل با اردن پس از پايان ساخت ديوار حائل با مصر احداث خواهد شد.
اگرچه به نوشته روزنامه صهيونيستي معاريو نتانياهو هدف رژيم صهيونيستي از ساخت اين ديوار تقويت عامل امنيتي در مرزها و جلوگيري از پديده نفوذ مهاجران است اما به اعتقاد كارشناسان سياسي نگراني رژيم صهيونيستي از انزواي بيشتر اين رژيم و گسترش اسلامگرايي و احساسات ضد صهيونيستي و تشديد مبارزات عليه اين رژيم در كشورهاي هم مرز آن از جمله مصر و اردن از اهداف اصلي ساخت اين ديوار است .
بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي دو روز پيش در نشست هفتگي كابينهاش دستور ساخت اين ديوار را به طور رسمي صادر كرد.
نتانياهو خاطرنشان كرد: ساخت ديوار در مرزهاي اردن بعد از پايان ساخت ديوار در مرزهاي مصر يعني در اواسط سال جديد ميلادي آغاز خواهد شد.
نخست وزير رژيم صهيونيستي ادعا كرد: علت اصلي ساخت اين ديوار ممانعت از نفوذ آفريقاييهايي است كه از مرزهاي اردن به اسرائيل وارد ميشوند.
وي مدعي شد : ديواري كه در حال حاضر در مرزهاي مصر در حال احداث آن هستيم به طور گستردهاي از ورود آفريقاييهاي به اسرائيل ممانعت كرده است.
در اين راستا نتانياهو تصاويري جديد را از ديواري كه در حال احداث در مرزهاي مصر است به اعضاي كابينهاش نشان داد كه از شهر ايلات در شمال اسرائيل تا گذرگاه كرم ابوسالم در جنوب كشيده شده است.
در حاليكه به نوشته روزنامه صهيونيستي معاريو تاكنون، حدود 80 كيلومتر از مجموع 220 كيلومتر ديوار امنيتي در مرز با مصر ساخته شده با اين حال برخي دستگاههاي امنيتي اسرائيل از ناكارامدي چنين ديواري در ايفاي نقش امنيتي محوله در مرزها ابراز نگراني كرده اند.
در همين حال نگراني مقامات صهيونيست از انزواي روزافزون اين رژيم سبب شد از تلاش اين رژيم براي كاهش تنش با كشورهاي همسايه خود دارد .
روزنامه صهيونيستي ها آرتص در اين باره به نقل از وزير جنگ رژيم صهيونيستي نوشت: اسرائيل بايد تنش ها با مصري ها، فلسطيني ها و تركها را كاهش دهد .
ايهود باراك افزوده : حتي اگر اسرائيل در كاهش تنشها با همسايگانش ناتوان باشد، بايد اين كار را انجام دهد و هيچ عاملي كه مانع اين كار شود، وجود ندارد.
باراك همچنين اذعان كرده : مذاكرات با طرف فلسطيني(تشكيلات خودگردان) مي تواند تلاشهاي هدفمند براي منزوي كردن اسرائيل را با مانع روبرو كند.
هاآرتض به نقل از باراك مدهي شده اين شيوه، تلاشها براي منزوي كردن ما در سطح بين المللي را بي اثر خواهد كرد.
نتانياهو : مذاكرات با فلسطيني ها متوقف شده است ... عباس(ابومازن) بايد بدون پيش شرط وارد مذاكرات مستقيم شود
اين رسانه نوشت : بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل در خلال نشستي كه وزيران ليكودي حضور داشتند، گفت روند سياسي با فلسطيني ها متوقف شده است، اسرائيل خواهان مذاكرات مستقيم بدون پيش شرط است.
ها آرتص با اذعان به انكه نتانياهو انتظار دارد كه اسرائيل در سال جديد ميلادي با چالشهاي اقتصادي و امنيتي روبرو شود
مدعي شد تل آويو فلسطيني ها را از سه سال پيش به مذاكره مستقيم بدون پيش شرط دعوت كرده است و اسرائيل موضع خود را تغيير نداده است و همچنان به بازگشت به مذاكرات مسالمت آميز در هر نقطه و زماني اهتمام دارد.
تضمين هاي آمريكا به اسرائيل براي برتري نظامي در پي عقد قرارداد بزرگ تسليحاتي با عربستان
چند روز پس از اعلام نهايي شدن قرارداد بزرگ تسليحاتي آمريكا با عربستان رسانه هاي صهيونيست به نقل از مقامات اين رژيم نوشتند قرارداد فروش جنگنده هاي آمريكايي به عربستان هرگز به برتري نظامي اسرائيل در منطقه خدشه وارد كند .
روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارونوت به نقل از تحليلگر سياسي صهيونيست "آلكس فشمن" نوشت : اسرائيل نبايد از عقد قرارداد نظامي بزرگ ميان آمريكا و عربستان و تجهيز سعودي به جنگنده هاي اف 15 و سامانه هاي هوايي پيشرفته هراسي نداشته باشد.
وي افزود : قرارداد بزرگ تسليحاتي ميان رياض و واشنگتن جاي هيچ گونه نگراني براي اسرائيل باقي نمي گذارد، نگراني و بي اعتمادي را پشت سر انداختيم .
اين تحليلگر اسرائيلي مدعي شد : آمريكا تضمين ها و تعهدات سياسي و نظامي در مسائلي كه حساس و بسيار سري قلمداد مي شود، براي حفظ برتري نظامي اسرائيل در منطقه خاورميانه به تل آويو داده است و همچنين با تجهيز اسرائيل به تجهيزات جنگي پيشرفته بيشتري موافقت كرده است.
فشمن فاش كرد تمام بحث ها و نشستهايي كه ميان آمريكا و اسرائيل پيش از عقد چنين قرارداد بزرگي(ميان آمريكا و عربستان) انجام شد، تحت عنوان ادامه حفظ برتري اسرائيل در مقابل همسايگانش در منطقه انجام شده است و بر اين مسئولان اسرائيلي تمام مسائل مربوط به اين قرارداد را به دقت بررسي كردند و خواستار غرامتهايي متناسب با خطرات مترتب بر عقد چنين قراردادي شدند.
پيشتر اندرو شاپيرو معاون وزير امور خارجه آمريكا در امور سياسي و نظامي هم تاكيد كرد قرارداد تسليحاتي بزرگي كه آمريكا با عربستان سعودي امضا كرد، هرگز بر برتري نظامي اسرائيل در منطقه تاثير نخواهد گذاشت.
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]