محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828675771
نشست مطبوعاتي كروبي و كرباسچي/كامل/كروبي: راه عبور از بحرانها را بلد هستمكرباسچي: حضور ميرحسين موسوي در انتخابات بسيار مبارك است
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: نشست مطبوعاتي كروبي و كرباسچي/كامل/كروبي: راه عبور از بحرانها را بلد هستمكرباسچي: حضور ميرحسين موسوي در انتخابات بسيار مبارك است
تهران- خبرگزاري كار ايران
كروبي در پاسخ به سوال خبرنگار ايلنا مبني بر اينكه آقاي كرباسچي خود را به عنوان مشاور و شما ايشان را به عنوان رئيس ستاد خود معرفي كردهايد, آيا ايشان رئيس ستاد است يا مشاور عالي شما هستند؟ پاسخ داد: آقاي كرباسچي مشاور عالي من است و در خط دادن در جلسات بسيار موثر هستند. همانطور كه ميدانيد مشاوره امري بسيار مهم است, از سوي ديگر همه ستاد من در اختيار ايشان خواهد بود.
به گزارش خبرنگار ايلنا, مهدي كروبي در ادامه نشست مشترك خبري با غلامحسين كرباسچي در نشست خبري در پاسخ به سوالي پيرامون رياست كرباسچي بر ستاد انتخاباتياش توضيح داد: ستاد زير نظر ايشان كار ميكند و آقاي كرباسچي اختيار تام دارد.
احترام زيادي براي مهندس موسوي قائل هستم
رئيس مجلس ششم در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اينكه آيا درصورت حضور ميرحسين موسوي از انتخابات انصراف ميدهيد؟ توضيح داد: يك بار, دوازده سال پيش من به خدمت آقاي ميرحسين رفتم تا وارد انتخابات رياستجمهوري شود و بار ديگر چهار سال پيش هنگامي كه ديدم اختلاف بين اصلاحطلبان وجود دارد, نزد ايشان رفتم تا درخواست كنم كه كانديدا شوند اما ايشان نيامد.
وي افزود: من آمدم و حزب تشكيل دادم و با وجود حرمت و احترام زيادي كه براي آقاي ميرحسين و ديگران قائلم, انصراف نميدهم و به قول آقاي كرباسچي شايد تعدد كانديداها باعث پيروزي اصلاحطلبان شود, شايد اگر حداقل دو يا سه كانديداي اصلاحطلب در انتخابات شركت كنند مردم پاي صندوقهاي راي بيايند و تصميم بگيرند اين براساس منافع ملي ما است و شور انتخاباتي را هم زياد ميكند.
خبرنگار ديگر از كرباسچي پرسيد كه آيا با حضور آقاي خاتمي احتمال به وجود آمدن يك دوم خرداد ديگر وجود دارد, توضيح داد: البته اين مسايل به ستارهشناسي برميگردد اما اگر مجموعه اصلاحطلبان خوب عمل كنند و وضعيت كشور را به خوبي تشريح نمايند, ممكن است پيروز شوند و پيروزي يك فرد اصلاحطلب بهتر از وضعيت كنوني است.
وي خاطر نشان كرد:حضور ميرحسين موسوي در انتخابات بسيار مبارك است زيرا امكان دارد بسياري از افراد جناح اصولگرا هم به ايشان راي دهند و اگر درست مديريت كنيم, ميتوان ضامن پيروزي اصلاحطلبان بود و اين موضوعها به آينده و نوع مديريت طرف مقابل و نوع برخورد آنان بستگي دارد. از سوي ديگر وجود كانديداهاي متعدد در انتخابات ميتواند سلامت انتخابات را تضمين كند و كروبي نيز از نيروهايي است كه در رابطه با دفاع از آزادي كساني كه به او راي دادهاند ايستادگي ميكند و حرف ميزند.
كروبي نيز در پاسخ به همين سوال توضيح داد: عامل پيروزي گروهها در انتخابات وحدت و مديريت صحيح است و عدم مديريت درست باعث شكست خوردن است نه وجود كانديداهاي متعدد, اگر مديريت درست انجام شود و جمعيت زيادي پاي صندوقهاي راي بيايند اوضاع درست خواهد شد, همه ما ميخواهيم وضعيت تغيير كند و به همين دليل بايد براي حضور مردم تلاش كنيم.
از بحرانها عبور كرديم
كروبي همچنين در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر اينكه خاتمي نتوانست تغييرات را ايجاد كند, شما چگونه ميخواهيد اوضاع را تغيير دهيد توضيح داد: خاتمي بايد چند بحران را مطرح ميكرد و موانع را ميگفت اما اكنون هر 9 روز يك بحران به هر 6 روز يك بحران ميرسد ولي من بلدم چگونه از بحرانها عبور كنم. در زماني كه خاتمي كانديداي رياستجمهوري شد آقاي ناطق دو دوره رئيس مجلس بود و در كشور هم سابقه زيادي داشت اما خاتمي را رئيسجمهور كرديم, از سوي ديگر من چهار سال رئيس مجلس ششم بودم و خيلي مسائل از دو طرف پيش ميآمد كه كار مجلس با آبرومندي به پايان نرسد. آغاز مجلس ششم با قانون مطبوعات بود و پايان آن با تحصن, اما از بحرانها عبور كرديم و بايد گفت در زمان مجلس ششم از دو طرف فشارهاي زيادي بر ما ميآمد.
كرباسچي نيز با بيان اينكه بحرانهاي آن زمان براي كل مجموعه اصلاحطلبان بود, خاطرنشان كرد: اكنون اصلاحطلبان تجربه بيشتري براي عبور از بحران پيدا كردهاند و ما ويژگيهاي بارزي در كروبي سراغ داريم. ايشان در بسياري مواقع توانست از بحران عبور كند, گرايش مردم اصلاحطلبان زياد است و اگر اصلاحات بار ديگر پيروز شود تجربه بيشتري دارد و آقاي كروبي چهره بارز ايشان است.
كرباسچي بار ديگر تاكيد كرد: من در خدمت آقاي كروبي هستم و هر عواملي داشته باشد برايش اجرا خواهم كرد اما من به عنوان مشاور فعاليت خواهم داشت و من قابل گرفتن اختيارات تام نيستم.
مهدي كروبي اظهار داشت: اكنون سه ماه و چند روز به انتخابات رياست جمهوري مانده است, ايام عيد را پيش رو داريم و در ايام عيد هم جامعه غيرفعال ميشود؛ با چنين كشور پهناور و جمعيت 70 ميليوني و مشكلات مردم, بحثهايي درباره معاون اولي و وعده دادن به افراد, حاشيهاي و اضافي است. ما بايد تلاش كنيم مردم پاي صندوقهاي راي بيايند و رقابت سالم شكل گيرد.
وي ادامه داد:اگر مردم حضور فعالتري داشته باشند ممكن است انتخابات در مرحله اول تمام شود. اكنون بايد ستادها فعال شوندچرا كه ما با آقايي رقابت ميكنيم كه همه ابزارها را در اختيار دارد و بايد تلاش كنيم به پيروزي برسيم.
دبيركل حزب اعتمادملي با اشاره به عملكرد دولت نهم تاكيد كرد: آن چنان انحصارطلبي بيسابقهاي در كشور رخ داده كه حتي جناح راست نيز پيشنهاد تشكيل دولت ائتلافي ميدهد. احمدينژاد از ابتدا تمام افرادي كه خدمت ميكردند را بركنار كرد و حتي اطرافيان خود را هم كنار گذاشت بنابراين همه دلسوزان احساس ميكنند كه نميتوان اينگونه كشور را اداره كرد. البته نتيجه اين عملكرد هم مشكلات سياست خارجي و به هم ريختگي و آشفتگي كشور است.
كروبي ادامه داد: دلسوزان مجلس و حتي رئيس مركز پژوهشهاي مجلس ميگويد اين يك ماشين بيفرمان است بنابراين بايد در دولت آينده وضعيتي به وجود آيد كه از همه نيروها استفاده كنيم, اين دولت ائتلافي كشور را توسعه ميدهد, بايد به مردم گفت دولت آينده از مجموعه نيروهاي كارآمد استفاده ميكند حتي بخشي از اصولگرايان هم دنبال اين دولت بودند.
رئيس مجلس ششم نيز در پاسخ به سوالي ديگر مبني بر شوراي حكميت و اجماع اصلاحطلبان عنوان كرد: من وارد صحنه شدم و هر كس كه بيايد استقبال ميكنم, من براي شوراي حكميت وقت گذاشتهام و الان ديگر زمان اين قضايا تمام شده است, آنزمان گفتم درسراسر كشور ستادي تشكيل دهند تا اقبال مردم نسبت به افراد سنجيده شود اما اكنون ديگر بايد كاري كرد كه مردم پاي صندوق بيايند.
كروبي با اشاره به انتخابات سال 76 و همچنين انتخابات سال 80, تاكيد كرد: آن زمان مردم آمدند و به كانديداي ما اقبال نشان دادند, اكنون هم نبايد تخريب كرد و از فرصتها سوءاستفاده كنيم.
وي در ادامه در خصوص برنامههاي آتي خود براي رياستجمهوري و اداره كشور افزود: ما اكنون جلسات متعددي داريم و درباره مسائل اقتصادي, فرهنگي و اجتماعي برنامهريزي ميكنيم. اين برنامهها را آرامآرام اعلام خواهيم كرد. آقاي كرباسچي هم كه مشاور عالي ما هستند به ما كمك ميكنند.
از تلويزيون هم جز نامهرباني چيز ديگري نديديم
كرباسچي در پاسخ به سوالي پيرامون وحدت اصلاحطلبان گفت: وحدت اصلاحطلبان گزينه مطلوب ما است. همه تلاشها انجام شد و البته هنوز اميدواريم كه در نهايت به يك كانديداي واحد برسيم. هر چند ممكن است تعدد كانديداها به تقويت انتخابات و پيروزي اصلاحطلبان كمك كند زيرا عدهاي از افراد ممكن است به كانديداهاي موجود راي ندهند و معترض باشند و اگر كانديداها متعدد شوند, ممكن است آنان هم بيايند و سبد كل آرا سنگين گردد. حضور دو كانديدا و حذف بقيه در تشويق و ترغيب مردم تاثير دارد.
دبير كل حزب كارگزاران سازندگي با اشاره به برخي رفتارهاي راديو و تلويزيون يادآور شد: اصولگرايان بر راديو و تلويزيون تسلط دارند اما اصلاحطلبان غير از يك يا دو روزنامه و چند سايت جاي ديگر نميتوانند حرفهاي خود را بازگو كنند و از تلويزيون هم جز نامهرباني چيز ديگري نديديم, البته در دوران تبليغات صداوسيما مكلف است از هر كانديدا دعوت كند و اين ممكن است به نفع اصلاحطلبان تمام شود.
وي با تاكيد بر حمايت كل اصلاحطلبان از كانديداي اصلاحطلب در صورت تمام نشدن انتخابات و ادامه آن در دور دوم, تصريح كرد: اگر انتخابات به دور دوم برود, همه اصلاحطلبان از كانديداي اصلاحطلب حمايت خواهند كرد اما بايد گفت كسي كه تا الان برنامههاي خود را در كليات ارائه داده, كروبي است, كروبي نيز تغيير شرايط موجود را مطرح ميكند كه اين امر مورد قبول همه, حتي خود اصولگرايان ميباشد.
وي ادامه داد: اكنون وضعيت اصولگرايان به گونهاي است كه خودشان بحث دارند كه ادامه رياستجمهوري احمدينژاد آيا به نفع اصولگرايان است يا به ضرر آنان منتهي ميشود.
بايد به سمت فدراتيو كردن كشور برويم
كرباسچي همچنين در توضيح تغييرات مدنظر كروبي اظهار داشت: بحث ايشان بر سر تغييرات ريشهاي است كه در فرصتهاي آينده مطرح ميكنيم. براي مثال بخشي از اين تغييرات به نحوه اداره متمركز كشور برميگردد و يكي از شعارهاي تغيير درباره شوراها ميباشد, اگر بخواهيم كشور را به خوبي اداره كنيم, بايد به سمت فدراتيو كردن كشور برويم. امام(ره) نيز به اين نتيجه رسيدند و بحث نخستوزيري پس از 10 سال حذف كردند و اين يك تغيير سرنوشتساز بود و يا بحث اصل 44 و تحولات اقتصادي از تغييرات ما به حساب ميآيد.
كرباسچي با اشاره به برخي فشارها به دفتر تحكيم وحدت خاطرنشان كرد: احساس ميشود كه فشارها زياد شده اما به نظر من, بستن دفتر يك گروه كار خلافي است زيرا همه مردم بايد تشويق به شركت در انتخابات شوند.
وي اضافه كرد: رسانههاي داخل كشور مواظب باشند, عدهاي براي ملكوك كردن يك جريان بحثهايي مانند معاون اولي و دادن پست را مطرح ميكنند. مگر آيتالله خزعلي كه از احمدينژاد حمايت كرده, قرار است معاون اول او شود, در طيف مقابل اين صحبتها وجود ندارد اما تا ما ميگوييم كروبي مورد حمايت ما است, عدهاي براي ملكوك كردن جامعه اين بحثها را مطرح ميكنند؛ البته رسانههاي منصف نيز وجود دارند. اكنون مبارزات انتخاباتي آغاز شده و من به دنبال پست اجرايي در اين كشور نيستم اما به هر جرياني كه در خدمت اعتلاي كشور باشد كمك خواهم كرد.
به گزارش خبرنگار ايلنا, در ابتداي اين نشست كه با حضور خبرنگاران برگزار شد, كرباسچي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا با وجود انتقادات فراوان رياست ستاد آقاي كروبي را پذيرفتيد, اظهار داشت: من قرار بود به عنوان مشاور در خدمت ايشان باشم و هر چند كه قابل نيستم اما اگر چيزي ميدانم, در سمت مشاور آن را بيان ميكنم. آقاي كروبي را صاحب ارزشها و والاييهاي فراوان ميبينم و ايشان را در خور احترام,تلاش جهت اهداف بزرگ, باشهامت و مقاوم ميدانم و با توجه به موقعيتم با سمت مشاور به ايشان كمك خواهم كرد.
وي در مورد انتقادات نيز گفت: هر كاري كنيم, انتقاد وجود دارد اما بايد ديد وظيفه الهي كه هر كس تشخيص ميدهد, چيست و آن را انجام داد.
انشقاق و انشعابي در حزب كارگزاران صورت نگرفته است
كرباسچي همچنين در خصوص سوالي ديگر مبني بر اينكه حضور شما در ستاد اعتمادملي باعث انشعاب در حزب كارگزاران شده است, توضيح داد: از ابتداي تاسيس كارگزاران, بسياري از افراد تلاش كردند كه در حزب انشعاب ايجاد كنند و حزب را بدنام نمايند اما چون حزب به دنبال نيازهاي اساسي كشور است, موفق نشدهاند و اين حرفها نيز بخشي از ترفندها محسوب ميشود. منطق حزب كارگزاران شفاف است و ما يك مجموعه سياسي هستيم كه فعاليت ميكنيم؛ حزب شوروي نيستيم كه هر چه استالين گفت,گوش كنيم. اينجا آزادي است و همه افراد نظرات خود را آزادانه بيان ميكنند.
وي افزود: هيچ انشقاق و انشعابي در حزب كارگزاران اتفاق نيفتاده است اما ممكن است شوراي مركزي يا هيات موسس تصميماتي اتخاذ كند و تغيراتي ايجاد شود. من 10 سال دبيركل كارگزاران بودم و ممكن است شخص ديگري پس از من دبيركل شود.
كرباسچي در پاسخ به سوالي ديگر پيرامون مصوبات شوراي مركزي حزب كارگزاران در دعوت يا حمايت از خاتمي تاكيد كرد: ما اين جا نميخواهيم درباره حزب صحبت كنيم. حزب كارگزاران سخنگو دارد و آقاي مرعشي مواضع كارگزاران را بيان ميكند. اينجا, جاي سخن گفتن راجع به كارگزاران نيست و اگر قرار باشد صحبتي درباره حزب شود, بايد در دفتر آن را انجام داد.
شهردار پيشين تهران در عين حال توضيح داد: اگر بحث درباره استقبال از آقاي خاتمي باشد, بايد گفت همه از آن استقبال ميكنند چرا كه به افزايش شور انتخابات كمك ميكند اما اينكه آيا كارگزاران مصوبهاي درباره حمايت از خاتمي تحت هر شرايطي داشته, چنين مصوبهاي وجود ندارد, يكي از مصوبات مهم ما حمايت از ائتلاف اصلاحطلبان به معناي كامل كلمه بود و اكنون هم اگر سازوكاري به وجود آيد كه كانديدا واحد باشد, همه افراد حزب از آن استقبال ميكنند.
كرباسچي با اشاره به برخي احزاب اصلاحطلب كه از خاتمي براي كانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري دعوت ميكنند, افزود: جمعي معتقد بودند فقط خاتمي بايد بيايد. اگر شرايطي پيش آيد كه در بين اصلاحطلبان دو يا سه كانديدا بيايد و همه آنها هم مورد تاييد باشند چه تصميم خواهيد گرفت, حزب كارگزاران هنوز وارد اين بحث نشده, تا الان كروبي و خاتمي اعلام كانديداتوري كردهاند و موسوي نيز تا اين لحظه حضور خود را جدي نشان داده است و تمام اين مسائل نشاندهنده اين است كه احتمال تغيير وجود دارد و احتمالا تغييراتي در انتظار جبهه اصلاحات خواهد بود.
كروبي: هيچ مشكل مالياي ندارم
در ادامه اين جلسه پرسش و پاسخ كروبي در پاسخ به سوال يكي از خبرگزاريها مبني بر اينكه برخي اصلاحطلبان به قصد تخريب شما برخي مسائل و مشكلات مالي را مطرح ميكند, گفت: خوشبختانه من هيچ مشكل مالياي ندارم و اصولا حرف زدن, ادبيات و مواضع شفاف و صريح من و همچنين دفاع از حقوق همه, گوياي اين است كه هيچ مشكل مالي ندارم و همه چيز شفاف است, به پيشگاه خدا كاستي فراوان وجود دارد اما مشكلات مالي نداريم و اگر مشكلات جدي باشند اينگونه شفاف حرف نميزنيم.
كرباسچي نيز در ادامه اين سخنان با اشاره به عملكرد يكي از خبرگزاريهاي حامي دولت, توضيح داد: اين خبرگزاري كاملا وابسته به جناح راست است و حتي سعي هم نميكند كه در سوالات خود شائبه بيطرفي را ايجاد كنند,كروبي شفافترين فرد نظام پس از مقام رهبري و چند تن ديگر است و اصولا ايشان از شفافترين شخصيتهاي نظام هستند و امام(ره) نيز اختيارات وافر به ايشان سپردند و امام(ره) به لحاظ مالي بدون حساب به ايشان اطمينان داشتند, آنانكه چنين شايعههايي را مطرح ميكنند بزرگترين ضربه را به امام ميزنند.
كرباسچي به اين خبرگزاري حامي دولت توصيه كرد كه در سوالات خود جهتگيري نداشته باشد.
روحيه مقاومت آقاي كروبي براي اصلاح امور كشور مورد ستايش است
وي ادامه داد: در نظام جمهوري اسلامي شخصيتهايي كه سابقه مبارزاتي دارند, با آدمهاي بيريشهاي كه به طور ناگهاني براي مطرح كردن خود و جبران بيريشگي وسط ميآيند و شعارهاي دهنپركن ميدهند, فرق دارند. افرادي كه شعارهاي دهنپركن ميدهند در صحنه بينالمللي براي كشور مشكل به وجود ميآورند و هم در صحنه داخلي به مردم وعدههاي توخالي ميدهند كه در نهايت آبروي خودشان ميرود و براي نظام هم مضر است, كروبي احتياجي به اين تبليغات و پروپاگاندا ندارد. سابقه ايشان روشن است و همواره مورد تاييد حضرت امام(ره) بودهاند و پس از امام(ره) ايشان مظهر ميانهروي و كار عاقلانه هستند و در چارچوب نظام فعاليت ميكنند.
وي ادامه داد: روحيه مقاومت و پايداري آقاي كروبي براي اصلاح امور كشور مورد ستايش ما است. ايشان ميتوانست خود را كانديدا نكند و مانند بسياري ديگر خيلي راحت كنار برود ولي اين روحيه ايشان براي ما ارزشمند است و اگر براي اصلاح امور كشور اميدوار باشيم. كروبي از قبيل همين افراد با ريشه انقلاب است نه افراد روئيده بيريشه كه فقط شعارهاي دهن پركن ميدهند.
در ادامه اين جلسه كروبي در پاسخ به سوالي ديگر در خصوص انتخاب معاون اولي و اينكه آيا كرباسچي را به عنوان معاون اول خود انتخاب ميكنيم, خاطرنشان كرد: من هم در دوره قبل و هم اكنون به هيچ كس از دوستان وعدهاي ندادهام, البته دوستان هم از من چنين كاري را نخواستهاند. من هيچگاه نگفتهام كه اگر رئيسجمهور شوم, پستي را به كسي ميدهم اما در عين حال از همه نيروها به تناسب استفاده ميكنم, آقاي كرباسچي هيچگاه از من درخواست نكردهاند كه ايشان را به عنوان معاون اول انتخاب كنم, كرباسچي با تشخيص خود از من حمايت كرد و اگر من رئيسجمهور شوم, از نيروهاي خوب مانند آقاي كرباسچي استفاده خواهم كرد حتي از افراد مقابل نيز استفاده ميكنم اما هيچ وعدهاي ندادهام.
كرباسچي نيز در پاسخ به سوالي ديگري مبني بر اينكه آيا در انتخابات رياستجمهوري كانديدا خواهد شد يا خير, توضيح داد: من در مصاحبهاي گفتم كه جمعي از اقشار دانشجو مانند برخي از اعضاي انجمن اسلامي دانشگاه تهران از من براي حضور در انتخابات دعوت كردهاند و در دعوت خود پايداري ميكنند, من هيچگاه نگفتم كه تشكلي از من براي حضور در انتخابات دعوت كرده است كه برخي آقايان رفتهاند و با اعضاي انجمن مصاحبه گرفتهاند, اگر مجموعه شرايط ايجاب كند و اگر احساس نمايم كه آمدن من ميتواند بخش كوچكي از مردم را در انتخابات فعال كند, وظيفه شرعي ميدانم كه وارد انتخابات شوم يعني اگر كساني باشند كه فقط با حضور من در انتخابات شركت كنند, با توجه به توطئههايي كه براي نظام ميشود و با توجه به اين تلاش برخي براي اينكه ايران را فاقد پايگاه مردمي معرفي كنند, هر كس كه بتواند صحنه انتخابات را گرم كند و به حضور مردم در صحنه كمك نمايد, به انقلاب و كشور كمك كرده است.
پايانپيام
كد خبر: 477565
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]
-
گوناگون
پربازدیدترینها