واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ديدار هيات پارلماني دانمارك با رييس فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي
"ليله لوندپك" رييس كميسيون سياست خارجي مجلس دانمارك كه در راس يك هيات از اعضاي اين كميسيون به كشورمان سفر كرده است، روز دوشنبه با رييس فراكسيون زنان در مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش خانه ملت، طيبه صفايي در اين ديدار با اشاره به سابقه مناسبات ديرينه و تاريخي دو كشور، گفت: گسترش هر چه بيشتر ارتباطات پارلماني و فرهنگي فيمابين ميتواند در ايجاد درك متقابل و شناخت پايدار كمك كند.
وي افزود: مجلس شوراي اسلامي آماده توسعه و تقويت روابط پارلماني با پارلمان دانمارك در سطوح گوناگون از جمله فراكسيون زنان دو پارلمان ميباشد.
نايب رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در ادامه اين ديدار به تشريح اقدامات صورت گرفته پس از انقلاب اسلامي در خصوص حضور زنان در عرصههاي مختلف سياسي - اجتماعي پرداخت و خاطرنشان كرد: زنان جامعه ايران در اثر افزايش خودباوري و ايجاد فضاي مناسب توسط جمهوري اسلامي ايران در ارتقاء موقعيت اجتماعي خود حتي جلوتر از مردان ميباشند.
رييس فراكسيون زنان مجلس، در ادامه با اشاره به جايگاه زنان با محوريت خانواده در قانون اساسي و سند چشمانداز بيست ساله جمهوري اسلامي ايران، گفت: هيچ محدوديتي در خصوص حضور خانمها در مناصب مختلف سياسي، اجتماعي، فرهنگي، علمي و مديريتي وجود ندارد.
وي تاكيد كرد: اكنون 63 درصد دانشجويان دانشگاههاي كشورمان را خانمها تشكيل ميدهند.
نايب رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، با تصريح اينكه 49 درصد جمعيت ايران را زنان تشكيل ميدهند، گفت: اين مهم ما را بر آن داشته است كه با جلب همكاري علماي ديني بتوانيم قوانين راهگشاي مختلفي در حمايت حقوق خانمها از جمله ارثبري بيشتر از شوهران و لايحه حمايت از خانواده را به تصويب مجلس شوراي اسلامي برسانيم.
در ادامه اين ملاقات فاطمه رهبر نيز با اشاره به حضور خانمها در عرصههاي مختلف، گفت: جمهوري اسلامي ايران اهميتي خاص براي حضور خانمها در عرصههاي اجتماعي قائل است.
نايب رييس كميسيون فرهنگي مجلس افزود: زنان ايراني در پيشرفت علم، فناوري كشور در عرصههاي گوناگون، نانوتكنولوژي، سلولهاي بنيادي و فنآوري هستهاي داراي نقش اساسي ميباشند.
بر اساس اين گزارش در ادامه اين ديدار اعضاي فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي ضمن تشريح اقدامات صورت گرفته در كشورمان در خصوص حق برخورداري زنان از بازنشستگي پيش از موعد، بيمه زنان سرپرست خانوار و زنان خانهدار نگرانيهاي خود را از عدم توجه جامعه اروپا به كشتار زنان و كودكان بيدفاع در فلسطين به ويژه غزه، عراق و افغانستان و عدم رعايت حقوق اقليتهاي ديني در اروپا را بيان كردند.
ليله لوندپك رييس كميسيون سياست خارجي مجلس دانمارك نيز در اين ديدار با ابراز خشنودي از روند بهبود موقعيت زنان و اقدامات صورت گرفته در كشورمان پس از انقلاب اسلامي در اين جهت، گفت: ديدار هيات پارلماني دانمارك موجب آشنايي بيشتر با واقعيات جامعه ايران شده است.
وي همچنين بر ادامه تبادل هياتهاي پارلماني فيمابين مجالس دو كشور جهت ايجاد شناخت بهتر دو كشور از يكديگر تاكيد كرد.
سه|ا|شنبه|ا|13|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]