واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل حفاظت محيطزيست خراسان رضوي خبر داد: راهاندازي يگان حفاظت و اصلاح ساختار تشكيلاتي در استان
خبرگزاري دانشجويان ايران - شيراز
سرويس: استانها
مديركل حفاظت محيطزيست استان خراسان رضوي با اشاره به تعداد كم محيطبانان، از پيگيري راهاندازي يگان حفاظت و اصلاح ساختار تشكيلاتي توسط اين مديريت در سطح استان خبرداد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،منطقه خراسان، مهندس سيدحسين آقاميري روز دوشنبه در حاشيه جلسه در فرمانداري سبزوار در گفتوگو با خبرنگاران اين شهرستان، تصريح كرد: در برنامه پنجم امكان بهتري براي جذب نيرو وجود دارد.
وي با تاكيد بر نتايج مطلوب كار نيروي كم محيطبانان اظهاركرد: كمبود در اين خصوص از راههاي استفاده از همياران افتخاري، استفاده از NGOهاي متمايل به همكاري و سربازان مامور(امريه) مرتفع ميشود.
وي در ادامه مجموع اعتبارات تملك دارايي و ماده 10 قانون براي سبزوار را حدود 150 ميليون تومان اعلام كرد.
آقاميري به هزينه شدن اين اعتبارات در سه موضوع عمليات عمراني، بهبود وضعيت زيست بومها جهت بهسازي عرصهها با عمليات آبخيزداري، احداث آبشخور و حفاظت از گونههاي جانوري در راستاي تامين علوفه و دام اشاره كرد.
مديركل حفاظت محيط زيست استان خراسان رضوي ادامه داد: اين اعتبارات در مناطق حفاظت شده اين شهرستان شامل دو منطقه شيراحمد و پروند و منطقه شكار ممنوع ريوند در موضوعات مذكور هزينه ميشود كه در بحث علوفه بيشترين سهم به شيراحمد به جهت مشكلات اختصاص مييابد.
وي يكي از برنامههاي تعريف شده جهت افزايش پوشش گياهي منطقه شيراحمد را مديريت عرصه، عمليات آبخيزداري و اجرايي 200 هكتار آرتي پلكس كاري در سال گذشته و مقداري در سال جاري و همچنين حفاظت از گونه عنوان كرد.
آقاميري در خصوص منطقه ريوند به اينكه اين منطقه به عنوان يكي از عرصههاي پشتوانهاي ما مطرح و منطقه شكار ممنوع است، اظهاركرد: اين منطقه ظرفيت بالايي از لحاظ تنوع زيستي دارد اما مشكل اين عرصه حجم وسيع معادن منطقه است.
وي با بيان اينكه بهرهبرداري از معادن در اين عرصه به گونههاي زيستي آسيب ميزند، خاطرنشان كرد: ابتدا بايد بحث معادن با بخش صنعت برطرف شود.
وي ادامه داد: اينكه اين منطقه به عنوان يك منطقه حفاظت شده مراحل تصويب خود را طي كند، بايد با صنايع و معادن به تفاهم برسيم.
مديركل حفاظت محيط زيست استان خراسان رضوي همچنين درباره اجراي طرحهاي طبيعت گردي منطقه شيراحمد به انجام مطالعات جامع گردشگري يا طبيعت گردي اين منطقه پرداخت و گفت: اين طرح مراحل مصوبهاش را در كارگروه گردشگري طي ميكند كه بايد پس از طي مراحل منابع مالي، تامين شده تا اجرايي شود.
آقاميري اضافه كرد: در اين رابطه يك سري مسائل اجتماعي وجود دارد كه بايد با مقامات محلي مرتفع شود.
وي با بيان اينكه از سرمايهگذار در اين رابطه استقبال ميكنيم، گفت: از سرمايهگذاري كه از مبادي تدوين شده در طرح جهت اجرا استفاده كند، استقبال ميكنيم.
وي سپس در مورد موزه تاريخ طبيعي به در نظر گرفتن فضاي 200 متر مربعي به امر آموزش و توسعه فرهنگ زيست محيطي اشاره كرد وگفت: مقرر بود مقامات محلي شهر فضايي در اين جهت در اختيار ما بگذارند تا نسبت به تجهيزات و نمونه تاكسيدرمي آن كمك كنيم.
مديركل حفاظت محيط زيست استان خراسان رضوي با تاكيد بر اعلام آمادگي در اين راستا از مقامات محلي شهر خواستارانجام تعهد خود شد.
وي در پاسخ به پرسش مطرح شده درباره اختصاص يك دستگاه زبالهسوز براي سبزوار در سفر رييس محيطزيست كشور به اين شهرستان گفت: پيگيريهاي لازم چه به صورت كتبي و حضوري جهت انتقال به سازمان شهرداريها انجام شده اما نتيجه كار بايد از شهرداري پيگيري شود.
آقاميري در خصوص خروجي فاضلاب سبزوار و انطباق با وضعيت استاندارد بيان كرد: تستهاي انجام شده نشان دهنده مطابق بودن با وضعيت استاندارد بوده كه در صورت وجود مشكل تذكرات لازم داده ميشود.
وي سپس نتيجه جلسه برگزار شده را مثبت ارزيابي كرد و به ارائه سه راهكار توسعه فرهنگ زيست محيطي، هدايت برآورد خسارت به سمت كارشناسي و واقعي و به حداقل رساندن ضريب آسيبرساني جهت برگزاري جلسه براي بررسي اين موارد و استقبال اين شهرستان اشاره كرد.
مديركل حفاظت محيط زيست استان خراسان رضوي با بيان اينكه شايد يكي از راهكارها انتقال جمعيت از منطقه شيراحمد باشد، اظهاركرد: خوشبختانه اين قضيه در سبزوار صورت گرفته است همچنين در سه دشت حوزه سبزوار جمعيت آهو گدار كرده كه يك عرصه طبيعي جديدي را بازيابي ميكنيم.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]