واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پيروز قرباني در گفتوگو با فارس:
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سايپا با بيان اينكه بازيكن نبايد مديربرنامه داشته باشد گفت: مديران و بازيكنان خودشان عامل اصلي دلالي هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيروز قرباني كاپيتان پيشين تيم فوتبال استقلال بعد از جدايي از اين تيم هر از گاهي حرفهايش را در لفافه بيان ميكرد. اين مرتبه به سراغ اين بازيكن رفتيم تا صريحتر از گذشته صحبت كند. هرچند او اكنون بازيكن سايپاست و تمام تلاشش را براي موفقيت اين تيم انجام ميدهد اما ميگويد كه دلش براي استقلال تنگ شده است.
گفت و گو با فارس با كاپيتان سابق استقلال را بخوانيد:
فارس: اردوي سايپا در تركيه چطور بود؟
اردوي خوبي داشتيم و تمرينات خوبي هم انجام داديم. هرچه من از اين اردو تعريف كنم فايدهاي ندارد و بايد بازدهي آن در نتايج نيم فصل دوم تيم مشخص شود و اگر من بگويم خوب بوده ولي بعد عملكرد خوبي نداشته باشيم فايدهاي ندارد.
فارس: بعد از مصدوميت حسين آشنا در نيم فصل اول سايپا گلهاي زيادي خورد. در نيم فصل دوم اوضاع خط دفاع شما چطور خواهد بود؟
ما در هشت ديدار آخر نيم فصل اول گل نخورديم و يا كمتر گل خورديم كه نشان ميدهد از نظر تاكتيكي در خط دفاعي به ثبات خوبي رسيده بوديم. اميدوارم در نيم فصل دوم نيز همين طور كار كنيم.
فارس: يك بار گفته بودي فوتبال ايران شبيه فيلم و سينماست چرا اين حرف را زدي؟
خبرنگاري در مورد مسايل استقلال از من پرسيد و من هم اين حرف را زدم.
فارس: منظورت بحث جدايي فرهاد مجيدي از استقلال بود كه اول گفته شد به خاطر مشكلات خانوادگي است و بعد حرف ديگري به ميان آمد؟
بله البته من نظر شخصيام را گفتم ولي خوشبختانه گذشت زمان نشان داد كه حق با من بود. اتفاقهاي بعدي اين موضوع را ثابت كرد. آدم نبايد به شعور مردم توهين كند اما بعضي وقتها آدمها از زرنگي زيادي ضربه ميخورند.
فارس: دوست نداري باز هم به استقلال برگردي، دلت براي اين تيم تنگ نشده است؟
چرا دلم براي استقلال و هوادارانش خيلي تنگ شده است. من هرچه دارم از اين تيم است اما براي ديگران نه، من رابطهاي با كسي نداشتم.
فارس: دليل اصلي جداييات از استقلال چه بود؟ فرهاد مجيدي؟
با مديريت آن زمان يعني واعظ آشتياني مشكل داشتم و اين آقايي را هم كه اسم بردي زير چتر حمايتي مدير عامل بود. با قاطعيت ميگويم آن زمان صحبت شد كه من در استقلال بمانم اما اتفاقها و رفتارهاي برخي از اطرافيان مديرعامل ديدم كه ترجيح دادم جدا شوم. اتفاقهايي كه بعدا براي برخي از بازيكنان استقلال رخ داد ثابت كرد انتخاب من درست بوده است. شايد واعظ آشتياني به عنوان مدير كارش را درست انجام ميداد اما برخي اطرافيان او بودند كه حضورشان براي تيم مضر بود. همه ديگر فهميدند چه كسي بود و چه اتفاقهايي آن فصل رخ داد.
من اگر در جايي باشم نميتوانم چشمانم را ببندم و با چيزهايي كه بر خلاف افكار و شخصيتم است كنار بيايم و بگويم عيبي ندارد. دوست دارم زماني كه فوتبالم را كنار ميگذارم وقتي به پشت سرم نگاه ميكنم حسرت نخورم و اگر اشتباهي هم مرتكب شده باشم با افتخار به آن اشتباهم نگاه كنم و سرم را جلوي هر كسي خم نكنم. آن زمان در باشگاه استقلال مسايلي پيش آمد كه با روحيه من سازگار نبود. اكنون هم اگر در جايي چنين مسايلي باشد نميمانم. من از بچگي اينگونه بودم.
فارس: اين روزها بحث ناپاكي و دلالي در فوتبال داغ است نظر تو در اين مورد چيست؟
اين مسئله در درجه اول به مديران و بازيكنان برميگردد. بازيكن بايد آنقدر قوي باشد كه نيازي به دلال نداشته باشد. مديراني هم كه مدام دم از مبارزه با دلاليسم ميزنند وقتي خودشان بازيكن ميخواهند اول از همه به دلالها تلفن ميزنند. من از اينكه برخي از بازيكنان مديربرنامه دارند تعجب ميكنم كه چطور آنها راضي ميشوند اين همه زحمت در ميدان مسابقه بكشند و بعد پولشان را به يك سري ديگر بدهند. اين آدمها تاكنون به تور من نخوردهاند.
فارس: يعني ميگويي مدير برنامه خوب نيست؟
مدير برنامه براي باشگاههاي خارجي و فوتبال خارجي مفيد است اما در فوتبال ايران مدير برنامه كارايي ندارد. بازيكن بايد قوي باشد تا آويزان برخي افراد نشود براي اينكه ۲۰ يا ۳۰ ميليون تومان بيشتر بگيرد. در فوتبال ايران اينگونه است. همانطور كه گفتم فيلم است و آدمهاي الكي در آن زياد هستند آدمهايي كه بود و نبودشان فرقي نميكند ولي بايد هميشه چيزي براي سرگرمي در فوتبال باشد.
انتهاي پيام/
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]