تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845132129




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جوانان قربانيان اصلي بحران اقتصادي اروپا


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: جوانان قربانيان اصلي بحران اقتصادي اروپا
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1390/10/12 پايگاه اينترنتي پرس‌يوروپ www.presseurop.eu/fr در گزارشي درباره تاثير بحران اقتصادي اروپا بر جوانان نوشت: جوانان نخستين قربانيان بحران اقتصادي اروپا به شمار مي‌روند.

اين بحران باعث ظهور طبقه اجتماعي جديدي در اروپا شده است كه جامعه‌شناسان آن را quotation mark طبقه بي‌ثبات quotation mark مي‌نامند.

اين طبقه را جواناني تشكيل مي‌دهند كه هيچ چشم‌انداز روشني درباره اشتغال و دستيابي به يك زندگي شايسته ندارند. دولت لهستان اخيراً گزارشي درباره تمايلات جوانان اين كشور منتشر كرده و نوشته است آنها پيدا كردن شغل را به عنوان پايه و ستوني براي دستيابي به آينده‌اي روشن قلمداد مي‌كنند.

بر اساس اين گزارش جوانان هجده تا سي و چهار ساله لهستاني بيش از نيمي از افراد جوياي كار در اين كشور را تشكيل مي‌دهند و نرخ بيكاري در اين مقطع سني دو برابر بيشتر از ميانگين نرخ بيكاري در لهستان است و به حدود بيست و سه درصد مي‌رسد. بر اساس شواهدي كه از اروپاي غربي به دست آمده است، بستر اجتماعي فعاليت‌هاي جوانان به شدت با خطر روبه‌روست و خشم جوانان در حومه‌هاي پاريس، آتن، مادريد و اخيراً لندن نشانه‌هاي آشكاري از اين بحران اجتماعي هستند.

اين موضوع نشان مي‌دهد كه جوانان اصلي‌ترين قربانيان بحران اقتصادي به شمار مي‌روند.

در حال حاضر بيست مميز چهار دهم درصد از اروپايي‌هاي بين پانزده تا بيست و چهار سال همچنان بيكار هستند كه نسبت به سال دو هزار و هشت ميلادي حدود هفت درصد افزايش نشان مي‌دهد.

با اين حال، چنين آماري، ميانگين نرخ بيكاري در اروپاست و در كشوري مثل اسپانيا، نرخ بيكاري در اين مقطع سني به رقم نگران كننده چهل و دو درصد، در كشورهاي حوزه درياي بالتيك،‌يونان و اسلواكي به حدود سي درصد و در لهستان، مجارستان، ايتاليا و سوئد نيز به حدود بيست درصد رسيده است. زماني كه اين جوانان در نهايت به شغلي دست پيدا مي‌كنند، به ندرت اين مشاغل، ثابت مي‌مانند.

اسلووني و لهستان سردمدار مشاغل موقت هستند، زيرا شصت درصد حقوق‌بگيران كمتر از بيست و پنج سال قراردادهاي خود را به همين صورت امضا مي‌كنند.

در فرانسه، آلمان، سوئد، اسپانيا و پرتغال نيز اوضاع چندان بهتر نيست و اين رقم به بيش از پنجاه درصد مي‌رسد. كاهش دستمزد جوانان نيز پديده‌ ديگري است كه در اسپانيا، فرانسه و پرتغال به شدت گسترش يافته و اسپانيايي‌هاي شانزده تا نوزده ساله تنها نيمي از دستمزد يك فرد بالغ و جوانان بيست تا بيست و چهار ساله نيز حدود شصت درصد دستمزد يك فرد بالغ را دريافت مي‌كنند.

اين دستمزدهاي پايين باعث افزايش شمار كارگران فقيري مي‌شود كه به رغم اينكه داراي شغل هستند اما نمي‌توانند از پس تامين نيازهاي خود برآيند.

در روماني هفده و نه دهم درصد، در يونان سيزده و هشت دهم درصد، در اسپانيا يازده و چهار دهم درصد، در لتوني يازده و يك دهم درصد و در لهستان،‌يازده درصد افراد شاغل چنين وضعي دارند. آنچه كه تمام اين افراد را به يكديگر پيوند مي‌دهد، بي‌اطميناني نسبت به آينده است كه آنها را از هر گونه طرح‌ريزي درباره فرداي خود بازمي‌دارد.

افرادي كه در اين طبقه quotation mark بي‌ثبات quotation mark جاي مي‌گيرند،‌كساني هستند كه بين شكوفايي و فقر معلق هستند و از امنيت مادي برخوردار نيستند و همواره با تهديد فروپاشي موقعيت اجتماعي خود روبه‌رو هستند.

آنگونه كه گي استندينگ استاد علوم اقتصادي مي‌گويد، ما امروزه در اروپا شاهد تولد اين طبقه جديد هستيم كه طبقه‌اي بسيار خطرناك براي ثبات اجتماعي به شمار مي‌رود. 154/106

دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن