واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: فخر الدين صديق شريف: وقف در عرصه سينما مي تواند به كمك هنرمندان بيايد
خبرگزاري آريا- فخر الدين صديق شريف با بيان اين مطلب كه بهترين تعريف براي وقف همان صدقه جاريه است ، افزود: بنده وقف عام را بيشتر از وقف خاص مي پسندم ، چرا كه در وقف عام افراد بيشتري منتفع مي شوند ، لذا اين وقف از نظر من ارزش بيشتري دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا، وي با بيان اين كه ثواب واقف عام نيز بيشتر است ، تصريح كرد: در دهه هاي گذشته از وقف عام سوء استفاده هايي مي شد ، اما امروزه به همت سازمان اوقاف و امور خيريه اين سوء استفاده ها به حداقل كاهش يافته است.
بازيگر فيلم در چشم باد با بيان اين مطلب كه متأسفانه اطلاع رساني صحيحي به واقفان نسبت به نيازها در عرصه هاي مختلف صورت نگرفته است ، افزود: بايد نيازهاي روز جامعه اعم از اجتماعي ، ورزشي ، فرهنگي، هنري و... در كنار نيازهاي آموزشي از سوي سازمان هاي ذيربط ، سازمان هاي تبليغي ، صدا و سيما مطرح شود و همچنين سازمان اوقاف و امور خيريه نيز مي تواند با سوق دادن واقفان و خيران به سمت نيازهاي مختلف نسبت به رفع كمبودها اقدام كند.
بازيگر فيلم شوق پرواز با اشاره به اينكه اقدام خوبي كه نسبت به وقفيات آستان قدس رضوي صورت گرفته ، آن است كه بخشي از موارد وقف كه مربوط به آسياب ها و چراغ هاي روغني بوده تبديل به روشنايي فرودگاه تا حرم امام رضا (ع) شده است ، افزود: از امور وقفي متناسب با نيازهاي روز بايد بهره بگيريم همانند اقدامي كه در آستان قدس رضوي صورت گرفته است.
وي با اشاره به اينكه واقفان و خيران نيز بايد علاوه بر توجه به امور آموزشي ، به عرصه سينما نيز توجه كنند ، بيان داشت: واقفان بايد با ساخت موسساتي و قيد اين مطلب كه در اين موسسات فيلم هايي براساس موازين اخلاقي ساخته شود ، به گسترش هنر سينما كمك كنند.
وي ادامه داد: متأسفانه اينگونه تبليغ شده كه در حيطه آموزش و پرورش نيازمندي هايي وجود دارد و ثواب اخروي آن زياد است و اين در حالي است كه امروزه تأثيرگذاري سينما بيش از آموزش و پرورش و مدرسه است ، لذا اختصاص موسساتي خاص براي توليد فيلم هايي براساس آموزه هاي اسلام براي نوجوانان و جوانان بسيار موثر است.
وي با اشاره به اينكه در عرصه هاي مختلف سينمايي كمبود داريم ، افزود: واقفان بايد مكان هايي را وقف كنند كه درآمدهاي آن صرف هزينه هاي توليد فيلم و هنرمنداني شود كه از آنان حمايت نمي شود.
فخرالدين صديق شريف با بيان اين مطلب كه بايد از سوي واقفان و خيران مكان هايي براي توليدات سينمايي با نظارت افراد صالح و قابل اعتماد در نظر گرفته شود ، افزود: شناسايي هنرمندان فراموش شده و نيازمند به حمايت مالي از سوي سازمان اوقاف و امور خيريه و سوق دادن واقفان به رفع مشكلات آنان اقدام قابل توجهي خواهد بود كه براي تمامي متوليان امر علاوه بر ثواب دنيوي ، ثواب اخروي نيز در پي خواهد داشت.
وي با اشاره به اينكه هويت ايراني و اسلامي ما از طريق سينما به نوجوان و جوانان بيشتر منتقل مي شود ، ادامه داد: براي جلوگيري از گرايش جوانان و نوجوانان به الگوپذيري غربي ، بهترين راه عرصه سينما است.
بازيگر فيلم اخراجي ها اضافه كرد: با برگزاري جلسات مشترك بين سازمان اوقاف و امور خيريه و پيشكسوتان عرصه هنر و سينما مي توان مشكلات اين بخش را احصا كرد و با تدوين اساسنامه اي واقفان و خيران را به اين بخش نيز سوق داد.
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]