تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): فضاى هر ظرفى در اثر محتواى خود تنگ‏تر مى‏شود مگر ظرف دانش كه با تحصيل علوم، فضاى آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826651386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/همايش مبارزه با فساد/ دبير كارگروه تدوين آيين‌نامه‌هاي اجرايي ارتقاي سلامت اداري: بيش از‌٦٤درصدفساد اداري،رشوه است بسياري از مديران متخلف نمي‌دانند فساد چيست


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /همايش مبارزه با فساد/ دبير كارگروه تدوين آيين‌نامه‌هاي اجرايي ارتقاي سلامت اداري: بيش از‌٦٤درصدفساد اداري،رشوه است بسياري از مديران متخلف نمي‌دانند فساد چيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اقتصادي

دبير كارگروه تدوين آيين‌نامه‌هاي اجرايي ارتقاي سلامت اداري از معاونت توسعه‌ي مديريت و سرمايه‌ي انساني رياست جمهوري گفت: نظام اداري يك كشور بستر تمام فعاليت‌هاي آن كشور است و بايد اين بستر سالم باشد تا بتوان به اهداف توسعه دست يافت.

به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، دكتر رحيم متحديان طي سخناني در همايش علمي پژوهشي مبارزه با فساد كه از سوي سازمان بازرسي كل كشور برگزار شد، با بيان اين مطلب تصريح كرد: جايگاه كشور ما در سال ‌٢٠٠٨ بر اساس رتبه‌بندي سازمان جهاني TI در بخش سلامت نظام اداري از بين ‌١٨٠ كشور، ‌١٤١ بوده است كه اين جايگاه نشان مي‌دهد ما نسبت به سال‌هاي قبل تنزل داشته‌ايم.

وي با بيان اين‌كه نمره‌ي ايران در بعد سلامت در نظام اداري از يك تا ‌١٠، نمره ‌٣/٢ بوده است، افزود: ما از لحاظ سلامت در نظام اداري طي سه سال گذشته چندين پله سقوط كرده‌ايم.

اين مدرس دانشگاه با اشاره به اين‌كه ايران در آستانه‌ي تحول اقتصادي و تحول مديريتي قرار دارد، اظهار كرد: ما بايد نظام اداري را سالم كنيم تا اين دو تحول به نحو مطلوبي اتفاق بيافتد.

متحديان، سند چشم‌انداز ‌٢٠ ساله‌ي كشور فرمان ‌٨ ماده‌اي مقام معظم رهبري، بندهاي ‌١٤ و ‌١٦ سياست‌هاي كلي برنامه پنجم توسعه‌ي كشور، قانون مديريت خدمات كشوري، قانون ارتقاي سلامت اداري و مقابله با فساد، برنامه ارتقاي سلامت اداري و مقابله با فساد مصوبه‌ي هيات وزيران و آيين‌نامه پيش‌گيري و مبارزه با رشوه در دستگاه‌هاي اداري را مبناي قانوني ارتقاي سلامت نظام اداري در كشور برشمرد و افزود: بيش از ‌٦٤ درصد فساد اداري، رشوه است.

وي با بيان اين‌كه فساد اداري محدود به كشور ما نيست و در همه جاي دنيا سابقه‌ي تاريخي دارد، گفت: شيوع و گسترش فساد در نقاط مختلف دنيا متفاوت است. فساد اداري عبارت است از استفاده از قدرت عمومي براي كسب منافع خصوصي يا به عبارت ديگر مي‌توان گفت كه فساد اداري برابر است با انحصار قدرت منهاي شفافيت و پاسخگويي.

دبير كارگروه تدوين آيين‌نامه‌هاي اجرايي ارتقاي سلامت اداري ادامه داد: بسياري از مديراني كه دچار تخلف مي‌شوند و تخلف آنها منتهي به فساد مي‌شود نمي‌دانند كه اساسا فساد چيست.

وي درباره مصاديق حقوقي فساد گفت: ارتشاء، اختلاس، تباني در انجام معاملات، اخذ پورسانت و هدايا، پرداخت و دريافت ناموجه در داوري و مشاوره و مواردي از اين دست، مصاديق حقوقي فساد هستند.

اين مدرس دانشگاه در پايان اظهار كرد: رويكرد ما در دولت اين است كه عوامل و كانون‌هاي فساد از جمله اعمال نفوذ، معامله، خستگي و سردرگمي، بي‌عدالتي، فرار از قانون و رشوه را بشناسيم، آنها را اولويت‌بندي كنيم و سپس در جهت اصلاح آن گام برداريم.

شنبه|ا|17|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 234]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن