تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828762012




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استيو جابز ميكل آنژ زمان بود/ ورود اولين تبلت گوگل به بازار در سال 2012


واضح آرشیو وب فارسی:فاوا نیوز: استيو جابز "ميكل آنژ" زمان بود/ ورود اولين تبلت گوگل به بازار در سال 2012
فاوانيوز : اريك اشميت، رئيس هيئت مديره گوگل در مصاحبه با يك روزنامه ايتاليايي از استيو جابز به عنوان "ميكل آنژ" زمان ياد كرد و اظهار داشت كه اولين تبلت شركت مانتين ويوو با هدف رقابت با اپل ظرف شش ماه آينده وارد بازار مي شود.

به گزارش مهر، "اريك امرسون اشميت" كه به مدت 10 سال از 2001 تا 2011 مديراجرايي گوگل بود درحال حاضر به عنوان رئيس هيئت مديره اين شركت مشغول به كار است.

وي در گفتگويي كه با روزنامه ايتاليايي "كورييره دلا سرا" انجام داد اظهار داشت كه تا اواسط سال 2012 اولين تبلت گوگل با عنوان "نكسوس تبلت" وارد بازار مي شود.

هرچند اشميت جزئياتي در خصوص ويژگيهاي اين تبلت ارائه نكرد اما احتمال مي رود كه اولين لوح- رايانه گوگل برپايه سيستم عامل "آندروئيد نان بستني 4.1" باشد كه قرار است در نخستين ماههاي سال آينده عرضه شود.

در ادامه مشروح اين مصاحبه را مي خوانيد:

نوآوري، فرصتهاي ويژه اي را به ما ارائه مي كند اما مشكلاتي هم به وجود مي آورد، از حريم خصوصي تا پستهاي شغلي كه به واسطه اتوماسيون از بين مي روند. زماني، رشد سرويسهاي جديد به خاطر نوآوري جذاب بود اما نتايج تحقيق اخيري كه "ام. آي. تي" انجام داده است نشان مي دهد كه امروز ديگر اينگونه نيست. آيا محدوديتي در اين فرايند "نابودي سازنده" وجود ندارد؟

سئوال بسيار خوبي پرسيديد. هرچند برپايه يك پيشداوري منفي است. اما من قصد دارم پاسخ شما را با يك پيشداوري مثبت بدهم. كاپيتاليسم (نظام سرمايه داري) مكانيزم منحصربفردي است كه توانايي بهتر كردن مفهوم زندگي در جوامع را نشان مي دهد. همچنين فرايندي است كه رنجهايي هم را سبب مي شود. به همين علت جامعه با ابزارهايي چون يارانه هاي بيكاري به دنبال كاهش دادن اين رنجها است. اين ها قوانين اجتناب ناپذير بازار جهاني هستند. اما سختيهايي كه اروپا با آنها درگير است به دليل دشواريهاي ناشي از سازگار شدن با اين حقيقت جديد است.

رقابت سختي ميان غرب و آسيا و همچنين در آمريكا ميان گوگل و اپل وجود دارد. آيا به اعتقاد شما رقابت ميان آندروئيد و "آي- فن" به خشونت كشيده خواهد شد؟

همانطور كه گفتم اينها قوانين بازار هستند كه همگي براي مصرف كنندگان مزيت به شمار مي روند. نمي دانم در اروپا اوضاع چگونه است اما در آمريكا به خاطر اين مبارزه فعال، امروز ديگر مي توان با 100 دلار بهترين تلفنهاي همراه هوشمند را خريد.

برپايه برخي شايعات آندروئيد درحال آماده سازي يك دستيار صوتي است كه توانايي پاسخگويي به سئوالات كاربر را دارد. اين سيستم درست مشابه سيستم "سيري" است كه در نسخه جديد "آي- فن" به كار رفته است. آيا اين خبر صحت دارد؟

سئوال شما كمي عجيب است. درحقيقت، ما از مدتها قبل بهترين نرم افزار ترجمه صوتي را در اختيار داريم و بنابراين هميشه مي توانيم از آن براي انجام كارهايي مشابه "سيري" استفاده كنيم. البته از محصولات آينده كه هنوز اعلام رسمي نشده اند حرف نمي زنم. اما اين فناوري درحال حاضر وجود دارد و ما نبايد آن را توسعه دهيم. ببينيم چه مي شود. همانطور كه گفتم استفاده از اين فناوري بستگي به بازار و نوآوري دارد. مردم شگفت زده مي مانند چون ما عادت داريم در هر سال به همان كارهايي كه مي خواهيم در همان سال انجام دهيم فكر كنيم.

آيا نوآوري بدون محدوديت، مدل گوگل است؟ درحقيقت، خود شما اظهار داشتيد كه يكي از نقاط قوت شركت شما نبودن يك هدف از پيش تعيين شده در تحقيقاتي است كه انجام مي دهيد.

بديهي است كه با هرج و مرج نمي توان به هيچ سويي حركت كرد اما اگر به طور مركزي برنامه ريزي كني هرگز چيز جديد خلق نمي كني. براي ما آزادي عمل از ارجحيت بيشتري نسبت به سلسله مراتب برخوردار است. اين درحالي است كه شركتهاي اروپا، قاره اي كه پيوند بيشتري با مدلهاي قديمي مديريت دارد مدل بالا به پايين را انتخاب مي كنند و "رئيس! رئيس!" چيزي است هميشه در اين شركتها شنيده مي شود. اما اگر تنها بر روي اين سلسله مراتب سخت حساب كنيد خلاقيت را نابود مي كنيد.

از Google X (لابراتوار سري گوگل) چه چيزي مي توانيم انتظار داشته باشيم؟ به تازگي روزنامه نيويورك تايمز از "روياهاي ممنوعه اي" حرف زده است كه در اين لابراتوار درحال تبديل شدن به واقعيت هستند.

مقاله اي كه نيويورك تايمز نوشته بود برپايه اخبار درز كرده اي است كه ما درباره آنها تفسير نمي كنيم. بهرحال مهمترين چيزي كه مي توانيم درباره كاري كه در "گوگل ايكس" انجام مي شود بگوييم خودرويي است كه مي تواند به تنهايي رانندگي كند.

آيا اين خودرو را به زودي در بازار خواهيم ديد؟

قبل از اينكه شما بتوانيد با خيال راحت روي صندلي عقب بنشينيد و خودرو به تنهايي در صندلي جلو رانندگي كند به سالها زمان شايد حتي به يك دهه نياز داريم. درحال حاضر شخصاً منتطر يك راننده خودكار هستم. به طوريكه شما بر روي صندلي راننده بنشينيد و خودرو به شما بگويد كه بهتر است چكار كنيد.

اينترنت درحال تغيير دادن تلويزيون است و يوتيوب با به روزرسانيهاي اخيري كه انجام داده است به نظر مي رسد قصد دارد در اين پديده پيش از همه باشد. استراتژي جديد شركت شما در اين خصوص چيست؟

يوتيوب درآمدزا تر خواهد شد چون آگهي هاي بيشتري خواهد داشت. اما اين آگهي ها مثل تبليغات تلويزيوني نخواهند بود. درحقيقت، مدل تجاري يوتيوب متفاوت است. اين سرويس به مردم كمك مي كند با محتواهايي كه توليد و به طور مستقل روي اينترنت توزيع مي كنند پول به دست بياورند. همچنين ما درحال ايجاد يك سري كانال بر روي وب هستيم. اين حقيقت دارد كه مردم اغلب ترجيح مي دهند كانالهاي روي اينترنت را به جاي كانالهاي تلويزيوني تماشا كنند.

استيو جابز يكي از بهترين دوستان شما بود. باوجود اين، ميان گوگل و اپل هميشه رقابت سختي در پيش بوده است. چرا؟

استيو جابز، ميكل آنژ زمان ما بود. دوست من و يك شخصيت منحصربفرد كه قادر بود خلاقيت و نبوغ آينده نگري را با توانايي ويژه مهندسي تركيب كند. به دفعات افرادي پيدا مي شوند كه يا نبوغ دارند يا توانايي ويژه مهندسي. اما به ندرت كسي را مي بيني كه هر دوي آنها را با هم داشته باشد. استيو پتانسيل انقلابي تبلتها را فهميد و محصولي ويژه مثل "آي- پد" را ايجاد كرد. اما شركتهاي ما با هم رقابت مي كنند و همديگر را به چالش مي كشند. ما ظرف شش ماه آينده يك تبلت با كيفيت بسيار بالا را به بازار عرضه مي كنيم. هم اكنون نيز در دنياي ارتباطات موبايل و بازار تلفنهاي همراه هوشمند رقابت سختي را ميان اپل و آندروئيد گوگل مي بينيد. اين همان كاپيتاليسم است.

يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فاوا نیوز]
[مشاهده در: www.favanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 279]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن