واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عضو هيات مديره شركت ملي نفت ايران: قرارداد افزايش توليد صيانتي از پارس جنوبي، فردا امضا ميشود
طرح تحقيقاتي بهبود توليد با كاربرد فناوريهاي لازم به منظورافزايش توليد صيانتي از ميدان پارس جنوبي، فردا به امضا خواهد رسيد.
ايلنا: عضو هيات مديره شركت ملي نفت ايران از امضاي يك قرارداد مهم بين شركت نفت و گاز پارس و پژوهشكده ازدياد برداشت مخازن نفت و گاز به منظور افزايش توليد صيانتي از ميدان پارس جنوبي خبر داد.
به گزارش ايلنا، محمد علي عمادي گفت: طرح تحقيقاتي بهبود توليد با كاربرد فناوريهاي لازم به منظورافزايش توليد صيانتي از ميدان پارس جنوبي، فردا به امضا خواهد رسيد.
وي افزود: با توجه به مشترك بودن ميدان پارس جنوبي «طرح تحقيقاتي بهبود توليد با كاربرد فناوريهاي لازم در افزايش توليد صيانتي از ميدان پارس جنوبي» با هدف رسيدن به توليد بهينه گاز و ميعانات گازي در قالب ۳ فعاليت كلان؛ مشخصه سازي مخزن، ارتقا روشهاي پيش بيني عملكرد مخزن و برنامه ريزي و بهينه سازي توليد با ملاحظات و افزايش ضريب بازيافت گاز و ميعانات برنامه ريزي شده است.
عمادي كه با پايگاه اطلاع رساني شركت ملي نفت ايران سخن ميگفت افزود: تفاهم نامه طرح تحقيقاتي بهبود توليد با كاربرد فناوريهاي لازم در افزايش توليد صيانتي از ميدان پارس جنوبي «در يك برنامه زماني ۵ ساله (و در صورت لزوم قابل تمديد) بين شركت نفت و گاز پارس و پژوهشكده ازدياد و برداشت از مخازن نفت و گاز با هدف دستيابي به اهداف طرح فوق امضا خواهد شد.
وي به ساختار اجرايي» طرح تحقيقاتي بهبود توليد با كاربد فناوريهاي لازم در افزايش توليد صيانتي از ميدان پارس جنوبي «اشاره كرد و گفت: كميته راهبردي، به منظور سياست گذاري و جهت دهي به فعاليتهاي پژوهشي در اين حوزه و همچنين تصويب طرحهاي تاييد شده در كميته تخصصي است.
مدير پژوهش و فناوري شركت ملي نفت ايران، افزود: كميته راهبري متشكل از كارشناسان و مديران ارشد شركت نفت و گاز پارس و پژوهش و فناوري شركت نفت ملي نفت ايران و در صورت لزوم ساير مراكز پژوهش و فناوري كشور تشكيل ميشود.
عمادي اظهار كرد: كميته تخصصي، با هدف طرح مشكلات توليد، بررسيهاي پيشنهادهاي ارائه شده، نظارت و كنترل كيفيت پروژههاي جاري، بررسي نتايج حاصل از اجراي پروژهها ي خاتمه يافته، پايش نتايج حاصل از پروژههاي مرتبط با طرح نشستهاي مستمر و مشترك برگزار خواهد شد.
وي در ادامه افزود: كميته تخصصي متشكل از نمايندگان واحدها پژوهش و فناوري، فني و عملياتي شركت نفت و گاز پارس، پژوهشكده ازدياد و برداشت از مخازن نفت و گاز، متخصصان موسسات پژوهشس و دانشگاهي داخل و خارج، شركتاي دانش بنيان، پاركهاي فناوري و مهندسين مشاور است.
عضو هيات مديره شركت ملي نفت با بيان اينكه كميتههاي راهبري و تخصصي به حمايت از پيشبرد اصولي طرح فوق تشكيل شده است، گفت: توليد صيانتي از يك مخزن بر مبناي مديريت صحيح مخزن در برداشت از منابع هيدروكربوري استوار است.
عمادي اظهار كرد: مديريت مخزن يك فرآيند پويا به منظور راهبري مجموعه فعاليتهاي است كه از كشف يك مخزن تا پايان عمر ان با اهداف افزايش ضريب بازيافت، افزايش ارزش فعلي خالص (NPV) يك پروژه انجام ميشود.
پايان پيام
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 195]