واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبير دومين جشنواره ملي رسانههاي سلامت: با فرهنگ سازي صحيح، نظام سلامت واكسينه ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
دبير دومين جشنواره ملي رسانههاي سلامت ضمن بيان اينكه با فرهنگ سازي صحيح، نظام سلامت واكسينه ميشود، اظهار كرد: بيترديد هم افزايي و هم گرايي دستگاهها با رسانهها، ضرباهنگ رشد و توسعه را تندتر خواهد كرد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، امير حسين اسدي افزود: رسانهها در شكل سنتي و مدرن خود همواره كوشيدهاند با خلق فضاهاي جذاب و محيطهاي تعاملي و در قالب پيامهاي مستقيم و غيرمستقيم، سطح زندگي مخاطب خود را در تمامي وجوه افزايش دهند؛ اما تعهد رسانهاي ايجاب ميكند كه با انتخاب محتواي برجسته و هم سو با سياستهاي كلان، دستگاههاي ذيربط را براي رسيدن به جايگاه اول منطقه و داشتن سالمترين مردم خاورميانه ياري كند.
وي با بيان اينكه دومين تجربه جشنواره ملي رسانه سلامت، با هدف بسيج تمامي منابع و ظرفيتهاي بخش دولتي و خصوصي، براي نگاه سلامت محور، كليدي مجدد خورد، گفت: جريان سازي و بسترسازي براي توسعه و محتواي منطبق بر پيشگيري به جاي درمان و ترويج شيوه زندگي سالم در بهترين قالب و ساختار، در ارزيابي رسانه هاي ديداري، شنيداري، ديجيتال و آثار حوزه پژوهش و فرهنگ سازي مدنظر گروه كارشناسي قرار گرفته است.
دبير دومين جشنواره ملي رسانههاي سلامت، اضافه كرد: «شيوه زندگي سالم،كليد سعادت» شعار محوري دومين جشنواره ملي رسانههاي سلامت، در كنار رعايت تمامي معيارهاي ساختاري، فني و هنري موتلفههاي ارزيابي را رقم زد.
اسدي با اشاره به اينكه دبيرخانه جشنواره در بخشهاي ديداري، شنيداري، ديجيتال و فرهنگ سازي و پژوهش نزديك به 700 اثر را دريافت نمود، اظهار كرد: كميته داوران در چهار بخش تخصصي فرهنگ سازي و پژوهش، بخش ديداري، شنيداري و رسانههاي ديجيتال آثار راه يافته به مرحلهي نهايي را ارزيابي نمودند.
وي درباره نقش فرهنگ سازي و پژوهش در نظام سلامت تاكيد كرد: پژوهش، دالان فناوري را در راه تجاري سازي يافتههاي پژوهشهاي انجام شده طي نموده و محصولي با قابليت استفاده جامعه تهيه مي نمايد، محصولي كه خواهد توانست با فرهنگسازي جامعه، نظام سلامت ما را واكسينه نمايد و چه پژوهش و فناوري، گرانبهاتر از فناوريهاي پيشگيري محور كه به سالم ماندن انسان، كمك مينمايد.
اسدي افزود: كميته داوران پس از واكاوي آثار رسيده از ميان 25 اثر راه يافته به مرحله نهايي، تعداد 8 اثر را به عنوان آثار بخش فرهنگ سازي و پژوهش برگزيده دانست.
دبير دومين جشنواره ملي رسانههاي سلامت همچنين با بيان اينكه 63 داوطلب ارزيابي در قالبهاي فيلم كوتاه، سينمايي، مستند، تله فيلم، پويانمايي، نماهنگ، گفتگو محور و گزارش خبري از بين 250 اثر رسيده به دبيرخانه به مرحله نهايي راه يافتند و پس از بررسي كامل محتوايي – فني آثار، تعداد 20 اثر به عنوان برگزيدگان نهايي بخش ديداري انتخاب شدند، اظهار كرد: هدف گذاري شفاف، انتخاب بهترين قالب براي ايده مورد نظر، بهره مندي از مولفههاي تاثيرگذاري در وجوه فني و پرداخت هنرمندانه با در نظر گرفتن حوزه مخاطب شاخص هاي اصلي در معرفي اثر برگزيده بوده است.
به گفته اسدي، در بخش شنيداري از ميان 210 اثر داوطلب، 51 اثر به تاييد كارشناسان رسيد و در ساختارهاي متعدد و متنوع از شبكههاي راديويي سراسر كشور و مراكز استانها به مرحله نهايي راه يافتند و كميته داوران پس از بررسي كامل محتوايي – فني آثار، تعداد 14 اثر را به عنوان برگزيده نهايي انتخاب نمود.
وي اضافه كرد: هيئت داوران جشنواره پس از بررسي و ارزيابي كليه آثار رسيده به جشنواره در بخش رسانههاي ديجيتال و با عنايت به كميت محدود آثار ارسالي، توجه خود را به رعايت حداقلهاي كيفي شاخصهاي داوري معطوف نمود تا از پس نگاهي كيفي گرا و مبتني بر اولويتهاي بهداشت و سلامت جامعه آثاري، توجه ويژهاي به رشد افزون توليد رسانههاي ديجيتال در عرصهي سلامت داشته باشد.
اسدي اضافه كرد: هيئت داوران پس از بررسي تعداد 150 اثر ارسالي به دبيرخانه، تعداد 25 اثر را شايسته راهيابي به مرحله نهايي دانست و پس از بررسي كامل محتوايي – فني آثار، تعداد 18 اثر را به عنوان برگزيده نهايي انتخاب كرد.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|11|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]