واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نماينده مردم گيلان در مجلس خبرگان رهبري: دفاعمقدس پشتوانه ديني و عقلي دارد در صورت انتقال نيافتن مفاهيم اثري از دفاع مقدس باقي نميماند
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: فرهنگ و حماسه
نماينده مردم گيلان در مجلس خبرگان رهبري خواستار نگارش رمان و داستانهاي جذاب براساس زندگينامه و وصيتنامه شهدا شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر- حجتالاسلام والمسلمين دكتر رضا رمضاني گيلاني در بازديد از بنياد جفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس گيلان، ضمن طرح اين موضوع كه بخش داستان در حوزه دفاع مقدس طرفداران زيادي در جامعه دارد گفت: با نگارش داستانهاي خوب از زندگينامه شهدا ميتوان نسل جديد را با آنها بيشتر آشنا كرد.
وي چاپ زندگينامه شهدا در قشرهاي مختلف جامعه را داراي اثرات مفيد بسياري ارزيابي كرده و افزود: اگر ما مثلا كتابي به خانواده يك شهيد دانش آموز هديه بدهيم كه در آن، زندگينامه همه شهداي دانشآموز گردآوري شده باشد هم براي آن خانواده و هم ساير دانشآموزان اثر خوبي دارد.
وي در ادامه سخنانش از استقبال كمنظير خارجيها از نمايشگاه دفاع مقدس در شهر وين خبر داد و گفت: دفاع از ميهن و استقلالطلبي در همه فرهنگها قداست دارد و در كشورهاي ديگر هم به رزمندگان خود و به كسانيكه در اين راه جان خود را تقديم كردهاند بسيار احترام ميگذارند.
حجتالاسلام رمضاني گيلاني افزود: بحث دفاع مقدس در مكتب ما، هم پشتوانه ديني دارد و هم پشتوانه عقلي (برخلاف آنچه برخي مي گويند جنبه عقلي ندارد) لذا اگر مفاهيم اين حوزه به خوبي به نسل امروز منتقل شود قطعا بسياري، از آن استقبال مي كنند.
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: در شهدايمان نمونههاي بسيار خوبي داريم و بزرگاني مانند شهيد خوش سيرت و شهيد املاكي و در اين اواخر مصطفي زماني كه تا آخرين روزهاي زندگياش براي تلاش در راه آرمانهاي انقلاب بيقرار بود. خوب است يك سي دي از زندگينامه ايشان براي آگاهي نسل امروز تهيه شود.
رئيس مركز اسلامي امام علي (ع) وين همچنين با تاكيد بر ساخت موزههاي دفاع مقدس افزود: موزههاي دفاع مقدس ما ميتوانند بهترين و منحصر به فردترين موزههاي جهان باشند. ما از طريق موزه بايد مفاهيم دفاع مقدس را به جوانانمان انتقال دهيم و در غير اين صورت براي نسلهاي آتي، اثري از دفاع مقدس باقي نخواهند ماند.
حجتالاسلام رمضاني گيلاني در پايان ضمن تشكر از زحمات دستاندركاران بنياد بر آمادگي خود براي هرگونه مساعدت و همكاري در حوزه دفاع مقدس تاكيد كرد.
در ابتداي اين نشست، مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان گيلان به ارائه گزارش مختصري از فعاليت هاي بنياد در حوزه هاي مختلف هنري، ادبيات و ... پرداخت.
سرهنگ پاسدار رسول جلايي انتشار حدود 10 عنوان كتاب در زمينههاي داستان و شعر دفاع مقدس را از جمله اقدامات بنياد برشمرد و افزود: چندين لوح فشرده هم از زندگينامه شهداي والامقام گيلاني و نيز زندگينامه (حاج جوشن) ساخته شده كه به همراه نرمافزار جامع حماسه سازان روايتگر حماسه گيل مردان در عرصه دفاع مقدس هستند.
وي با اشاره به ساخت دو فيلم كوتاه درباره عملياتهاي نصر 4 و حماسه سوم خرداد، از اجراي بيش از چهار تئاتر دفاع مقدس در مركز و برخي شهرستانهاي استان توسط بنياد خبر داد.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]