واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: توسعه بخش تعاون از بارزترين مشخصه هاي بودجه است
حسن پور موافق لايحه بودجه 88؛تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: نماينده سيرجان به عنوان هشتمين موافق لايحه بودجه 88 گفت : توسعه بخش تعاون يكي از بارزترين ويژگيهاي بودجه سال آينده دولت است.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "حسن پور" با اشاره به نامگذاري دهه چهارم از سوي مقام معظم رهبري به عنوان دهه پيشرفت و عدالت اظهار داشت: هرچند بودجه 88 دولت بر اين هدف صحه گذاشته اما اين بدان معنا نيست كه بودجه بيچون و چرا خوب است.
نماينده سيرجان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: لايحه بودجه 88 در تداوم قوانين بودجه سال هاي اخير دولت و در چارچوب سند 20 ساله، قانون اجرايي سياستهاي كلي اصل 44، اسناد بخشي و فرابخشي برنامه چهارم توسعه و برنامههاي دولت نهم تهيه و تدوين شده است.
حسنپور افزود: در اين بودجه حداكثر تلاشها شده تا ضمن افزايش رشد اقتصادي و بهبود رفاه اجتماعي، نقش دولت در راستاي عدالت اجتماعي و عادلانه توزيع درآمد و ثروت از طريق طرح تحول اقتصادي و محدوديت كردن رشد هزينههاي اعتباري مدنظر قرار گيرد.
به گفته اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي، تاكيد بر توانمندسازي، حمايت از اقشار محروم، توسعه علوم و فناوري جديد از ويژگيهاي لايحه بودجه 88 دولت است.
شهبازي جهتگيريهاي بودجه را مدنظر قرار داد و گفت: اين بودجه در راستاي خود اتكايي در توليد، فعال كردن ظرفيتهاي اقتصاد و توليد براي صادرات، توزيع عادلانه ثروت، تمركز زدايي، ايجاد اشتغال، محروميت زدايي، رفع تبعيض، ارتقاء قدرت خريد و رفاه اجتماعي مردم تهيه شده است.
نماينده سيرجان خاطرنشان كرد: تداوم فرآيند اصلاح نظام بودجه ريزي و اصلاح سند بودجه ، شفافسازي منابع و مصارف و همچنين افزايش اختيارات دستگاههاي اجرايي در تنظيم بودجه پيشنهادي، رعايت صرفهجويي، تاكيد بر اتمام طرحهاي نيمه تمام با هدف افزايش توليد كالا و خدمات ، اولويت دادن به طرحهاي مهم سال 88 و خودداري از پذيرش طرحهاي جديد، تداوم خصوصيسازي و واگذاري فعاليتهاي اقتصادي بر اساس قانون اصل 44 و فراهم كردن تسهيلات لازم براي كوچك كردن حجم دولت ، پرهيز از انجام امور تصديگري غيرضروري، ايجاد خود اتكايي براي مناطق مستضعف و توسعه بخش تعاون از ديگر جهتگيري اصلي لايحه بودجه 88 به شمار ميروند.
اين نماينده موافق با لايحه بودجه 88 دولت در بخش ديگري از اظهارات خود به موارد خاص مندرج در بودجه اشاره كرد و گفت: سهم نفت و مجموعه منابع نفتي در حالي نسبت به گذشته 23 درصد كاهش نشان ميدهد كه اين اقدام با توجه به سند چشمانداز و توصيه به كاهش وابستگي به نفت تا سال 1404 بوده كه بايد به صفر برسد.
حسنپور افزود: اين كاهش در شرايطي رخ داده كه خوشبختانه وضعيت اقتصاد جهاني و كاهش قيمت نفت منجر شد تا به اين فكر باشيم كه درصد كمتري از بودجه به درآمدهاي نفتي اختصاص يابد.
وي در خاتمه گفت: از سوي ديگر بر اساس نظام مديريت كشوري در سال 88، هم به كارمندان و هم به بازنشستگان توجه شده است و اين در حالي است كه اجراي اصل 44 و ادامه واگذاريها نيز مدنظر قرار گرفته است.
انتهاي پيام//
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]