واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي:تبليغات ديني بايد از ديوار خانهها عبور كند
خبرگزاري فارس: مدير كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي گفت: تبليغات ديني بايد از ديوار خانهها عبور كند.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، حجتالاسلام حميد عظيمي عصر امروز در نشست مشترك روساي ادارات تبليغات اسلامي با مديران و مسئولان صدا و سيماي استان طي سخناني بر ضرورت تبليغ ديني تاكيد كرد و اظهار داشت: بايد متوليان فرهنگي به جز تبليغات ديني چهره به چهره از رسانه ملي به عنوان رسانه بيمرز كه از ديوارها نيز عبور ميكند استفاده مطلوب كرده و براي ترويج دين و معارف اسلامي بهره گيرند.
وي هدف از اين نشست مشترك را برداشتن گامهاي موثرتر در حوزه فرهنگ دين و تقويت حضور بحثهاي مذهبي در رسانه ملي عنوان كرد و گفت: اگر اكنون كاري انجام ندهيم اين قتل عام ادامه يافته و طيف وسيعتري از جوانان و خانوادهها را تهديد ميكند.
مدير كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي در ادامه با ارائه گزارشي از فعاليتهاي صورت گرفته افزود: اعزام يك هزار و 300 روحاني و مبلغ در طول ماههاي مبارك رمضان و محرمالحرام و تبليغ چهره به چهره دين و رفع شبهات بخشي از فعاليتهاي صورت گرفته بوده است، اما به دليل مخاطب گسترده رسانه گروهي و بيمرز بودن آن استفاده به نحو احسن از آن در تبليغ دين امري ضروري و اجتنابناپذير است.
عظيمي ادامه داد: كساني كه در سازمان تبليغات اسلامي فعاليت ميكنند نه بر حسب وظيفه اداري بلكه بايد براساس تكليف ديني و مسئول بودن در پيشگاه حقتعالي كار كنند چرا كه احساس مسئوليت در برابر خدا بسيار ارزندهتر از چارچوبهاي ديگر است.
وي با تاكيد بر فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص حركت به سوي فرهنگ ديني گفت: رهبر فرزانه انقلاب وقتي از قتلعام فرهنگي سخن ميگويند وظيفه متوليان امور ديني و فرهنگي بسيار خطيرتر و حساستر ميشود.
مدير كل صدا و سيماي مركز آذربايجان شرقي نيز در اين نشست ضمن تاكيد بر تداوم همكاري با اين اداره افزود: بايد هنرمندانه در طرح مولفههاي ديني تلاش كنيم و منتظر نباشيم مخاطب به دنبال ما بيايد بلكه با شناخت دقيق از ويژگيهاي استان و نيازسنجيهاي علمي برنامههاي ديني و قرآني مناسبي تدارك ببينيم.
علي نواداد افزود: با توجه به اينكه هزار و 700 كانال به صورت آزاد توسط ايران دريافت ميشود و همجواري با كشورهاي ديگر و تاثير فرهنگي كانالهاي خارجي هم انكارناپذير است، دقت، سرعت و برنامهريزي همچنين استفاده از افراد متخصص و متعهد در اولويت كاري قرار دارد.
وي تصريح كرد: همانگونه كه دشمنان اسلام از ابزار نوين ارتباطي همانند اينترنت و ساير رسانههاي گروهي براي تخريب دين اسلام تلاش ميكنند ما هم بايد از اين ابزار براي تبليغ ديني استفاده كنيم.
انتهاي پيام/ش10
يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]