واضح آرشیو وب فارسی:حيات: شهردار تهران :مرز تفكيك زباله تر و خشك به 1000 تن رسيده است
تهران - حيات
شهردار تهران گفت: امروز در تهران مرز تفكيك زباله تر و خشك به هزار تن رسيده است و اين براي تهراني كه تاكنون هيچ سازوكاري در اين زمينه نداشته رقم قابل قبولي است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي حيات، محمدباقر قاليباف ظهر امروز(دوشنبه) در مراسم تجليل از 30 شخصيت برتر زيست محيطي افزود: پارادايمي كه امروز در شهرداري تهران مورد توجه است و اقدامات شخص براساس آن تعريف مي شود پارادايم توسعه پايدار شهري است و هيچ نگاهي در تهران بدون مدنظر قراردادن اين موضوع انجام نمي شود.
وي ادامه داد: امروز در سند چشم اندازي كه براي تهران در برنامه 5 ساله تهيه شده موضوع زيست محيطي به صورت ويژه مدنظر قرارگرفته است، برهمين اساس در مجلس شوراي اسلامي هيچ طرحي بدون مطالعه و پيوست زيست محيطي انجام نمي شود.
قاليباف خاطرنشان كرد: در مجموعه شهرداري تصميمات زيادي دررابطه با حفظ محيط زيست انجام شده كه از جمله آن انجام پروژه هاي خدماتي و عمراني با درنظر گرفتن تاثيرات فرهنگي و اجتماعي پاكسازي كهريزك است.
قاليباف با بيان اين كه زندگي در مركزشهر كشته شده است ، گفت : مناطق 11 و 12 تهران در روز 5/2 ميليون نفر جمعيت دارند و شب ها فقط 250 هزار نفر در آن سكونت دارند و اين يعني در مركز شهر زندگي كشته شده است و سعي داريم تا زندگي را در قلب شهر احيا كنيم و در طرح جامع و تفضيلي نيز اين موضوع مورد توجه قرار گرفته است .
شهردار پايتخت با تاكيد بر اين كه بايد حقوق پياده بر سواره ارجح باشد ، افزود : با اطمينان مي گويم كه جلوي گسترش شهر را گرفته ايم و در طرح جامع خط تراز و كالبد شهر به ويژه در شمال شهر مشخص شده است و شهر در كنترل است و اگر هم در جايي خطايي مي شود برخورد مي كنيم و در حال حاضر نيز حتي ساختمان هايي كه 30 درصد آن ساخته شده تخريب شده است .
وي خاطر نشان كرد : در جنوب تهران و اتوبان آزادگان به سمت جنوب ساخت و ساز بي رويه ادامه دارد چون محدوده شهر معلوم نيست و بارها گفته ايم كه محدوده اين بخش را مشخص كنيد نه اين كه بگوييد جزو تهران نيست و مثلا روستايي است جدا از تهران كه جداگانه مجوز ساخت مي دهد ، چراكه همه مشكلات زيست محيطي ، اجتماعي ، امنيتي و سياسي اين محدوده ها بر تهران تاثير مستقيم دارد .
قاليباف اطمينان داد كه مجموعه مديريت شهري دغدغه محيط زيست را دارد و هرگز مسائل نسل آينده را فداي مسائل زودگذر در توسعه شهري نمي كنيم و شهر را به پول نمي فروشيم و در اين راه به كمك همه نخبگان نيازمنديم .
وي گفت: محلي كه 40 سال زباله در آنجا به بدترين شكل ممكن دفع مي شد و يكي از معضلات زيست محيطي به شمار مي رفت اكنون شش ماه است كه ديگر هيچ زباله اي در آنجا دفع نمي شود.
شهردار تهران تصريح كرد: امروز در تهران مرز تفكيك زباله تر و خشك به هزار تن رسيده است و اين براي تهراني كه تاكنون هيچ سازوكاري در اين زمينه نداشته رقم قابل قبولي است.
وي با اشاره به توسعه حمل و نقل عمومي در تهران گفت: برخي از افراد در احداث خطوط بي آر تي عنوان مي كنند كه چرا بايد از خطوط شخصي خودروها زده و به خطوط عمومي اضافه كنيم، ولي اين افراد بايد بدانند كه حق چنين اظهارنظري را ندارند.
وي تصريح كرد: اگر خطوط مترو در تهران به 217 كيلومتر برسد شهرداري محدوديت هاي جدي براي جلوگيري از ورود خودروهاي شخصي به تهران اعمال خواهد كرد.
قاليباف ، اقدامات شهرداري در حوزه IT را بسيار قابل قبول عنوان كرد و افزود : در سه سال گذشته شهرداري هيچ جايگاهي دراين حوزه نداشت و امروز در بررسي كه دولت انجام داد شهرداري تهران در ميان همه دستگاه هاي دولتي و غير دولتي در سال گذشته به عنوان اولين حوزه در موضوع انفورماتيك معرفي شد كه اين مساله نشان دهنده توجه شهرداري به شهر الكترونيك و كاهش تقاضي سفر ، حمل و نقل و آلودگي هواست .
شهردار تهران تصريح كرد : شهرداري تهران اين قابليت را فراهم كرده است تا در پايان برنامه 5 ساله ، تهران درحوزه انفورماتيك و شهر مجازي كه بيش از 60 جلد كتاب براي آن تهيه شده است ، فعاليت كند و در اين حوزه تهران و شهروندان تهراني بتوانند با شهرهاي بزرگ دنيا رقابت كنند و تهران كه امروز جايگاه قابل قبولي در اين حوزه ندارد ، بتواند جزو 20 شهر بزرگ دنيا باشد .
قاليباف ادامه داد : در حوزه حمل و نقل عمومي زماني كه گفتيم اين ظرفيت هست كه سالي 15 كيلومتر متروساخته شود ، گفتند كار بلد نيستيم ، چراكه در 20 سال گشذته سالي 2 كيلومتر ساخته مي شد ، اما امروز اين باور به وجود آمده است و در صورتي كه تهران 217 كيلومتر مترو داشته باشد مي توان محدوديت هاي جدي براي خودروهاي شخصي ايجاد كرد .
وي با بيان اين كه تا زماني كه مترو كامل نشود مي توان با اتوبوس هاي تندرو اين مشكل را كاهش داد ، افزود : امروز مرز جابه جايي مسافران خطوط تندرو در خط دماوند از مرز 500 هزار نفر گذشته است و 27 درصد افرادي كه سوار خط يك اين اتوبوس هاي مي شوند كساني هستند كه قبلا اتوبوس سوار نشده بودند و با افزايش حداقل 3 هزار اتوبوس ديگر مي توان اين مشكل را برطرف كرد .
پايان پيام
دوشنبه|ا|19|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]