واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس بنياد ملي نخبگان: بسياري از حوزه هاي اجرايي، توجهي به نخبگان ندارند توجه به نخبگان صرفا به حمايت مالي محدود نشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - ايلام
سرويس: علمي
رييس بنياد ملي نخبگان گفت: بسياري از حوزه هاي اجرايي يا به نخبگان توجهي ندارند يا توجه را فقط در حمايت هاي مالي از آنان مي بينند كه اين نگاه درست نيست بلكه بايد آن گونه از نخبگان حمايت كرد كه نخبه و متخصص بتواند اختراع و تخصص خود را در راه خدمت به مردم به كار گيرد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر نسرين سلطانخواه كه در جمع نخبگان و استعدادهاي برتر استان ايلام سخن ميگفت، اظهار كرد: عدم توجه برخي از مسوولان به نخبگان از طرز تفكر آنان سرچشمه مي گيرد كه در حوزه نخبه پروري و حفظ و نگهداري آنان و استفاده از آنها در جامعه بايد رويكردها را به اين مقوله درست كنيم و نبايد به نخبه نگاه حمايتي صرف مانند نهادهاي حمايتي داشته باشيم.
معاون علمي و فنآوري رييس جمهور خاطر نشان كرد: بنياد مولود تاكيدات مقام معظم رهبري است و سرمايه گذاري و نخبه پروري در علم و فنآوري از اولويت هاي كاري اين بنياد است.
وي افزود: علم و فنآوري در دنياي امروز يك ضرورت است و مي تواند براي ما ثروت، رفاه، اقتدار و امنيت را به ارمغان بياورد و اگر مي خواهيم در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشيم در سايه علم و فنآوري ميسر است.
معاون فنآوري رييس جمهور، برجستگان علمي و استعدادهاي برتر را موتور محركه اين حركت علمي دانست و خاطر نشان كرد: بنياد ملي نخبگان به تاسي از رهنمودهاي مقام معظم رهبري به دنبال برنامه ريزي دقيق براي شناسايي نخبگان و فرهيختگان جوان در عرصههاي گوناگون است.
سلطانخواه، نخبه را كسي دانست كه از هوش سرشار كه موهبتي الهي است با توجه به شرايط خاص خود استفاده مي كند و آن را در راه ابتكار به كار مي گيرد و وظيفه بنياد نخبگان سياست گذاري در اين راستاست كه نخبگان، ابتكار خود را در راه خدمت به جامعه به كار گيرند.
وي گفت : فعاليت هاي زيادي در بنياد ملي نخبگان انجام شده است اما راههاي نرفته زيادي نيز وجود دارد و اصولا نخبه يابي، راهي بي پايان است كه هرگز به مطلوب نميرسد چون هر روز استعدادهاي نخبه و بهتري در عرصه هاي گوناگون ظاهر مي شوند.
معاون علمي و فنآوري رييس جمهور با بيان اينكه بايد اين راه پيشرفت را صحيح و سريع پيمود گفت: دنيا معطل ما نمي ماند و به گفته مقام معظم رهبري، نيارمند ريل گذاري جديد علمي هستيم كه با وجود نخبگان چنين امري آغاز شده است.
اعطاي وام مسكن به نخبگان و بورسيه دانشجويان نخبه در مقطع دكتري از نويدهاي معاون رييس جمهور به نخبگان استان ايلام بود.
در ابتداي اين نشست هم دكتر خليل سالكي، رييس دفتر استاني بنياد نخبگان استان ايلام گزارشي از عملكرد و برنامه هاي اين بنياد در استان ارائه داد و چهار نفر از نخبگان استان هم از قابليتها و مشكلات نخبگان سخن گفتند.
سلطانخواه همچنين با سفر به دهستان ميش خاص با خانواده دو شهيد دوران دفاع مقدس ديدار كرد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور در اين ديدارها شهداء را سرمايه هايي گرانقدري دانست كه پيشرفت هاي كنوني ايران اسلامي، مرهون حضور آنان و خانواده هاي صبورشان است.
وي خاطر نشان كرد: امروز همه مسئولان وظيفه اي مهمتر از خدمت به اين عزيزان ندارند.
سلطانخواه در اين بازديدها ضمن اداي احترام به شهيدان حسين و محمد حسين خداداي، وصيت نامه شهيد محمد حسين خداداي را در جمع حاضران قرائت كرد.
رييس بنياد ملي نخبگان بعد از حضور در جمع خانواده هاي شهيدان خدادادي از دبستان محدثه روستاي ميدان بازديد و با دانش آموزان و معلمان اين دبستان ديدار كرد.
وي دانش آموزان را سرمايه هايي دانست كه آينده كشور و استان را خواهند ساخت و گفت : پيشرفت هاي فرداي ايران در گرو تلاش شماست پس بايد با تلاش درس بخوانيد تا در بين شما مسوولان و مديران آينده ايران اسلامي رشد كنند و بتوانيد براي خود و خانواده و استانتان افتخار بيافرينيد.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور ابراز اميدواري كرد: شاهد روزي باشيم كه اسم دانش آموزان مناطق محروم در بنياد ملي نخبگان به عنوان مخترع و دانشمند ثبت شود.
انتهاي پيام
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]