تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826684810




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مدير سوخت و انرژى ستاد مديريت حمل و نقل سوخت در گفت و گو با ايران: تداوم ارائه بنزين با كارت سوخت


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مدير سوخت و انرژى ستاد مديريت حمل و نقل سوخت در گفت و گو با ايران: تداوم ارائه بنزين با كارت سوخت
با مطرح شدن طرح تحول اقتصادى، اين موضوع مطرح شد كه از سال ،۸۸ كارت هاى سوخت جمع آورى مى شوند و مردم با پرداخت پول نقد، به هر ميزان كه خواستند، مى توانند بنزين دريافت كنند، اما اين موضوع از سوى ستاد مديريت حمل و نقل سوخت تكذيب و به برقرار بودن كارت هاى سوخت به منوال گذشته تأكيد شد. به هر ترتيب وجود ۱۵ ميليون و ۳۷۲ هزار كارت سوخت و اختصاص بودجه هاى كلان در اين بخش كه باعث ساماندهى خودروهاى بنزين سوز، دوگانه سوز و موتوسيكلت شده، مانع از حذف كارت هاى سوخت مى شود. هر كدام از اين كارت ها كه حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تومان قيمت دارند، اكنون به غير از پشتيبانى سهميه بندى بنزين، مى توانند كنترل مصرف سوخت و.‎/‎/ را سبب شوند. بدين جهت ستاد مديريت حمل و نقل سوخت بر استفاده از كارت اصرار دارد و به اعتقاد كارشناسان اقتصادى، اين اصرار بسيار صحيح مى باشد. چرا كه مردم در اين مدت توانسته اند ضمن مديريت مصرف سوخت، مانع از هدررفت اين نوع حامل انرژى شوند.
به هر ترتيب خبر حذف كارت سوخت از زنجيره كارت هاى هوشمند، سبب شد تا ما گفت وگويى با اميررضا رجبى، مدير سوخت و انرژى ستاد مديريت حمل و نقل سوخت داشته باشيم.
كارتهاى سوخت ارتباطى با سهميه بندى بنزين ندارد
وى درباره شايعه جمع آورى كارت هاى سوخت در سال آينده كه با تصويب طرح تحول اقتصادى نشأت گرفته است، گفت: سامانه هوشمند سوخت طرحى بود كه با مصوبه مجلس در سال ۸۳ قرار شد تمام جايگاه هاى عرضه سوخت به اين سيستم مجهز شوند و با تجربه اى كه در ابتدا به صورت پايلوت در سيستان و بلوچستان انجام شده بود و محسنات متعدد اين سيستم، مقرر شد اين طرح ملى به كل كشور تعميم پيدا كند و در آن زمان موضوع سهميه بندى بنزين به هيچ عنوان مطرح نبود.
وى افزود: طبق مصوبه مجلس، بنا شد تمام جايگاه هاى عرضه سوخت به سيستم كارت هوشمند مجهز شوند. با اين توضيح، مى خواهم بگويم كه سابقه اين كار به سال ۸۳ برمى گردد و پس از آن سهميه بندى بنزين در دستور كار قرار گرفت. در سال ۸۵ كه بحث هاى مربوط به انرژى و سهميه بندى شدت گرفت، بستر اجراى سهميه بندى بنزين در محور سامانه هوشمند سوخت در نظر گرفته شد.
رجبى ادامه داد: اساساً زمان شروع به كار پروژه و تعريف سهميه بندى بنزين با هم مرتبط نيستند، اما وقتى قرار شد به طور جدى سهميه بندى بنزين اجرا شود، به جاى آن كه طرح كوپن و كالابرگ را استفاده كنيم، سامانه هوشمند به دليل امكاناتى كه داشت، مورد استفاده قرار گرفت. درست است كه يكى از قابليت و كاربرد اصلى سامانه هوشمند، سهميه بندى بنزين است، اما تنها قابليت آن نيست. از آنجا كه در كشور ما سوخت مهم و ارزشمند است، ما بايد بتوانيم سوخت را مديريت كنيم. رجبى تأكيد كرد: از تيرماه سال ۸۶ سامانه هوشمند سوخت راه اندازى شده است و پس از آن شاهد هستيم كه صرفه جويى عمده اى در اين بخش شده است. از مزاياى اين طرح مى توان به كنترل قاچاق سوخت اشاره كرد. آمار بسيار خوبى در مورد مصرف كاربرى هاى مختلف به ما ارائه شده است و توانسته ايم آمار دقيق خودروها در گروه هاى مختلف كارى را تشخيص دهيم.وى با بيان اين كه بنزين چيزى بود كه تمام كاربران به آن نياز داشتند و براى گرفتن كارت سوخت اقدام كردند، اظهار داشت: از بركات كارت سوخت اين بوده كه ما توانستيم براى اولين بار پس از سال ها مسافربرهاى شخصى، خودروهاى پلاك خارجى، آژانس ها و موتوسيكلت ها را به طور دقيق شناسايى كنيم. با اين اوصاف، سياست دولت اين است كه ما كارت هوشمند سوخت را به رغم آزاد شدن حامل هاى انرژى، داشته باشيم.
مدير سوخت و انرژى ستاد مديريت حمل و نقل سوخت اذعان داشت: كارت هوشمند سوخت، قابليت هاى پرداخت الكترونيكى دارد كه به فرض اگر سهميه بندى بنزين به اتمام برسد، به عنوان كارت پرداخت استفاده خواهد شد. همچنين اين كارت مى تواند مصرف را در بازه هاى زمانى و در گروه هاى مختلف به ما ارائه كند و كمكى باشد براى برنامه ريزى هاى سال آينده.
اين كارت همچنين مى تواند به عنوان يكى از كارت هاى شناسايى خودرو محسوب شود. قابليت هاى جنبى كارت هوشمند سوخت متعدد است. به عنوان مثال اگر خودرويى سرقت شد، اداره آگاهى مى تواند در رديابى آن بسيار موفق عمل كند و هم اين كه بلافاصله مى توان كارت سوخت را باطل كرد تا فرد ديگر نتواند سوخت گيرى كند.
صرفه جويى ۲۰ ميليون ليتر بنزين به صورت روزانه
رجبى تأكيد كرد: به هر ترتيب با كارت سوخت مردم مى توانند بنزين دريافت كنند و صحبت هايى مبنى بر اين كه كارت هاى سوخت جمع آورى مى شود، صحيح نيست. در مورد گازوئيل نيز كه سهميه بندى نداريم، اما باز هم استفاده از كارت سوخت اجبارى شده است.
وى در پاسخ به اين سؤال كه به نظر مى رسد هدف اصلى استفاده از كارت سوخت، جلوگيرى از قاچاق سوخت است، گفت: با سهميه بندى بنزين روزانه به ميزان ۲۰ ميليون ليتر در مصرف بنزين صرفه جويى شد و اين امر به دولت كمك كرد تا بنزين كمترى وارد كند و همچنين ارز زيادى از كشور خارج نشود. اما بايد به اين نكته اشاره كرد كه يكى از مزاياى عمده كارت سوخت، جلوگيرى از قاچاق سوخت بود. اوايل سهميه بندى بنزين قاچاق سوخت به صفر رسيده بود. اين موضوع را مى توان از گزارش كشورهاى همسايه استخراج كرد.مدير سوخت و انرژى ستاد مديريت حمل و نقل سوخت عنوان كرد: در برخى از شهرهاى مرزى بعد از اين كه كارت هوشمند سوخت به طور كامل فعال شد، مصرف بنزين تا نصف كاهش پيدا كرد و اين نشاندهنده كاهش حجم قاچاق سوخت است. وى اذعان داشت: يكى از دلايلى كه اصرار داريم موضوع سهميه بندى بنزين به قوت خود باقى بماند، كاهش قاچاق سوخت است. وقتى از كارت هوشمند استفاده مى شود، نمى توان بيش از حد برداشت كرد، چرا كه قابل كنترل است. اين عامل بازدارنده مانع از قاچاق سوخت مى شود.
در اين باره نيز سردار حسن كرمى فرمانده انتظامى آذربايجان اظهار داشته است: اجراى طرح كنترل منطقه ممنوعه مرزى موجب شده است قاچاق سوخت به خارج از كشور به ميزان 80 درصد نسبت به سال گذشته كاهش پيدا كند.

سه|ا|شنبه|ا|20|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن