واضح آرشیو وب فارسی:موج: نگراني سازمان بهداشت جهاني از تغيير نحوه انتقال آنفلوانزاي مرغيخبرگزاري موج -
۱۰ دي ۱۳۹۰ (۹:۴۵ق.ظ)
نگراني سازمان بهداشت جهاني از تغيير نحوه انتقال آنفلوانزاي مرغي
خبرگزاري موج - دانشمندان هلندي و آمريكايي به شيوه جديدي از انتقال سريع آنفلوانزاي مرغي در ميان پستانداران دست يافته اند.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از خبرگزاري فرانسه، دو تيم پزشكي مختلف در هلند و آمريكا توانسته اند با تغيير ساختار ويروس آنفلوانزاي مرغي، شيوه جديدي از انتقال سريع اين بيماري در ميان پستانداران و به ويژه انسان ها كشف كنند و اين مسئله نگراني شديد سازمان بهداشت جهاني را به دنبال داشته است.
در همين راستا، دو دانشمند برجسته هلندي اعلام كردند كه در حال مذاكره در خصوص افشاي نحوه تغيير ساختار ويروس آنفلوانزي مرغي براي انتقال آن از يك پستاندار به پستاندار ديگر هستند.
اكنون دانشمندان نگران اين مسئله هستند كه در صورت تغيير ساختار ويروس آنفلوانزاي مرغي و نحوه سرايت و قابليت انتقال اين بيماري از يك فرد به فرد ديگر، ميليون ها نفر جان خود را از دست بدهند.
سازمان بهداشت جهاني نيز در واكنش به نتيجه تحقيقات انجام شده، با صدور بيانيه اي نگراني شديد خود را در خصوص سوء استفاده از نتيجه تحقيقات به عمل آمده در خصوص تغيير ساختار ويروس آنفلوانزاي مرغي اعلام كرده و نسبت به تهديد جان ميليون ها نفر در صورت امكان انتقال اين بيماري مرگبار از انساني به انسان ديگر هشدار داده است.
اين سازمان در بيانيه خود خاطرنشان كرده است كه اگر چه بايد تحقيقات در خصوص نحوه تغيير ساختار بيماري هاي مرگبار در راستاي كشف نحوه كنترل و مقابله با آن صورت پذيرد، اما چنين تغييراتي كه منجر به پديد آمدن شيوه هاي جديد انتقال اين بيماري ها مي شوند نيز داراي تبعات خطرناكي است.
گفتني است كه ابتلاي انسان ها به بيماري آنفلوانزاي مرغي فقط در 60 درصد از موارد منجر به مرگ مي شود و تاكنون فقط مرگ 350 نفر در جهان بر اثر ابتلا به اين بيماري گزارش شده است. اما تنها علت تلفات پايين اين بيماري را مي توان اين موضوع دانست كه اين ويروس در حالت طبيعي قادر به انتقال از يك فرد به فرد ديگر نيست.
در اين ميان، اندونزي بيشترين زيان و تلفات را از بيماري آنفلوانزي مرغي ديده است و علت آن نيز تماس مستقيم مردم اين كشور با پرندگان مبتلا به اين بيماري بوده است.
اين بيماري در افراد معمولاً منجر به تب شديد، سرفه، سوزش گلو، التهاب ريه، اختلالات تنفسي و در 60 درصد از موارد منجر مرگ مي شود.
چين بزرگترين كشور در خطر گسترش ابتلا به بيماري آنفلوانزاي مرغي به شمار مي آيد چون اين كشور بيشترين جمعيت مرغ و خروس در جهان را نگهداري مي كند و در بسياري از مناطق، بخصوص در نواحي روستايي، مرغ و خروس ها در مجاورت انسان ها نگهداري مي شوند.
در همين راستا نيز صبح امروز رسانه هاي اين كشور از ابتلاي فردي به بيماري آنفلوانزاي مرغي خبر داده اند و اعلام كرده اند كه و وضع وي وخيم است.
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]