واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد خبر داد: راهاندازي دانشكدههاي "طب سنتي" و "علوم و فنون جديد" پيگيري جهت ايجاد 30 رشته ميان رشتهاي در مقاطع كارداني و كارشناسي
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: آموزشي
رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به ايجاد دانشكدههاي طب سنتي و علوم و فنون جديد و تاسيس دانشگاه بينالمللي با شرايط اسلامي، گفت: مجوز رسمي ايجاد اين دانشكدهها اخذ شده است.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي ايسنا- منطقه خراسان، محمود شبستري در مراسم تجليل از برگزيدگان پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به آمار دانشجويان تحصيلات تكميلي، اظهار كرد: در حال حاضر آمار دانشجويان تحصيلات تكميلي 29 درصد است كه اين آمار در برنامه پنج ساله 20 درصد بوده است.
وي با بيان اينكه درصدد ايجاد 30 رشته ميان رشتهاي در دورههاي كارداني و كارشناسي هستيم، تصريح كرد: همچنين تقويت دانشكدههاي اقماري در شهرستانها از ديگر برنامههاي دانشگاه است.
وي با اشاره به ايجاد پژوهشكدههاي مختلف از جمله علوم دارويي، علوم دندانپزشكي، گفت: بايد تا 5 سال آينده پنج پژوهشكده احداث شود البته اولين پژوهشكده در حال بهرهبرداري است.
وي با تاكيد بر شعار سال آينده دانشگاه در زمينه پژوهش، اظهار كرد: شعار ما در سال آينده سرعت بيشتر و نتيجه بهتر خواهد بود و البته نتايج به دست آمده نتايج خوبي است اما جا براي پيشرفت وجود دارد و بايد سعي كنيم سرعت را بهبود بخشيم.
رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد با تاكيد بر اينكه حاكميت باليني نشانه پيشرفت در حوزه درمان است، خاطرنشان كرد: دانشگاه علوم پزشكي مشهد جزو اولين دانشگاههايي است كه حاكميت باليني را پيگيري ميكند و از ميان پنج بيمارستان برتر كشور، چهار بيمارستان از علوم پزشكي مشهد در اين بحث حضور دارند.
وي شهرك دانش و سلامت را يكي از پايههاي دانشگاه عنوان كرد و افزود: اين شهرك با الگوبرداري از شهرك Hell Sity مالزي البته با نمادهاي بومي در 132 هكتار از اراضي زكريا افتتاح خواهد شد.
درمان خوب ميتواند حاصل پژوهش خوب باشد
محمدرمضاني مدير پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بيان اينكه درمان خوب ميتواند حاصل پژوهش خوب باشد، اظهار كرد: در ارزشيابيها، مشخص شده است كه تعداد مقالات از 500 مقاله در سال 82 به 677 مقاله در سال 89 رسيده و ضمن اينكه بودجه پژوهشي از زير يك ميليارد تومان در سال 82 به 3 ميليارد و 300هزار تومان در سال 89 رسيده است كه با عملكرد پژوهشي دانشكده علوم پزشكي بايد اين بودجه افزايش يابد.
وي افزود: در ISI نيز از 51 مقاله در سال 82 به 359 مقاله در سال 90 رسيده است، ولي بايد سرعت بيشتري داشته باشد، همچنين تعداد كنگرههاي بينالمللي برگزار شده از يك عدد در سال 87 به 10 عدد در سال 90 رسيده است و دانشگاه علوم پزشكي مشهد بعد از تهران و شيراز قرار دارد.
مدير پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به تعداد مقالات isi، گفت: تعداد كل مقالات يك هزار و 985مقاله است و تعداد ارجاعات نيزچهار هزار و 618 است، كه متوسط ارجاعات آن 2.33 ميباشد و تعداد مقالات در WOS نزديك به يك هزار و400 در سال 2011 است.
رمضاني با اشاره به تعهدات دانشگاه به وزارت بهداشت، تصريح كرد: در انتهاي سال 93 بايد تعداد مقالات به 2000 مقاله در مجلات ايندكس شده ISI افزايش يابد، احداث 50 واحد پژوهشي شامل مراكز تحقيقات و آزمايشگاه مركزي، ايجاد 3 پژوهشگاه و 2 مركز رشد، ارايه يك محصول جهاني تا 4 سال آينده كه در حال كار بر روي داروي مربوط به سالك هستيم و ارائه 28 پتنت در سال در سطح بينالمللي ميباشد.
انتهاي پيام
شنبه|ا|10|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]