واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: بازخواني خيانتهاي جريان فتنه؛ حماسه 9 دي؛ شروعي براي پايان خيانتها
حماسه 9 دي ماه سال 88 شروعي براي پايان خيانتهاي فتنهگران بود كه مردم ايران در حركتي خودجوش و با تاسي از فرمايشات مقام معظم رهبري آن را رقم زدند.
گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ حماسه 9 دي شروعي براي پايان خيانت هاي فتنه گران بود كه مردم ايران اسلامي در حركتي خودجوش و با تاسي از فرمايشات مقام معظم رهبري آن را رقم زدند در اينجا براي درك بهتر حماسه 9 دي به بازخواني برخي جنايات و خيانت هاي جريان فتنه بعد از انتخابات سال 88 مي پردازيم.
آغازين روزهاي زمستان 1388، يعني زماني كه بيش از شش ماه از برگزاري انتخابات دهم رياست جمهوري گذشته بود، به خوبي علائم اضمحلال فتنه پس از انتخابات نمايان شده بود. ديگر نه از راهپيمايي هاي پرشور روزهاي بعد از انتخابات خبري بود و نه تلاش هاي «شومن» هاي خارج نشين فتنه گران براي سردادن الله اكبر شبانه اثر بخش مي نمود.
بعد از شكست اقدامات فتنه گران در «طرح شعارهاي انحرافي در روز قدس» و «به خيابان كشاندن هواداران در 13 آبان»، روز 16 آذر نيز با حضور قاطع دانشجويان انقلابي و تسخير دانشگاه، به روز شكست فتنه گران سبزپوش تبديل شد و مشخص شد كه تنها پايگاه به ظاهر باقي مانده براي فتنه گران (دانشگاه) نيز مدتهاست توسط حاميان انقلاب اسلامي فتح شده است.
همچنين از سويي ديگر فضاي ايجاد شده در جامعه ناشي از خشم و انزجار ملت نسبت به توهينكنندگان به ساحت مقدس حضرت امام خميني(ره) كه توسط حاميان فتنه گران سبزپوش صورت پذيرفت، جريان فتنه را در وضعيت بغرنجي قرار داده بود؛ لذا تلاش براي خروج از انفعال و تغيير وضعيت افكار عمومي، به اولويت اول سران فتنه تبديل گشت. به نظر مي رسيد اين آخرين گام براي احياي فتنه است و اصحاب فتنه اسراتژي «تنفس مصنوعي» را برگزيدند.
در اين شرايط پروژه از پيش تعيين شده موسوم به «محرم سبز» كه از هفته ها قبل در دستور كار جريان فتنه قرار داشت، از اهميت دوچنداني براي آنها برخوردار شد و اصحاب فتنه با تمام توان براي اجراي آن دست بكار شدند.
جريان مستاصل شده خط نفاق براي تداوم حداقل حيات خود اين بار نيز استفاده ابزاري از دين را برگزيده و به ايام محرم الحرام به چشم فرصتي براي احياي دوباره فتنه سبز بعد از شكستهاي پي در پي در ماه هاي گذشته مي نگرد.
خبر فوت آيت الله حسينعلي منتظري كه رسانه هاي خارج نشين جريان فتنه تلاش كردند او را به عنوان «رهبر معنوي فتنه سبز» مطرح كنند، نيز فرصت جديدي را در اختيار فتنه گران قرار داد تا به بهانه سوگواري براي وي، اقدامات تفرقه افكنانه خود را ادامه دهند. هرچند صدور پيام تسليت رهبر بزرگوار انقلاب اسلامي عليرغم پيشبيني دشمنان، بخش عمدهاي از خواب هاي ديده شده فتنه گران براي سوء استفاده از مرگ آقاي منتظري را نقش بر آب كرد، اما تفرقه انگيزان دست از كار نكشيده و برنامه هاي مختلفي را براي گام هاي آتي بهره برداري سياسي از اين واقعه طراحي كرده اند.
عدم اعتقاد به فلسفه عزاداري براي امام حسين(ع) در بين بخش قابل توجهي از اصحاب خارج نشين كودتاي سبز يكي از موانع پارادوكسيكال اين جريان براي بهره برداري از مراسم محرم بود. ملت فراموش نكرده بود روزگاري نه چندان دور كه كساني از اين جريان همچون اكبر گنجي، حادثه عاشورا را نتيجه تندروي! پيامبر(ص) در بدر و احد دانستند!؟ يا فراموش نكردهبودند ادعاي افرادي چون كديور را كه نگاه شيعه به جايگاه الهي اهل بيت را انديشهاي انحرافي و متاثر از القائات شيعه عالي دانست و يا اظهارات سروش سبزپوش امروز كه مقام عصمت و مصونيت از خطا و گناه را نه تنها براي اهل بيت(ع) كه براي پيامبر(ص) نيز نفي ميكند. با چنين شناخت انحرافي از جايگاه اهل بيت(ع) ديگر نميتوان از عزاداري براي سالار شهيدان سخن گفت.
رفتار سياسي جريان فتنه در اين ايام نيز از عدم سنخيت با حركت امام حسين(ع) حكايت داشت. مخالفت با امام و رهبري جامعه اسلامي، همپيماني با بيگانگان و دشمنان ديرينه اسلام، عدم پايبندي به ارزش هاي اسلامي و در آخرين گام هتك حرمت به ساحت مقدس حضرت امام(ره) چهرهاي از هواداران فتنه سبز در اذهان عمومي ساخته است كه چندان مشابهتي با عزاداران حسيني ندارد ... در حالي كه ميليون ها عزادار ايراني و عاشق حضرت ابا عبدالله در عاشوراي حسيني 7 دي ماه 88 مشغول عزاداري بودند، تعدادي از پياده نظام خياباني جريان فتنه قبل از ظهر عاشورا بي آن كه در عزاي سالار شهيدان شركت كنند، با برگزاري تجمع هاي غيرقانوني در برخي خيابان هاي تهران كه هيچ شباهتي با عزاداري اباعبدالله الحسين نداشت، به طرح شعارهاي ضد انقلابي و ساختار شكنانه پرداختند كه از همان موقع عزاداران حسيني به مقابله با آنها پرداختند كه فرار آشوبگران را در پي داشت.
ولي پاسخ عزاداران به افراد فريب خورده پس از نماز ظهر عاشورا ابعاد گسترده تري پيدا كرد. جالب آن بود كه ظاهر و پوشش رفتار فتنه گران هيچگونه شباهتي به فرهنگ و مكتب عاشورا نداشت. آشوبگران كه عمداً خيابان هايي را كه خالي از حضور دسته هاي عزاداري بود براي تحركات خود انتخاب كرده بودند، در موارد متعدد به سر دادن سوت، كف، هلهله و شعارهاي بسيار اهانت آميز پرداخته و عمق بي اعتقادي خود به ارزش هاي اسلامي را به نمايش گذاشتند.
در جريان اين آشوب چند قرآن، پرچم هاي منقش به نام امام حسين(ع) و حضرت زهرا(س) و همچنين موتورسيكلت هاي پارك شده عزاداران در كنار چند مسجد به آتش كشيده شد. اين عده كه با پشتيباني و دعوت رسمي اصحاب داخلي فتنه از جمله موسوي، خاتمي و كروبي در اغتشاشات حضور پيدا كرده بودند كاملاً متعلق به طيف هاي ضدانقلاب و به وضوح فاقد هرگونه تعلقي به ارزش هاي اسلامي بوده و در عاشوراي 88 اصرار داشتند كه اين بي اعتقادي خود را به نمايش بگذارند.
بعدها معلوم شد كه بخشي از اغتشاشگران و هتاكان عاشورا تهران از شهرهايي چون قم و اصفهان و همچنين شهرهاي مرزي به تهران منتقل شده بودند و انواع و اقسام سلاح هاي سرد همچون چاقو، قمه، چماق و حتي گاز اشك آور در اختيار داشته اند. يكي از سخيف ترين اقدامات فتنه گران تعرض به خيمه عزاداري حضرت اباعبدالله (ع) بود. تعدادي از اراذل و اوباش فتنه گر با حمله به يك هيئت عزاداري در ميدان جمهوري اسلامي تهران، به عزاداران حسيني كه در حال اقامه نمازظهر عاشورا بودند، سنگ پراني كرده و تعدادي از آنها از جمله امام جماعت را زخمي كردند.
منابع خبري اين واقعه را چنين توصيف نمودند: ظهر عاشورا عده اي از اغتشاشگان كه با حرمت شكني از روز شهادت سيدوسالار شهيدان و ياران باوفاي ايشان، به خيابان ها آمده و برخي اماكن عمومي و تعدادي خودروي عمومي و شخصي را به آتش كشيدند، با حضور در ميدان جمهوري اسلامي و مشاهده برگزاري نمازظهر عاشورا در هيئت رهپويان آل طاها، به عزاداران حسيني حاضر در اين هيئت هجوم آورده و به سمت آنها سنگ پراكني كردند. فتنه گران تعدادي از نمازگزاران را نيز مورد ضرب و شتم قرار داده و با سنگ پراكني به سوي حجت الاسلام صالحان، امام جماعت اين هيئت، وي را مجروح كردند.
نكته بسيار مهم درباره حوادث عاشوراي 88 اين است كه مردم تهران به محض آنكه دريافتند كه اين افراد در برخي خيابان هاي تهران مشغول حرمت شكني هستند، مجالس عزاداري خود را نيمه تمام رها كرده و با حضور در خيابان ها ظرف چند دقيقه بساط فتنه را درهم پيچيدند. مقارن ظهر ديروز عزاداران حضرت سيدالشهدا(ع) در دانشگاه تهران- كه مثل هميشه عده آنها از چند هزارنفر فراتر مي رفت- از جمله كساني بودند كه بعد از اقامه نماز ظهر از دانشگاه خارج شده و چند ده نفر آشوبگر حاضر در ميدان انقلاب را تار و مار كردند.
در ديگر نقاط تهران هم به محض آن كه نيروهاي مردمي و عزاداران حسيني از حسينيه ها و مساجد خارج شدند ديگر اثري از آشوبگران باقي نماند. يكي از نكاتي كه در فتنه گري عاشوراي 88 به چشم مي خورد، پياده سازي مجدد سناريوي كشته سازي بود.
در اولين گام رسانه هاي وابسته به صهيونيسم با بزرگنمايي آشوب در برخي خيابان ها و دميدن در صحنه اغتشاش ادعا كردند اين حوادث چند كشته داشته است. به حداكثر رساندن خشونت و كشته سازي جزو پروژه هايي بوده است كه جريان فتنه گر از ابتداي آشوب هاي بعد از انتخابات در دستور كار داشته اما اين پروژه دروز عاشورا شدتي مضاعف يافت.
بعد از اين وقايع تجمع بزرگ عاشوراييان در محكوميت حرمت شكني عاشوراي حسيني از سوي فتنه گران ساعت 15 چهارشنبه، 9 دي 1388 در ميدان انقلاب تهران برگزار شد و مردم عاشورايي ديگر استان هاي كشور نيز در برنامه ريزي هاي جداگانه اي در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه تجمعات چشمگيري را ترتيب دادند.
حماسه حضور نهم دي ماه از ويژگي هاي بسياري برخوردار بود؛ يكي از ويژگي هاي اين حضور حماسي، فراگير بودن آن از جهت شركت تمامي اقشار جامعه بود. در جنگ نرم عليه جمهوري اسلامي و فتنه هاي پس از انتخابات دهم، عده اي تلاش كردند اينگونه القا كنند كه حكومت پشتوانه هاي مردمي خود را از دست داده و متكي به قدرت نظامي شده است.
رسانه هاي غربي طي ماه هاي فتنه با بزرگنمايي تجمعات مخالفان، به مخاطبين خود القا مي كردند كه مردم ايران در برابر نظام اسلامي و رهبري آن ايستاده اند. حضور ده ها ميليون نفري مردم از تمامي اقشار جامعه در تظاهرات پاسداشت حرمت عاشورا و دفاع از ولايت و نظام اسلامي، بطلان تحليل دشمنان و مخالفان را اثبات كرد. مصاحبه هاي خبرنگاران با مردم، نشان مي دهد كه بسياري از كسانيكه به ميرحسين در انتخابات رأي داده بودند، صف خود را از فتنه گران جدا كرده و در مقابل ساختارشكنان قرار گرفته اند.
مردم شعارهايي چون؛ «موسوي مرگت باد، كروبي ننگت باد»، «موسوي قاتل است، محاكمه اش واجب است»، «ننگ بود نوكري آمريكا، ننگ بود سوزاندن خيمه ها»، «ما عاشق حسينيم، دشمن ميرحسينيم»، «موسوي، بي بي سي، عامل انگليسي»، «موسوي منافق اعدام بايد گردد»، «كروبي بي سواد، عامل دست موساد»، «خاتمي، موسوي اين آخرين اخطار است»، «جنبش سبز اموي افشا بايد گردد»، «خواص بي بصيرت، برائت برائت» و «لعن علي عدوك يا حسين، كروبي، خاتمي و ميرحسين» از يك طرف و شعارهايي چون؛ «حسين حسين شعار ماست، شهادت افتخار ماست»، «اينهمه لشكر آمده، به عشق رهبر آمده»، «واي اگر خامنه اي حكم جهادم دهد، ارتش دنيا نتواند كه جوابم دهد»، «تا خون در رگ ماست، خامنه اي رهبر ماست» و «خامنه اي خميني ديگر است، ولايتش ولايت حيدر است» از طرف ديگر، نشان داد كه مردم با حضور ده ها ميليوني خود در سراسر كشور و حضور قريب چهار ميليون نفري فقط در شهر تهران چه مي خواهند.
خلق حماسه بزرگ و ماندگار نهم دي ماه با حضور و خروش انقلابي ده ها ميليون ايراني با غيرت در سراسر كشور، يك بار ديگر حقيقت بزرگي را آشكار ساخت. ايرانيان در اين روز به همه جهانيان اين پيام را دادند كه اسلام فلسفه وجودي ايران است و ايران به بركت اسلام نفس مي كشد و حركت مي كند. مردم ايران نشان دادند كه اسلام، قرآن، امام حسين (ع)، عاشورا و ولايت فقيه ، هويت ايراني را تشكيل مي دهد و هرگز اهانت به اين هويت را برنمي تابند.
جمعه|ا|9|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 315]