واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مشاور فرهنگي رئيس مجلس شوراي اسلامي:كانونهاي فرهنگي ـ هنري مساجد بهترين هدايتگر نسل جوان هستند
خبرگزاري فارس: مشاور فرهنگي رئيس مجلس شوراي اسلامي و مدير مركز خدمات حوزههاي علميه كشور گفت: كانونهاي فرهنگي- هنري مساجد بهترين مكان براي تربيت، هدايت و هر نوع كار اصلاحي براي نسل جوان است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، سيد ابوالحسن نواب سهشنبه شب در همايش نوآوري كانونها در شكوفايي مساجد كه در سالن اجتماعات كتابخانه امام خميني (ره) برگزار شد، اظهار داشت: مظلومترين مقوله فكري در جهان دين و مجهولترين مسئله ذهن انسان معاصر نيز دين است كه مهمترين مسئله زندگي انسانهاست.
وي ادامه داد: ما كه مسلمان و به فضل خداوند شيعه هستيم، نسبت به دين خود غافليم و از اعماق و لايههاي مختلف دينمان اطلاع نداريم.
مدير مركز خدمات حوزههاي علميه كشور اضافه كرد: ما اطلاعات مختلفي از كشورهاي مختلف داريم ولي نسبت به دين آنها آنگونه كه بايد مطالعه نكردهايم و اطلاعات اندكي داريم در حالي كه فرق انسان با حيوان در انديشه است و انديشه شمشير دولبي است كه هدايت آن بر عهده دين است.
نواب افزود: انسان اين قدرت ذهني را دارد كه وسيله تيزي را بسازد ولي با اين وسيله ميتواند هم فردي را از پاي درآورد و يا زندگي فردي را نجات دهد و اين انديشه انسان است كه ميگويد از اين ابزار در راه صحيح و يا نادرست استفاده كند.
وي گفت: دين هدايتگر عقل انسان كه بزرگترين ارزش وجودي انسان است چرا كه تمام ارزش انسان به فكرش بوده و اگر اين فكر را از انسان بگيرند، از همه موجودات ضعيفتر ميشود.
مشاور فرهنگي رئيس مجلس شوراي اسلامي عنوان داشت: بزرگترين نعمتي كه خداوند متعال در وجود انسانها به امانت گذاشته، عقل است كه وديعه الهي بوده و از آنجايي كه دين عامل هدايت عقل است و با توجه به اهميت دين، اين موضوع مجهولترين مسئله زندگي انسان است از اين رو اگر عقل هدايت نشود ابزاري انهدم سريعتر بشريت ميشود.
نواب با اشاره به اهميت و نقش كانونهاي فرهنگي- هنري بيان داشت: عقل را شما بايد در كانونها تزريق كنيد زيرا تربيت تنها راهش تربيت چهره به چهره در مكاني مانند كانونها است.
وي توضيح داد: در دهه نخست انقلاب اشتباه كرديم و به نوعي تربيت را به راديو و تلويزيون واگذار كرديم و به اين اميد، كار تربيت به شيوههاي ديگر را رها كرديم ولي 10 تا 15 سال است كه مسئولان فرهنگي متوجه شدند كه دين و تربيت ديني بايد يك به يك صورت گيرد و بايد چهره به چهره باشد.
نواب اعلام كرد: كار پرورشي و تربيتي كار لحظه به لحظه است و تنها راه اصلاح انسانهاي نيز اين است كه در فضاهايي مانند كانونها و به صورت چهره به چهره آموزش ببينند.
وي يادآور شد: براي نمونه در بحث مبارزه با مواد مخدر امروز اكثر كشورها از كساني براي هدايت معتادان استفاده ميكنند كه زماني خود معتاد بودند و درمان شدهاند و اينگونه فرد معتاد را از مواد مخدر دور ميكنند.
مشاور فرهنگي رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: تربيت، انسانسازي، هدايت و هر نوع كار اصلاحي در راستاي هدايت نسل جوان در كانونها و از اين مسير ممكن بوده و 40 سال ديگر نيز راه هدايت انسانها همين است از اين رو بايد از اين روش استفاده كنيم.
در ادامه مديركل بازرسي، نظارت و ارزشيابي ستاد عالي كانونهاي مساجد كشور گفت: بالاترين مقام در اين عالم عبوديت است و اينكه انسان بنده خدا باشد و عبد خدا كارش در خانه خداست.
حجتالاسلام علي حسيني خراساني اضافه كرد: مسجد خانه خداست و بالاترين افتخار براي حضرت ابراهيم و اسماعيل (ع) اين بود كه خانه خدا را ساختند و زمين نيز از زير خانه كعبه گسترده شده است.
وي عنوان داشت: هدف همه انبيا تبليغات و كارهاي فرهنگي بود و بالاترين معجزه نيز معجزه پيامبر ما قرآن، اين كتاب فرهنگي است كه كاملترين و جامعترين كتاب است.
مديركل بازرسي، نظارت و ارزشيابي ستاد عالي كانونهاي مساجد كشور تصريح كرد: كانونها فرهنگي- هنري مساجد نيز كار فرهنگي را در خانه خدا دنبال ميكنند و با توجه به اينكه استراتژي امام خميني (ره) در انقلاب، فرهنگي بود، رهبر نيز براي مقابله با تهاجم فرهنگي كانونهاي مساجد را مطرح كردند كه بايد به آن اهميت ويژه دهيم.
انتهاي پيام/ل10
چهارشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]