محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855747689
نگاهي به فعاليتهاي تبليغي و ترويجي قرآن با بررسي اهم رويدادهاي قرآني سال 1387
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: نگاهي به فعاليتهاي تبليغي و ترويجي قرآن با بررسي اهم رويدادهاي قرآني سال 1387
گروه فعاليتهاي قرآني: رشد و توسعه فرهنگ غني قرآني، الگوسازي براي نسل جوان، ايجاد فضاي قرآني در كشور و گسترش فرهنگ خدمت به قرآن كريم از اهداف اصلي فعاليتهاي تبليغي و ترويجي و طرحهاي قرآني در جمهوري اسلامي ايران است؛ بدين منظور گزارش زير ميكوشد تا نگاهي بر مهمترين رويدادهاي قرآني سال 1387 داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، اشاعه و ترويج فرهنگ غني قرآني، جذب مخاطبان به فعاليتهاي قرآني و به دنبال آن ايجاد انس با آيات الهي از جمله اموري است كه به طور معمول دغدغه اصلي نهادهاي قرآني كشور است و هر كدام از اين نهادها به فراخور توانايي و سياستهاي سازماني خود سعي بر اين دارند تا در بخش فعاليتهاي قرآني بتوانند مخاطبان بيشتري را از اقشار جامعه جذب كنند.
از جمله فعاليتها و رويدادهاي مهم قرآني صورت پذيرفته طي سال 87 ميتوان به بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران، چهاردهمين مراسم تكريم خادمان قرآن كريم، بيستوپنجمين دوره مسابقات بينالمللي حفظ، قرائت و مقالهنويسي قرآن كريم از سوي سازمان اوقاف و امورخيريه، حضور قراء برجسته مصري به دعوت از كميته امور قرآني معاونت اجتماعي ناجا در ايران و دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان اشاره كرد.
از ديگر رويدادهاي مهم قرآني سال 87 نيز اعزام كاروان قرآني ايران به حج تمتع، پنجمين مجمع عمومي سالانه و مجمع فوقالعاده اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور، سومين مراسم تكريم چهرههاي قرآني سازمان دارالقرآنالكريم، سي و يكمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم سازمان اوقاف و امور خيريه و چهاردهمين المپياد قرآن و حديث جامعةالمصطفي(ص)العالمية است كه شرح مختصري از اين رويدادهاي قرآني در پي ميآيد.
بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران
بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران با رقابت 400 نخبه قرآني دانشجو، طي روزهاي 29 الي 31 ارديبهشتماه سال 87 از سوي سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور در دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.
همچنين اين مسابقات در هشت رشته قرائت تحقيق، قرائت ترتيل، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ كل، ترجمه و تفسير قرآن كريم در دو بخش جداگانه آقايان و بانوان برگزار شد و نفرات نخست هر يك از رشتهها در دو بخش آقايان و بانوان كمك هزينه حج عمره، نفر دوم مبلغ 300 هزار تومان، نفر سوم 200 هزار تومان و نفرات چهارم و پنجم نيز هر يك 150 هزار تومان به صورت نقدي دريافت كردند، همچنين به كليه شركتكنندگان در جشنواره گواهينامه و تنديس جشنواره اهدا شد.
گزارش ايكنا حاكي است، داوري اين دوره از مسابقات در بخش قرائت؛ در رشته لحن «احمد ابوالقاسمي»، صوت «محمود لطفينيا»، تجويد سيد «محسن موسوي» و وقف و ابتدا «كريم دولتي» عهدهدار بودند و در رشته حفظ؛ در بخش حسن حفظ «امير آقايي و محمد مصطفيپور»، در بخش لحن «رضا محمدپور»، در بخش تجويد «مسعود گرجي»، در بخش صوت «مهدي عادلي» و در بخش وقف و ابتدا «محمدحسين فريدوني» به قضاوت پرداختند.
در رشته قرائت بانوان، در بخش تجويد «پروين اميرآبادي و آزاده عقيقي»، در بخش صوت «پريسا مجرد» در بخش لحن «راضيه جمالي» و در بخش وقف و ابتدا «مريم سعيدي» داوران بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران را تشكيل دادند و در بخش حفظ نيز در رشته حسن حفظ «زهرا صريحينژاد و نسرين جعفري»، تجويد «سميه حاجعلي»، صوت «فاطمه عيديپور»، لحن «شيما چنگي» و وقف و ابتدا «بتول ماهرخ» اين رقابتها را قضاوت كردند.
گزارش ايكنا حاكي است، در بخش كميته اجرايي بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران «عباس سليمي» به عنوان مجري و «حبيب مهكام» به عنوان ناظر مسابقات فعاليت داشتند.
همچنين نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري، دانشگاه جامع علمي كاربردي، دانشگاه پيام نور، دانشگاه آزاد اسلامي، استانداري سيستان و بلوچستان، دانشگاه سيستان و بلوچستان و سازمان فعاليتهاي قرآني دانشجويان كشور از جمله مشاركت كنندگان در برگزاري بيستوسومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان ايران به شمار ميروند.
چهاردهمين مراسم تكريم خادمان قرآن كريم
چهاردهمين مراسم تكريم خادمان قرآن كريم پنجم تيرماه 87، با حضور محمود احمدينژاد رئيس جمهور در سالن شهيد بهشتي نهاد رياست جمهوري برگزار شد كه طي آن از 20 برگزيده قرآني با عنوان خادم، فعال برگزيده قرآني و فعال ممتاز قرآني در بخشهاي پژوهشهاي قرآن، آموزش و تبليغ قرآن، تاليف و چاپ كتب قرآني و هنرهاي قرآني تجليل شد.
هيئت داوران چهاردهمين دوره انتخاب و معرفي خادمان قرآني كشور با صدور بيانيهاي چهرههاي خادم و فعال قرآني كشور در سال 86 را با پشت سر گذاشتن 13 دوره تجربه، شناسايي معرفي كرد كه دوره چهاردهم به لحاظ انتخاب و معرفي برگزيدگان قرآني كشور تفاوتهاي چشمگيري با سالهاي گذشته داشت.
همچنين براي نخستين بار با همت اهل قرآن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي افراد شاخص قرآني در سطح استانهاي كشور شناسايي شدند و پس از بررسي و تاييد اوليه مدارك منتخبان به دبيرخانه دائمي شناسايي و معرفي نخبگان قرآن كريم ارسال شد.
در مرحله نهايي علاوه بر بررسي دقيق ضوابط و تطبيق آنها با موازين و شاخصهاي تخصصي در هر گروه فعالان استاني، همچنين خادمان و فعالان كشوري انتخاب شدند، اين انتخاب پس از تشكيل دهها جلسه كارشناسي با حضور متخصصان هر رشته به سامان رسيد و سرانجام 20 نفر برگزيدگان قرآني كشور در سه رتبه خادم، فعال ممتاز، فعال برگزيده تعيين شدند.
بنابراين گزارش، ديگر ويژگي اين دوره اضافه شدن گروه مديريت امور قرآني به شش حوزه قبلي شامل پژوهش، آموزش، تبليغ، فعاليتهاي هنري، نرمافزار و اطلاع رساني و چاپ و نشر بود به اين ترتيب چهاردهمين مراسم تكريم خادمان قرآن درحالي برگزار شد كه زمينه براي ارتقاي رتبه برگزيدگان از مرحله استاني به كشوري در رشته هاي متنوع فراهم بود.
بيستوپنجمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن سازمان اوقاف و امورخيريه
بيستوپنجمين دوره مسابقات بينالمللي حفظ، قرائت و مقالهنويسي قرآن كريم از سوي سازمان اوقاف و امورخيريه با حضور 54 قاري و 48 حافظ، هشتم تا 15 مرداد ماه سال 87 همزمان با مبعث رسول مكرم اسلام (ص) بعد از برگزاري 24 دوره در تهران، در مشهد و در تالار قدس حرم مطهر رضوي برگزار شد.
همچنين «صالح اطهريفرد» و «عيسي خورشيدي» به عنوان نمايندگان جمهوري اسلامي ايران در رشتههاي قرائت و حفظ كل در بيستوپنجمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم سازمان اوقاف و امورخيريه حضور يافتند.
و نيز در حاشيه برگزاري بيست و پنجمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم سازمان اوقاف در مشهد، رقابت بيش از 50 قاري بينالمللي ايراني نيز به صورت جداگانه برگزار شد و كميتههاي حراست، روابط عمومي و اطلاعرساني، اداري، مالي و پشتيباني و كميته علمي و فني عهدهدار اجراي اين مسابقات بودند.
بنابر گزارش ايكنا، در رشته تجويد؛ «شيخ سميع احمد خالد» از اردن و «محمد ستودهنيا» از ايران، در رشته وقف و ابتدا؛ «محمد الدوامنه» از سوريه و «محمدرضا شهيديپور» از ايران، در رشته صوت؛ «عبدالباسط امام طومارا» از فيليپين و «محمد عباسي» از ايران، در رشته لحن؛ «ابوالعينين شعيشع» از مصر و «هاشم روغني» از ايران و در رشته حسن حفظ؛ «شيخ علي مسلماني» از لبنان و «حميد درايتي» از ايران به امر داوري پرداختند.
همچنين استاد «شهريار پرهيزگار» به عنوان هادي حفاظ، «سيد مرتضي ساداتفاطمي» به عنوان ناظر و «عبدالرسول عبايي» به عنوان رئيس هيئت داوران بيستوپنجمين دوره مسابقات بينالمللي قرآن كريم سازمان اوقاف و امورخيريه شركت داشتند.
شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم
شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم از هشتم شهريورماه سال 87 در بخشهاي؛ «پژوهش، آموزش، دانشگاهي، سيامين سال انقلاب، هنر، كودك، نشر مكتوب، نشر الكترونيك، نهادها و موسسات، خانواده، حوزه، روابط عمومي، بينالملل، ادبيات، محافل و مراسم و خادمان قرآن كريم» به مدت 28 روز در محل مصلاي تهران برگزار شد.
همچنين 63 محفل و نشست تخصصي از 16 شهريورماه 87 تا پايان برپايي شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم با حضور استادان، كارشناسان، قاريان و علاقهمندان قرآني از سوي بخشهاي مختلف در مصلاي تهران برگزار شد.
بنابر گزارش ايكنا 190 ناشر از 21 كشور در شانزدهمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم حضور يافتند و در ميان اين ناشران پنج ناشر خارجي نيز حاضر و فقط كتابهاي خود را عرضه كردند، همچنين كلاسهاي آموزشي وبلاگنويسي قرآني در طول مدت نمايشگاه برگزار شد.
همچنين بخش جلوههاي قرآن در ادب فارسي با برپايي 15 شب شعر، تدوين دو كتاب داستانهاي قرآني، تصويرسازي داستانهاي قرآن به صورت روزانه و برپايي پنج كارگاه نقد كتاب قرآني از ديگر برنامههاي نمايشگاه شانزدهم قرآن كريم بود و به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، بخش ويژه 30 سال انقلاب در اين نمايشگاه به مطرح كردن ابعاد و زواياي قرآني انقلاب در سالهاي گذشته پرداخت.
حضور قراء برجسته مصري در محافل انس با قرآن ايران
از ديگر رويدادهاي مهم سال 87 حضور «محمود شحات انور، عبدالفتاح طاروتي و ممدوح جوده سعد» قراء برجسته مصري به دعوت از كميته امور قرآني معاونت اجتماعي ناجا به مناسبت هفته ناجا از 15 الي 21 مهرماه 87 در ايران بود.
همچنين اين سه قاري قرآن ممتاز مصري تا 19 ماه مبارك رمضان در ايران حضور داشتند و در اين مدت به بيشتر استانهاي كشور نظير اصفهان، كرمان، سمنان، اردبيل، چهارمحال و بختياري، ايلام، زنجان، سيستانوبلوچستان، هرمزگان، بوشهر، گيلان، گلستان، خراسانشمالي، خراسانجنوبي، آذربايجانغربي و مركزي، قم و... سفر كرده و در محافل انس با قرآن كريم به اجراي برنامه پرداختند.
حضور و تلاوت قاريان مصري در بيت مقام معظم رهبري، مجمع تشخيص مصلحت نظام، مجلس شوراي اسلامي، شهرداري تهران، دانشگاه علوم انتظامي و مساجد جامع استانهاي سراسر كشور با استقبال گرم مردم و مسئولان مواجه شد و آثار و بركات قرآني فراواني به ارمغان آورد.
دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان
دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان به عنوان بزرگترين رويداد قرآني دانشجويان جهان 20 الي 24 آبانماه با حضور نمايندگاني از 40 كشور اسلامي و غيراسلامي در سالن همايشهاي برج ميلاد تهران برگزار شد.
گزارش ايكنا حاكي است، داوران اين دوره از مسابقات «احمد ابوالقاسمي» در رشته صوت، «غلامرضا شاهميوه» در رشته لحن، «حميدرضا مستفيد» در رشته وقف و ابتدا، سيد «محسن موسوي» در رشته تجويد، «محمد حاجابوالقاسمي» در رشته حسن حفظ بودند و «شهريار پرهيزگار» به عنوان هادي متسابقان، «حبيب مهكام» به عنوان ناظر مسابقات، «علي سرابي» به عنوان ناظر مسابقات، «كريم دولتي» به عنوان ناظر و «عباس سليمي» به عنوان رئيس هيئت داوران حضور داشتند.
همچنين داوران خارجي حاضر در اين دوره از رقابتهاي قرآني دانشجويان مسلمان شامل استادان؛ «حسين حمدان» از كشور لبنان، «محمد انس الدوامنه» از كشور سوريه در رشته وقف و ابتدا، «عبدالباسط امام تومارا» از كشور فيليپين در رشته صوت، «ابوالعينين شعيشع» از كشور مصر به عنوان ناظر مسابقات، «احمد احمد نعينع» از كشور مصر و «حلمي جمل» از كشور مصر در دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان قضاوت كردند.
در رشته قرائت دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان، «محمدحسن موحدي» از ايران، «نافع محمد جلال عبدالرحمن الديب» از كشور مصر و «جنيدين ادروس» از كشور اندونزي، مقام هاي اول تا سوم را از آن خود كردند و در رشته حفظ كل قرآن سيد «مهدي حسيني» از جمهوري اسلامي ايران مقام اول، «احسن اشعري» از كشور اندونزي مقام دوم و «محمدامير توحيدي» از كشور افغانستان مقام سوم اين دوره از مسابقات را كسب كردند.
بنابر گزارش ايكنا، جهاد دانشگاهي، شهرداري تهران، سازمان علمي آموزشي آيسسكو، وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و شبكه قرآن و معارف سيما را از جمله مشاركتكنندگان برگزاري دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان بودند.
تجليل از پيشكسوتان قرآني
و نيز به مناسبت حضور «ابوالعينين شعيشع» بزرگترين استاد قرآني حال حاضر دنيا و شيخالقراء مصر در اين دوره از مسابقات، مراسم ويژهاي به منظور تجليل از اين استاد قرآني در كنار برگزاري دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان برگزار شد.
همزمان با دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان آيتالله «محمدعلي تسخيري» دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي به عنوان پيشكسوت علمي ــ قرآني و «جعفر گنزالس» مترجم قرآن كريم به زبان اسپانيولي طي مراسمي در روز 23 آبانماه 87 تجليل شدند.
بنابر گزارش ايكنا، از خانوادههاي مرحوم «علي اربابي» استاد قرآني و داور اولين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان، مرحوم «محمدمهدي فولادوند» مترجم قرآن كريم و مرحوم «طاهره صفارزاده» خادم و مترجم قرآن كريم تجليل به عمل آمد.
اعزام كاروان قرآني ايران به حج تمتع
از مهمترين رويدادهاي قرآني سال 87 ميتوان به اعزام كاروان قرآني ايران به حج تمتع اشاره كرد، با ورود تعدادي از قاريان گروه اعزامي از سوي جمهوري اسلامي ايران به مدينه منوره به سرپرستي حجتالاسلاموالمسلمين «سجادي» و «قاسم رضيعي» برنامههاي گروه قاريان قرآن در مدينه منوره از ابتداي آذرماه سال 87 آغاز شد.
همچنين حضور قاريان به منظور اجراي برنامه تلاوت قرآن كريم در مسجدالحرام، مراسم اقامه اذان در اوقات شرعي در مني و عرفات، سخنرانيها، همايشها، مراسم دعاي كميل، ندبه، عرفه، همچنين شركت در مراسم برائت از مشركين از جمله فعاليتهاي كاروان قرآني ايران در حج تمتع سال 87 است.
گزارش ايكنا حاكي است، رده سني قاريان اعزامي به حج تمتع سال 87 از 19 الي 38 سال و با معدل سني 28 سال بود و 22 نفر از اين قاريان جوان اولين تشرف خود را به سرزمين وحي تجريه ميكردند، اين گروه اعزامي بالاترين سطح تحصيلات را نسبت به ساير گروههاي اعزامي داشتند و حدود 700 برنامه قرآني در طول ماه ذالحجه توسط اين گروه انجام شد.
همچنين هر روزه صداي گرم قاريان اعزامي از ايران زينتبخش جلسات عمومي بعثه مقام معظم رهبري بود و در همايشهاي بينالمللي بعثه كه با حضور انديشمندان ساير كشورها برگزار شد نيز از حضور اين قاريان و حافظان بهرهمند شدند.
و نيز يكي از مهمترين برنامههاي گروه قاريان و حافظان قرآن جمهوري اسلامي ايران تلاوت قرآن كريم در طبقه دوم مسجدالحرام روبروي ناودان طلا بود كه اين برنامه به مدت 25 سال است توسط گروههاي قرآني اعزامي كشورمان به حج تمتع اجرا ميشود.
پنجمين مجمع عمومي سالانه و مجمع فوقالعاده اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور
بنابر گزارش ايكنا، نخستين روز از پنجمين مجمع عمومي سالانه و مجمع فوقالعاده اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور كه از ديگر رويدادهاي قرآني سال 87 بود، پنجم ديماه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، رئيس مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني كشور و اعضاي تشكلهاي قرآني در سالن نيايش وابسته به ستاد اقامه نماز برگزار شد و ششم ديماه نيز همزمان با دومين روز از اين جلسه با رايگيري 47 نماينده از اعضاي اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور هيئت مديره و نظارت اين اتحاديه انتخاب شدند.
همچنين «سيد علي سرابي، حسين اجرايي، محمدرضا داودآبادي، محمدحسين فريدوني، محمد موحدينژاد، حجتالاسلاموالمسلمين حميدرضا مطهريان، رحيم وظيفهشعاع، منصور برزگر، محمود صفري، سيد جمالالدين موسوي و سيد مرتضي نيكزاد» به عنوان اعضاي هيئت مديره اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور انتخاب شدند.
و نيز در پنجمين مجمع عمومي سالانه و مجمع فوقالعاده اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور «حبيبالله عزيزي، غفور مغربي و احمد ليالي» به عنوان اعضاي عليالبدل هيئت مديره اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور انتخاب و معرفي شدند.
بنابر گزارش ايكنا، «سيد رضا مختاري، قاسم جهانآرا و ابراهيم لايقي» به عنوان اعضاي هيئت نظارت و بازرسان اتحاديه تشكلهاي قرآني كشور انتخاب شدند و «يدالله مشهور» نيز به عنوان عضو عليالبدل هيئت بازرسان معرفي شد.
سومين مراسم تكريم چهرههاي قرآني سازمان دارالقرآنالكريم
سومين مراسم تكريم چهرههاي قرآني با هدف گسترش خدمت به قرآن كريم و ايجاد فضاي قرآني در كشور، 30 بهمنماه، با حضور مسئولان، استادان و فعالان جامعه قرآني كشور با تجليل از 44 برگزيده در حوزههاي مختلف فعاليتهاي قرآني در سالن شيخ صدوق آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) برگزار شد.
همچنين در اين مراسم كه با حضور رئيس سازمان تبليغات اسلامي، رئيس سازمان دارالقرآنالكريم، استادان برجسته حوزه آموزش قرآن و بسياري از فعالان قرآني برگزار شد حجتالاسلاموالمسلمين «سيد مهدي خاموشي» رئيس سازمان تبليغات اسلامي ضمن قدرداني از قرآنيان و پيشكسوتان اين حوزه اظهار كرد: كار فرهنگي، بسط، توسعه و عمقبخشي به فرهنگ قرآني در جامعه بر عهده مردم است بنابراين مسئولان و نهادهاي مرتبط بايد راه اين فعاليتها را هموارتر كنند.
بنابر اين گزارش سازمان دارالقرآنالكريم به منظور شناسايي طرحهاي نو و برتر در زمينههاي آموزشي، پژوهشي، تبليغي و ترويجي در تابستان سال جاري اقدام به فراخوان طرحهاي برتر قرآني كرد كه پس از ارسال 180 طرح توسط طراحان و فعالان قرآني، دبيرخانههاي جشنواره با استفاده از شوراي كارشناسي و تيم داوري نسبت به بررسي و ارزيابي طرحهاي واصله اقدام كرد و تعداد 12 طرح به عنوان طرحهاي درجات يك الي سه به عنوان طرحهاي برتر انتخاب و طي مراسم تكريم چهرههاي قرآني معرفي و تجليل كرد.
مسابقات سراسري قرآن كريم از 9 الي 14 اسنفدماه سال جاري در مجتمع فرهنگي هنري بوشهر با حضور 156 متسابق در رشتههاي قرائت، ترتيل، حفظ 20 جزء، حفظ كل و مفاهيم قرآن برگزار شد و اين دوره از مسابقات در بخش شكوفهها با حضور 61 نفر (25 نفر حافظ و 36 نفر قاري و مرتل) و در بخش بزرگسالان با حضور 95 نفر (42 نفر حافظ و 53 نفر قاري و مرتل) برپا شد.
سي و يكمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم سازمان اوقاف و امور خيريه
تعداد داوران حاضر در سي و يكمين دوره مسابقات سراسري قرآن كريم سازمان اوقاف و امور خيريه 17 نفر و دو نفر هيأت نظارت از استانهاي تهران، اصفهان، گيلان، بوشهر و خراسان بود و 25 نفر برگزيده شامل هر رشته پنج رتبه برتر در اين دوره از مسابقات تجليل شدند كه شامل رشتههاي قرائت، حفظ كل، حفظ 20 جزء، ترتيل و مفاهيم است و كمك هزينه عمره مفرده تا مشهد مقدس از 10 ميليون ريال تا سه ميليون ريال به همراه يك جاد كلام الله مجيد و لوح تقدير به آنان اهدا شد.
گزارش ايكنا حاكي است، از جمله ويژگيهاي اين دوره از مسابقات ميتوان به برگزاري 11 محفل انس با قرآن همزمان با برگزاري مسابقات در شهرستانهاي استان بوشهر اشاره كرد و نيز رشته مفاهيم قرآن از امسال به طور مجزا و مستقل از ساير بخشهاي مسابقات برگزار شد و از سوي ديگر نمره آزمون تئوري و عملي در نمره كل و نهايي متسابقين تأثير مسقيم داشت.
همچنين قبولي 98 درصد از متسابقين در آزمون ترجمه، مفاهيم، وقف و ابتداء و تجويد، برپايي نمايشگاه محصولات فرهنگي و قرآني در بخش جنبي مسابقات، حضور رسانهها و پوشش خبري و پخش زنده مسابقات، اجراي برنامه تفريحي براي متسابقين (گشت دريايي)، تفكيك زماني رشتههاي مسابقات و بالارفتن دقت در امر داوري، همچنين تجليل از اساتيد نفرات برتر و اعلام استانهاي برتر در كل مسابقات از ديگر ويژگيهاي اين دوره از مسابقات بوده است.
چهاردهمين المپياد قرآن و حديث جامعةالمصطفي(ص)العالمية
چهاردهمين المپياد قرآن و حديث جامعةالمصطفي(ص)العالمية با حضور قاريان و حافظاني از 65 كشور جهان از، 11 تا 16 اسفندماه سال 87، در بخش كتبي شامل رشتههاي مفاهيم جزء 30 قرآن، تفسير، حفظ، ترجمه و توضيح حديث و ادعيه، كتابخواني و حفظ موضوعي قرآن كريم و بخش شفاهي شامل؛ قرائت، ترتيل، حفظ 15 جزء، اذان، ابتهال، دعا و مناجات، همچنين همخواني و تواشيح در استان قم برگزار شد.
بنابر گزارش ايكنا، بيش از 11 هزار مجلد كتاب و جزوه قرآني در جريان برگزاري چهاردهمين المپياد بينالمللي قرآن و حديث از سوي جامعةالمصطفي(ص)العالمية ويژه شركتكنندگان اين دوره از مسابقات ارسال شد.
همچنين در جريان برگزاري المپياد بينالمللي قرآن و حديث جزوات حديث و ادعيه و آيات موضوعي قرآن كريم، مصحف شريف قرآن حكيم و كتاب نقش و حقوق كاركنان در سازمانها از ديدگاه امام علي(ع) هر كدام در حدود يك هزار مجلد در داخل كشور توزيع شد.
و نيز سه هزار مجلد كارتكس چهاردهمين المپياد بينالمللي قرآن و حديث از سوي اداره كل قرآن و حديث جامعةالمصطفي(ص)العالمية براي مجموعه مدارس و مراكز علمي تحت پوشش اين مركز در داخل كشور ارسال شد.
بنابر اين گزارش، از اهداف برگزاري چهاردهمين المپياد بينالمللي قرآن و حديث ميتوان به تمسك به معارف بيبديل قرآن و حديث به عنوان تنها راه نجات بشر در جهان امروز و ايجاد فضاي انس با قرآن، حديث و ادعيه ميان دانشپژوهان و خانوادههاي آنان، استادان و كاركنان با هدف حضور همه جانبه معارف الهي در تمامي امور زندگي اشاره كرد.
در پايان به نظر ميرسد، ايجاد زمينه مناسب به منظور الگوبرداري صحيح جوانان در ابتداي راه زندگي، از اصول اوليه در فرهنگسازي جامعه است و فراهم آوردن زمينه پرداختن به فعاليتهاي قرآني و در كنار آن معرفي الگوهاي قرآني در توسعه فرهنگ قرآني ميان جوانان نقش بسزايي دارد.
گردآوري از: عطيه سروش
چهارشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 801]
-
گوناگون
پربازدیدترینها