تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817260046




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چين نخستين كشوري است كه ازبحران خارج مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: چين نخستين كشوري است كه ازبحران خارج مي شود
تهران / واحد مركزي خبر / اقتصادي 1387/12/21
دولت چين قصد دارد با افزايش مصرف داخلي نخستين كشوري باشد كه از بحران مالي جهاني خارج مي شود.
به نوشته يوگني سالاوييف تحليلگر روزنامه اينترنتي روسي راسيسكايا گازيه تا ون جيابائو نخست وزير چين رفع هر چه سريعتر پيامدهاي بحران مالي جهاني را مهمترين وظيفه راهبردي كشورش اعلام كرده است و اين در حالي است كه چنين اقدامي براي اقتصاد جهان مي تواند كاملا سرنوشت ساز باشد.
نويسنده مقاله با اشاره به تاكيد مقامات چين بر حمايت جدي از كارخانه هاي كشور ياداور مي شود كه بازارهاي امريكا و اروپا به سرعت به اين سخنان واكنش نشان دادند و اين اظهارات روي قيمت نفت هم تاثير گذاشت. اما بايد به خاطر داشت كه پكن همزمان بايد به چند وظيفه مهم عمل كند. درواقع بحران مالي مشكل جدي اقتصاد چين را بر ملا كرده كه همان وابستگي به صادرات است. به محض اين كه قدرت خريد مصرف كنندگان خارجي پايين امد شاخصهاي اقتصادي چين هم افت كرد. رشد توليد ناخالص ملي در چين طي سال گذشته نه درصد بود در حالي كه سال پيش از اين دو رقمي بود و در نتيجه ورشكستگي شركتها اغاز شد كه بيكاري گسترده اي را به همراه داشت. اين درحالي است كه چين تنها به لطف كارخانه هاي پر شمار مشغول به كار در زمينه صادرات توانسته بود براي مدتي مشكل اشتغال روستاييان را حل كند. اما حالا دولت بايد در خصوص وضعيت بيست ميليون روستايي كه طي ماههاي اخير كار خود را از دست داده اند تصميم گيري كند.
به نوشته تحليلگر روزنامه تنها يك راه حل براي اين مشكل وجود دارد كه عبارت است از ايجاد مشاغل جديد و اختصاص بودجه بيشتر به اموزش و رفاه اجتماعي. اين راه حل جزو دهها جهت اولويت دار دولت براي اختصاص پانصد و هشتاد و پنج ميليارد دلار كمك به اقتصاد است. البته بخش اصلي اين مبلغ يعني دويست و بيست ميليارد دلار براي توسعه و مدرنيزه سازي زيربناها و ساخت راه اهن و جاده و فرودگاه صرف خواهد شد كه طبيعتا به حل بخشي از مشكل بيكاري كمك مي كند. علاوه بر اين دولت تصميم گرفته مقدار زيادي از اين مبلغ را براي ساخت مسكن صرف كند. موضوع از اين قرار است كه در چين تنها اقشار فاقد حمايت اجتماعي مي توانند مسكن دولتي به دست اورند و بقيه بايد هزينه خريد مسكن را بپردازند اما با توجه به اين كه سطح درامدها چندان بالا نيست دولت كمك موثري براي خانه دار شدن به مردم مي كند. به عنوان نمونه برخي از اقشار مسكن را به قيمت پايين تر دريافت مي كنند. مثلا در حالي كه قيمت هر متر مربع مسكن در پكن دو هزار دلار است نيازمندان مي توانند براي هر متر مربع هزار دلار بپردازند. همچنين كاركنان شركتها و مراكز دولتي و وزارتخانه ها مي توانند در منازل سازماني ساكن شوند كه به مرور زمان با پرداخت اجاره به شرط تمليك به خود انها تعلق مي گيرد. همه اينها در حالي است كه دولت قصد دارد همه عمليات بازار ملك را تحت كنترل بگيرد تا مانع تكرار مشكلات شهرهاي بزرگ جهان شود.
چو بايوليان مسئول ارشد اداره برنامه ريزي اقتصادي مركز اطلاعات دولتي چين در گفتگو با روزنامه راسيسكايا گازيه تا اظهار داشته كه در حال حاضر تمايل به احياي اقتصاد ملي در كشور مشاهده مي شود و انتظار مي رود نتايج فعاليت ضد بحران دولت تا اواخر سال دو هزار و نه به طور دقيق مشخص شود. به عقيده اين كارشناس چيني احياي اقتصاد ملي پيش از هر چيز نه به دولت و بلكه به شركتهاي بزرگ بستگي خواهد داشت.

چهارشنبه|ا|21|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن