واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در همايش نقش دانشگاهها در بيداري اسلامي مطرح شد: حوزويها و روشنفكران همه بايد مراقب باشند تا از افراط و تفريط جلوگيري شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي خارجي
همايش ملي «نقش و جايگاه دانشگاه در بيداري اسلامي» امروز با حضور دكتر علي اكبر ولايتي مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور بين الملل و معاون فرهنگي وزارت علوم و جمعي از روسا و مسئولان دانشگاهي در محل دانشگاه اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر ولايتي مشاور عالي مقام معظم رهبري در امور بين الملل كه از ديگر سخنرانان اين مراسم به شمار ميرفت با اشاره به كتاب «در خدمت و خيانت روشنفكران» گفت: ما از قبل از مشروطه به اين طرف در كشورمان بارها اتفاق افتاده كه برخي از ما فريب ظاهرسازيهاي غربي را خوردهايم.
وي با تاكيد بر اينكه حوزويها، تحصيلكردهها و روشنفكران همه بايد مراقب باشيم كه از افراط و تفريط جلوگيري شود گفت: بايد توجه داشت كه نگهداري انقلاب و حفظ آن سخت تر از به دست آوردن آن است.
وي با بيان اينكه حضور افراد تحصيلكرده و پايبند به اخلاق براي تشخيص راه صحيح در طول زمانهاي مختلف ضرورت دارد گفت: همچنين علماي اسلامي، خواص، و دانشمندان نيز بايد مراقب باشند كه راه درست را تشخيص دهند و در مسير آن حركت را پيش برند.
همچنين رييس دانشگاه اصفهان با اشاره به محور اصلي اين همايش گفت: در اين زمينه بايد ببينيم كه چگونه ميتوانيم آنچه موج اجتماعي عصر امروز در منطقه خاورميانه تلقي ميشود را به يك حركت تمدن زايي تبديل شود كه در اين زمينه دانشگاه يكي از وظايف اصلي را بر عهده دارد.
دكتر ذاكر اصفهاني استاندار اصفهان نيز طي سخناني در اين مراسم با اشاره به موضوعاتي همچون نقش و جايگاه دانشگاه در بيداري اسلامي گفت: توجه به اين موضوعات به عنوان پديده اجتماعي و سياسي ضرورت دارد.
وي با بيان اينكه پرداختن به جنبشهاي اسلامي به اين تاريخ مختوم نميشود گفت: همواره در طول زمانهاي مختلف اين مباحث مورد نظر انديشمندان بوده است.
وي با تاكيد بر اينكه شناخت مولفههاي جنبش اسلامي بسيار حائز اهميت است گفت: بررسي جنبشهاي اسلامي براي رشتههاي علوم انساني و سياسي مهم به شمار ميرود كه بر اين اساس با توجه به اينكه جنبش و نهضت اسلامي را در بسياري از نقاط جهان شاهديم اين موضوع بايد مدنظر دانشگاهها قرار گيرد.
همچنين خواجه سروي معاون فرهنگي وزيرت علوم، تحقيقات و فناوري نيز در اين مراسم خطاب به دانشگاهيان گفت: دانشگاه بايد به عنوان يك عقل منفصل اتاق فكري براي بيداري اسلامي باشد و نيازهاي روزمره بيداري اسلامي را بسنجد و كشور ما نيز بتواند در اين زمينه فعاليت داشته باشد.
وي افزود: اگر بخواهيم بيداري اسلامي مسير درستي را طي كند بايد به عنوان مسئله اين موضوع را مطرح كنيم تا بتوانيم آنرا حل كنيم.
انتهاي پيام
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]