تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ربا خوار از دنيا نرود، تا آن كه شيطان ديوانه اش كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836342868




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ضرغامي در جشنواره جام جم : رسانه ملي به بلوغ رسيده


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ضرغامي در جشنواره جام جم : رسانه ملي به بلوغ رسيده
مهندس ضرغامي رئيس صدا و تلويزيون جمهوري اسلامي ايران در مراسم اختتاميه جشنواره جام ‌جم گفت: رسانه ملي در توليد انيميشن ، مستند و فيلم تلويزيوني به بلوغ رسيده است.
در مراسم اختتاميه نخستين جشنواره جام جم رئيس رسانه ملي با قدرداني از همه هنرمندان و خالقان آثار تلويزيوني تصريح كرد: رسانه ملي به عنوان دانشگاه عمومي وظيفه تربيت جامعه را برعهده دارد و اين تربيت در ساختارهاي مختلف شكل مي‌گيرد. ساختارهايي كه در اين مراسم ارزيابي مي‌شود يعني مستند، پويانمايي و تله‌فيلم از پرمخاطب‌ترين قالب‌هاي تلويزيوني است كه اهميت و جايگاهش از ديگر قالب‌ها بالاتر است.

"عزت‌الله ضرغامي" در اين مراسم كه با حضور جمعي از هنرمندان، مسوولان و مديران مختلف صدا و سيما برگزار شد با تبيين جايگاه صدا و سيما گفت: لازم است موضوعات ديني و مفاهيم قرآني و منابع روايي در توليدات سيما مدنظر قرار گيرد.

رئيس رسانه ملي با دسته‌ بندي بخش‌هاي مختلف، مستند را مزيت نسبي تلويزيون عنوان كرد و گفت: در حوزه مستند كارهاي خوبي از نظر كمي و كيفي انجام شده است. مستند، مزيت نسبي تلويزيون است كه به علت نگاه واقعي و حقيقي‌اش باورپذيري، تاثيرگذاري و آگاهي‌بخشي بيشتري دارد. شبكه مستند تلويزيون هم در همين راستا راه‌اندازي شد تا به جريان مستندسازي در كشور رونق دهد. با افتتاح اين شبكه، مستندسازان حرفه‌اي فعال شده‌اند و اميدواريم بستري براي كارهاي مردمي فراهم شود.

ضرغامي آثار مستند را نزديك‌ترين راه مشاركت منابع فكري و ارزشي در تلويزيون دانست و تصريح كرد: حوزه‌هاي علميه و دانشگاه‌ها از طريق ساخت آثار مستند به راحتي مي‌توانند به رسانه ملي نزديك شوند. بعد از حوادث سال 88 با پخش چند مستند سياسي مانند «شاخص» و بررسي سيره حضرت امام‌ (ره)‌ آگاهي و بصيرت مردم زياد شد. اين مستندها مسير حركت مردم را روشن كردند و نشان دادند يك كار 10 دقيقه‌اي اگر آگاهانه و با تامل ساخته شود چه تاثير گسترده‌اي مي‌تواند داشته باشد.

وي در زمينه توليد انيميشن در رسانه ملي هم گفت: توليدات سازمان صدا و سيما در زمينه انيميشن از 10 درصد به 30 درصد رسيده است.

راه‌اندازي شبكه انيميشن

مهندس ضرغامي راه ‌اندازي شبكه انيميشن را از اهداف آينده صدا و سيما عنوان كرد و گفت: قرار است 8 شبكه تخصصي ديگر را روي سيستم ديجيتال قرار دهيم كه يكي از آنها شبكه انيميشن خواهد بود. در حوزه انيميشن بايد توليداتمان را 3 برابر كنيم و البته درب توليدات خوب خارجي را هم روي خودمان نمي‌بنديم.

رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به اقدامات خوب و تاثيرگذار در حوزه توليد تله‌فيلم (فيلم‌هاي تلويزيوني)‌ گفت:‌ تاكنون 800 تله‌فيلم از شبكه‌هاي مختلف سيما پخش شده است و ما مي‌توانيم با اطمينان هزارمين توليد فيلم تلويزيوني را جشن بگيريم.

رئيس رسانه ملي با قدرداني از همه هنرمندان و خالقان آثار تلويزيوني گفت:‌ در دهه اول محرم امسال 24 تله‌فيلم خوب، ارزشمند و تاثيرگذار با موضوع امام حسين (ع)‌ و قيام عاشورا از شبكه‌هاي سيما پخش شده است به طوري كه رسانه ملي در توليد انيميشن، مستند و فيلم تلويزيوني به بلوغ رسيده است.

ايجاد رقابت سالم

"علي دارابي"، معاون سيما هم در اين مراسم با توضيح اين‌كه زمان زيادي تا وداع كامل با دوران آنالوگ رسانه و ورود به عصر ديجيتالي در كشور باقي نمانده است، گفت: اگر عصر ارتباطات را عصر فرا واقعيت يا عصر مجازي كه رسانه‌ها سازنده آن هستند، بدانيم، با ورود نسل جديد رسانه‌هاي ديجيتال با تنوع، تكثر و رسانه‌هاي مكمل و مجازي، بي‌ترديد بازيگران و نقش‌آفرينان عرصه فرهنگ، هنر، سياست و ديپلماسي در قرن 21، رسانه‌ها خواهند بود.

وي با اشاره به اهداف برگزاري نخستين جشنواره تلويزيوني جام‌جم گفت: در چنين شرايطي، رسانه ملي با درك شرايط حساس و خطير كنوني در عرصه رقابت جهاني با شعار «رسانه ملي ـ رسانه‌اي پاك و اخلاقي» و با هدف استانداردسازي توليدات،‌ ايجاد رقابت سالم و سازنده ميان توليدكنندگان، ‌انتقال تجارب، فراهم ساختن بستري براي رشد و تعالي و تربيت نيروهاي خلاق، متعهد و جوان، تجليل از خالقان آثار و تكريم و نكوداشت هنرمندان كه از سرمايه‌هاي بزرگ اجتماعي در هر جامعه‌اي هستند، نخستين جشنواره توليدات تلويزيوني جام‌جم را برگزار كرد.

معاون سيما در ادامه با اشاره به رشد ساخت تله‌فيلم در تلويزيون يادآور شد: با روند رو به رشد ساليان اخير از سال 1383 تاكنون بالغ بر 9000 نفر شغل در اين زمينه ايجاد شده كه اين بيانگر رويكرد درست رسانه ملي در حوزه توليد تله‌فيلم براي تغيير محسوس غلبه توليدات داخلي و صيانت از فرهنگ و تمدن اين سرزمين است.

وي با توضيح اين كه توليدات رسانه ملي بايد رويكردهاي فراملي داشته باشند، از كمدي و طنز به عنوان راهبردهاي ثابت حوزه توليد ياد كرد و گفت: تلاش براي 2 برابر كردن توليدات نمايشي از سياست‌هاي مهم معاونت سيما در حوزه توليد در آينده خواهد بود.

در انتهاي اين مراسم برگزيدگان بخش‌هاي مختلف جشنواره به اين شرح اعلام شد:

بهترين‌هاي بخش فيلم تلويزيوني

جايزه بهترين فيلم تلويزيوني به كمي دورتر (سيدروح الله حجازي)،‌ بهترين كارگرداني به دنده معكوس (حسن فتحي)،‌ بهترين فيلمنامه به كمي دورتر (علي طالب‌آبادي)‌، بهترين بازيگر مرد به حبيب (حميد فرخ‌نژاد)‌، بهترين بازيگر زن به دنده معكوس (بيتا بادران)‌، بهترين تدوين به نيرنگ (مهرداد خوشبخت)‌، بهترين تصويربرداري به كمي دورتر (هاشم مرادي)‌، بهترين صدابرداري به قصه‌ها و واقعيت (سيدعليرضا علويان)، بهترين موسيقي به حبيب (فردين خلعتبري)‌، بهترين جلوه‌هاي ويژه به تولدي ديگر (اصغر پورهاجريان)‌، بهترين بازيگر مكمل مرد به غافل (يوسف تيموري) و جايزه بهترين بازيگر مكمل زن به فيلم از كوچه‌هاي باراني (مريم كاظمي) اهدا شد.

همچنين جوايز بخش ويژه «بيداري اسلامي» به تولدي ديگر (عباس رافعي)‌، جايزه ويژه بخش «اميد» به كمي دورتر (سيدروح‌الله حجازي)‌ و جايزه ويژه بخش «آگاهي» به فقط بيست (مسعود كرامتي ـ كارگردان و داوود قُچاق ـ تهيه‌كننده)‌ تقديم شد.

در اين بخش شبكه يك و سيما فيلم با كسب 5 جايزه به طور مشترك مقام اول و شبكه 2 با كسب 4 جايزه مقام دوم را به خود اختصاص دادند.

بهترين‌هاي بخش مستند

جايزه بهترين تحقيق براي مستند به حقيقت گمشده (ناصر زعفران‌چي و محمدعلي فارسي)‌، بهترين تصويربرداري مستند به جان مرجان (ماني ميرصادقي)‌، بهترين تدوين مستند به نور، سكوت و صداي آهن (هايده ديسي)‌، بهترين موسيقي مستند به جان مرجان (محمدرضا عليقلي)‌، بهترين گفتار متن به محله ما (محمدحسين مهدويان)‌، بهترين تهيه‌كنندگي فيلم كوتاه به مجيده (پيروز كلانتري و سعيد رشتيان)‌، بهترين كارگرداني فيلم كوتاه به خانه ايوب (فرشاد فدائيان)‌، بهترين كارگرداني مجموعه به شرق، ديوار، آفتاب (رامين حيدري‌ فاروقي)‌، بهترين تهيه‌كنندگي مجموعه مستند به گنج پنهان ـ بيست شب (ارد عطاپور)‌، بهترين كارگرداني مستند بلند به خاك حافظه (مسعود اميني‌تيراني)‌و جايزه بهترين تهيه‌كنندگي مستند بلند به حقيقت گمشده (سيدمهدي طباطبايي‌نژاد)‌ اهدا شد.

همچنين جايزه ويژه بخش «دين» به حديث سرو (عبدالرسول گلبن‌حقيقي و عبدالكريم ارشي)‌، جايزه ويژه بخش «اخلاق» به روايت نحل (محمدرضا خردمندان)‌، جايزه ويژه بخش «آگاهي» به خليج‌فارس (ارد عطاپور)، جايزه ويژه بخش «دستاوردهاي انقلاب» به سكوي افتخار (ابراهيم داروغه‌زاده و محمدفواد صفاريان‌پور)‌، جايزه ويژه بخش «جهاد اقتصادي» به خانه ايوب (جواد ظهيري و فرشاد فدائيان)‌ تعلق گرفت.

در اين بخش شبكه يك و شبكه 4 با كسب 6 جايزه مقام نخست را به خود اختصاص دادند و پس از آن سيمافيلم با 2 جايزه به مقام دوم دست يافت.

بهترين‌هاي بخش پويا نمايي

جايزه بهترين اثر پويانمايي بلند، مجموعه و سريال به مجموعه پاييز گرم (الهام ابراهيمي)‌، بهترين اثر پويانمايي كوتاه به فيلم حبيب‌الله مظاهر (ناهيد صمدي‌امين)‌، بهترين كارگرداني پويانمايي بلند به افسانه ماردوش (حسين مرادي‌زاده)‌، بهترين كارگرداني پويانمايي مجموعه به شكرستان 90 (بابك نظري و سعيد ضامني)‌، بهترين كارگرداني پويانمايي سريال به انگشتر سحرآميز (رويا خاشعي)‌، بهترين فيلمنامه پويانمايي به دانشمندان بزرگ (فرخ يكدانه)‌، بهترين طراحي فضا و گرافيك پويانمايي به سفر به سرزمين دور (امين فرامرزيان)‌، بهترين طراحي و تركيب‌بندي پويانمايي به پاييز گرم (عمار قنبرزاده ـ مسعود نعمتي)‌، بهترين انيمه (مجموعه، سريال و بلند) پويانمايي به زكرياي رازي (فرشاد شفيعي‌، جواد ابراهيم‌خاني و ژيان ديباوري)‌، بهترين انيمه كوتاه پويانمايي به نوازنده (محمدعلي بهنام‌پويا)‌، بهترين موسيقي پويانمايي به‌افسانه ماردوش (بهزاد عبدي)‌، بهترين دوبله پويانمايي به شكرستان 90 (شوكت حجت)‌، بهترين صداگذاري و افكت پويانمايي به سفر به سرزمين دور (پرويز آبنار ـ نادر عليمرداني)‌و بهترين طراحي شخصيت پويانمايي هم به دانشمندان بزرگ (راشين خيريه) اهدا شد.

در بخش پويانمايي هم مركز پويانمايي صبا بيشترين سهم جوايز اين بخش را به خود اختصاص داد.

پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن