واضح آرشیو وب فارسی:فارس: همايش بزرگ بزرگداشت حماسه 9 دي/ ۲
خبرگزاري فارس: دبير شوراي عالي امنيت ملي با بيان اينكه دشمن براي مقابله با مدل حكومتي انقلاب اسلامي، جمهوريت نظام را هدف قرار داده بود گفت: حماسه 9 دي تودهني مردم به مخالفان جمهوريت بود.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، سعيد جليلي دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان در مراسم بزرگداشت حماسه 9 دي كه به همت بسيج اساتيد در سالن همايشهاي صدا و سيما برگزار شد، طي سخناني با اشاره به كتاب مجموعه شعر كه در رابطه با حماسه 9 دي با عنوان "مسئله 22 خرداد نبود، 22 بهمن بود" منتشر شده، گفت: عنوان اين كتاب بسيار عميق و پرمفهوم است اگر رابطه 9 دي را با 22 بهمن بررسي و درك كنيم به عمق اين عنوان پي خواهيم برد.
وي با بيان اينكه در 22 بهمن انقلاب به پيروزي رسيد و نه تنها يك رژيم ديكتاتوري را ساقط كرد بلكه مدلي از حكومت را در عصر انحصار حكومتها به دو قطب معرفي كرد، افزود: در 22 بهمن يك نظريه و انديشه جديد بر مناسبات حاكم بر جهان معرفي شد كه مبتني بر نظريه مردم سالاري ديني و حركت مردم در سايه دين براي تحقق وعدههاي الهي بود.
دبير شوراي امنيت ملي با بيان اينكه نظريه مردم سالاري ديني مدعي مبارزه و مقاومت براي پيشرفت و تعالي بود، تصريح كرد: غرب بعد از فروپاشي شوروي تلاش ميكرد يك مدل را بر جهان تحميل كنند اما انقلاب اسلامي براي اثبات خود مدل مردم سالاري ديني و جمهوري اسلامي را معرفي كرد.
جليلي با بيان اينكه فكر و انديشه اسلامي در نظريه حكومت اسلامي بعد از انقلاب متجلي شد، خاطرنشان كرد: نظريه حكومت اسلامي بر مناسبات اجتماعي، سياسي و ساير امور ديگر نسخه داشت و بر همين اساس در تمامي حوزهها مباحث خود را مطرح كرد.
وي با تاكيد بر اينكه انقلاب اسلامي نظريه مردم سالاري، فكر و انديشه اسلامي خود را بر غرب تحميل كرد، گفت: به طور طبيعي از اولين روزهاي پيروزي انقلاب اسلامي، مركزيتي براي مقابله با نظام شكل گرفت كه اين مركزيت به هيچ عنوان قابل انكار نيست و خود آنها نيز به وجود اين مركزيت اعتراف كردند؛ اگر صدام به ايران حمله كرد بر اساس چارچوبهاي مطرح شده در همين مركزيت بود.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان با بيان اينكه دهه اول انقلاب با عمليات سخت عليه مدل انقلاب اسلامي همراه بود، به تقابل سرد دشمنان انقلاب با مدل انقلاب اسلامي در دهه دوم اشاره كرد و گفت: در اين دهه فشارهاي زياد، از جمله تحريمهاي شديد اقتصادي، تهاجم فرهنگي و فشارهاي سياسي، مانع اثبات و پيشرفت مدل حكومت اسلامي نشد.
جليلي افزود: در دهه سوم انقلاب، دشمن وارد عرصههاي جديدي تحت عنوان جنگ نرم شد؛ كساني كه خودشان حاميان ديكتاتورها بودند، مدعي دموكراسي شدند و ايران را به دموكراسي دعوت كردند. جنايات شديدي در حكومتهايي كه مورد حمايت آنها بود انجام شد اما آنها ايران را به نقض حقوق بشر متهم كردند!
وي با بيان اينكه دشمنان انقلاب اسلامي مفاهيمي را براي مقابله با انقلاب تعريف كردند كه به موجب آن مخالفان آنها مخالفان اين تعاريف ميشدند، تاكيد كرد: آنها واژه تروريسم را مطرح كردند تا بر مبناي تعريفي كه از اين واژه ميكنند مخالفان خود را به تروريسم بودن متهم كنند. حقوق بشر را مطرح كردند تا هر كس مخالف آنهاست نقض كننده حقوق بشر تعريف شود.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان با بيان اينكه دموكراسي براي دشمن بهانهاي شده بود تا به موجب آن با انديشه ديني و نظام جمهوري اسلامي تقابل شود، اظهار داشت: آنها شاخصهايي را براي جمهوريت مطرح كردند. ابتدا گفتند جمهوريت بايد با مشاركت بالا همراه باشد و سپس عنوان كردند مشاركتي كه بدون رقابت باشد مشاركت نيست.
جليلي با بيان اينكه انتخابات 22 خرداد تجلي مشاركت و رقابت سياسي در ايران بود و دشمن را نااميد و مايوس كرد، گفت: دشمن طرحي را مطرح ميكرد كه به موجب آن ثبات سياسي با رقابت سياسي رابطهاي معكوس داشته باشد يعني اگر ثبات سياسي بود، رقابت سياسي شكل نگيرد و اگر رقابت سياسي شكل گرفت ثبات سياسي را به همراه نداشته باشد.
وي گفت: در انتخابات 22 خرداد ثبات سياسي و رقابت سياسي متجلي شد اما دشمن براي ضربه به جمهوريت وارد عمل شد و ثبات سياسي را در ايران مورد هدف قرار داد.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان با بيان اينكه در مقطع 4 ساله قبل از انتخابات 22 خرداد فرصتهاي زيادي براي انقلاب اسلامي به وجود آمد كه براي دشمن غيرقابل باور بود، گفت: براي مقابله با جمهوريت نظام آنها همه تلاش خود را به كار گرفتند؛ آنها در يك جنگ 33 روزه و جنگ 22 روزه كه تكثير شده از مدل انقلاب اسلامي بود، شكست خورده بودند و استمرار اين وضعيت را غيرقابل قبول ميدانستند.
جليلي با اشاره به فشارهاي سياسي و رواني آمريكا و كشورهاي غربي عليه برنامه صلحآميز هستهاي كشورمان گفت: كساني كه زرادخانه و سلاح هستهاي داشتند،مدعي فعاليت صلح آميز هستهاي ايران شدند اما ايران با افتخار مدعي آن شد و اعلام كرد كه آنها بايد خلع سلاح شوند؛ سميناري برگزار كرد با عنوان "انرژي هستهاي براي همه، سلاح هستهاي براي هيچ كس" تا كساني را كه به دروغ مدعي بودند را رسوا كند. لذا فرصتهايي كه در 4 سال قبل از انتخابات 22 خرداد براي انقلاب شكل گرفته بود، براي دشمنان انقلاب قابل قبول نبود.
وي همچنين گفت: ايران اسلامي نه تنها خودش را بلكه دوستانش را براي استفاده از ظرفيت مدل انقلاب اسلامي دعوت كرد كه به موجب آن آنها در دو جنگ پياپي 33 روزه و 22 روزه شكست خوردند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان ادامه داد: ظلمي كه به انقلاب اسلامي شد اين بود كه عظمت 22 خرداد دستاوردي را براي نظام ايجاد كرد كه حاصل هوشياري و هوشمندي مردم بود اما اين بار به چالش كشيده شد و ظلم بدتر اين بود كه برخي چهرهها كه از طريق همين سازوكارها و رقابتهاي سياسي به مسند رسيده بودند، با مركزيت مقابله با نظام همراه شدند.
جليلي با اشاره به رابطه جمهوريت و اسلاميت تاكيد كرد:در 22 خرداد دشمن براي حمله به جمهوريت اقدام كرده بود اما تفاوتش اين بود كه در اين اقدام دشمن برخي چهرهها نيز نقش داشتند.
وي با بيان اينكه يكي از مباحث اصلي كه در دانشگاهها مطرح ميشود اين است كه علم بايد مبتني بر مشاهده باشد، گفت: در يكي از موسسههاي مطرح آمريكا درباره انتخابات ايران نظرسنجي شد و آنها نظرسنجيشان را رسماً اعلام كردند. در اين نظرسنجي نتيجه هماني بود كه در انتخابات ايران حاصل شده بود مگر اختلاف يكي دو درصدي كه آن هم طبيعي است.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان گفت: بنده به كساني كه در بيرون از كشور كار علمي ميكنند گفتم كه بياييد بررسي و تحقيق كنيم چرا كه علم و تحقيق تنها از صندوقهاي راي مشخص نميشود. و علاوه بر صندوقهاي راي سازوكارهايي وجود دارد كه ميتواند نتايج را مشخص كند.
جليلي با اشاره به استدلالهاي مخالفان جمهوري براي مقابله با راي مردم گفت: آنها يك زن را به عنوان روشنفكرترين زن معرفي كردند اما استدلال اين خانم براي تقلب در انتخابات اين بود كه "چون همسر بنده داماد لرهاست پس نميشود لرها به غير از دامادشان راي دهند!" گرچه اين موضوع بيشتر به جوك شبيه است اما صراحت دارد و از سوي اين خانم روشنفكر به طور رسمي اعلام شده است. آيا اين استدلال از سوي زني كه ميگويند روشنفكرترين زن ايراني است ظلم به مردم و جامعه دانشگاهي ما نيست؟
وي افزود: همين خانم كه ميگويند روشنفكرترين زن ايراني همراه با همسرش در مجلس ختمي شركت كرده بود كه آن فرد همچنان زنده است و زندگي ميكند. از ترانه موسوي به عنوان يكي از كشته شدگان نام بردند در حالي كه بنده اعلام ميكنم اگر كسي مدعي اين خانم هست و يا با چنين اسمي دوستي خاصي دارد اعلام كند و ما آماده شنيدن هستيم. چنين فردي اصلا وجود خارجي ندارد.
جليلي با بيان اينكه وقتي دشمن در جنگ 33 روزه و22 روزه شكست ميخورد و انديشه اسلامي و نظام اسلامي خودش را اثبات ميكند بايد كه "شعار نه غزه نه لبنان" شنيده شود گفت: نظام و مدل حكومتي ما از سه ركن مردم، اسلام و ولايت فقيه تشكيل شده است. دشمن براي اينكه مدل حكومتي انقلاب اسلامي را متوقف كند با همه توان وارد ميدان شد و به روز عاشورا اهانت كرد كه پاسخ آن تو دهني بود كه در حماسه ۹ دي به آنها زده شد.
وي با بيان اينكه مردم در حماسه 9 دي از جمهوريت و اسلاميت نظام دفاع و بر رابطه متقابل جمهوريت با اسلاميت تاكيد كردند،؛ گفت: حماسه 9 دي ثابت كرد كه نه تنها ولي فقيه خواستار اسلاميت است بلكه ولي فقيه و اسلاميت خواستار جمهوريت نظام نيز هستند چرا كه ولي فقيه بود كه از راي مردم دفاع كرد و اجازه نداد حق مردم وتو شود.
دبير شوراي عالي امنيت ملي كشورمان با تاكيد بر اينكه انقلاب اسلامي در جنگ نرم از مزيت نسبي برخوردار است،گفت: در جنگ تحميلي آنها از تمامي امكانات وتجهيزات نظامي خود عليه ما استفاده كردند اما ما با قدرت و قوت نرم در مقابل آنها ايستاديم و امروز هم ميگوييم ورود دشمن به عرصه جنگ نرم براي ايران يك فرصت است چرا كه ما در جنگ نرم از مزيت نسبي برخورداريم اگر آنها از زرادخانههاي هستهاي و نظامي بهره ميبرند ما از زرادخانههاي انديشهاي و فكري استفاده ميكنيم.
وي در ادامه به انتخابات آتي مجلس اشاره كرد و گفت: در انتخابات آتي مشاركت و رقابت نشان خواهد داد انقلاب اسلامي يك ظرفيت بالنده است كه ميتواند الهام بخش ساير مسلمانان جهان باشد.
انتهاي پيام/
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]